Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Αποδεκατισμένος ο Α.Ο. Μοσχάτου στο ντέρμπι με την Χαραυγή

Ο Α.Ο.Μ πηγαίνει αποδεκατισμένος στο παιχνίδι με την Χαραυγή την Κυριακή 08/01 και ώρα 11:00. Τραυματισμοί και απουσίες δυστυχώς δυσκολεύουν πολύ τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας καθώς βασικά στελέχη θα λείπουν.

Χειρουργημένοι οι Φραγκουλάκης, Παπαευθυμίου, Παπαγεωργίου, ο Λαλιάνι λείπει για προσωπικούς λόγους στο εξωτερικό, Αρβανίτης, Κόκολης είναι σε ανάρρωση, Κοντοπάνος και Τσίτσης τραυματίες ενώ οι Καρδάλας και Γραμματικός είναι ανέτοιμοι.

Ο Αντώνης Δημητρίου θα συμπληρώσει την 18αδα από το εφηβικό και είναι μια ευκαιρία για άλλη μία φορά, οι μικροί να αποδείξουν ότι αξίζουν μια θέση στην πρώτη ομάδα.

32 σχόλια:

  1. Αυτοί οι παίκτες που παίζουν στον Α.Ο.Μ. δεν έχουν τα κότσια , τον τσαμπουκά ούτε την ικανότητα να κερδίσουν την Χαραυγη. Δεν μπορούν παραπάνω τα παιδιά. Να παίξουν όλοι πίσω να μην χάσουν γιατί δεν τους εχω ικανούς να κερδίσουν. Τόσο που ξέρουν παίζουν, παραπάνω δεν μπορούν. Βούτυρο στο ψωμάκι της Χαραυγης θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όντως δεν μπορούν. Θα φάνε 3 μπαλάκια και θα στανιάρουν. Πείτε μας μια προσωπικότητα στο Μοσχάτο που μπορεί να πάρει στις πλάτες του τον ΑΟΜ...Θα δούμε την Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H Ομάδα μπορεί να κερδίσει. Εμείς αυτό περιμένουμε από τους παικτες μας. Μια ερώτηση. Θα βάλει πούλμαν ο ΑΟΜ για τον αγώνα με την χαραυγή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ 7 ΜΕ 8 ΓΚΟΛ.ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΚΑΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΑΤΙΝΑΖ,ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥΣ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΝΤΩΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ.ΑΝΤΩΝΗ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συμφωνω οτι τα αποτελεσματα της ομαδας εντος εδρας ηταν απογοητευτικα,ας δειξουν οι παικτες το καλο τους ποδοσφαιρικο στυλ με την χαραυγη και ας κανουν το νεο χρονο ενα νεο ξεκινημα με νικη αυριο στην χαραυγη.καλη επιτυχια στον αυριανο αγωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΜΟΣΧΑΤΑΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑΥΓΗ.ΔΕΙΞΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΣΤΟΜΑΤΑ.Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν μας ενδιαφερει τοσο η νικη οσο να παιζει η ομαδα καλο ποδοσφαιρο.καλη επιτυχια στην ομαδα του μοσχατου το νεο χρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μην ξεχναμε οτι μιλαμε για τον ΑΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ισως το ιστορικοτερο σωματειο του Πειραια!!!Μην τα ισοπεδωνουμε ολα...το ροστερ της ομαδας εχει ταλαντουχους ποδοσφαιριστες που δουλευουν σε αλλο επιπεδο και εχουν τις δυνατοτητες να κερδισουν οποιαδηποτε ομαδα παρα τις ελειψεις...στηριξτε την ομαδα...εγω τους πιστευω και ειμαι σιγουρος οτι θατα δωσουν ολα για τη νικη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. paidia o kathenas mporei na leei auto pou pisteuei..kalos h kakos uparxoun panta oi filathloi tis exedras..to an h omada kanei h oxi to deixnoume mesa sto ghpedo..mhn ksexnate oti akoma to prwtathlima exei 18 agwnistikes..na sas thimisw epeishs oti to miso roster auth th stigmh htan kai prin apo 2 xronia otan h omada anebike ahtith sthn D ethnikh!!
    Dimitris Karabelas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μηδενα προ του τελους μακαριζε Γ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα ήταν ευχής έργο να πιστέψουμε όλοι έμπρακτα στην ομάδα και εμείς σαν φίλαθλοι να το δείξουμε. Υποβάλω άιτημα στην Διοίκηση να βάλει πούλμαν και σας καλώ όλους όσους θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα να στείλουν μήνυμα με την συμμετοχή τους ώστε να ακολουθήσουμε την ομάδα στο Δύσκολο παιχνίδι. Λέγομαι Γιώργος Τσιριγωτης έιμαι Μοσχατιωτης και θέλω να ακολουθήσω. Ελάτε να μαζευτουμε πενήντα άτομα να πάμε. Τσονταρω και εισητηριο άμα χρειαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σιγα ρε παιδια,δεν παιζουμε με την μπαρτσελονα,με τη χαραυγουλα παιζουμε!!παιζει το μοσχατο που εχει τις περισσοτερες συμμετοχες στη Δ εθνικη με μια ομαδα που δεν εχει ανεβει ποτε και ουτε προκειτε να ανεβει!!!αν ο Σαλαμης παιξει αυτο που ξερει το μοσχατο θα κερδισει ανετα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ω Μοσχαταρα, εχω τρέλα,μες το μυαλό, όπου και να παίζεις πάντα θα σε ακολουθώ. Για σένα θα μεθαω και για σένα μόνο ζω, Ω Μοσχαταρα εχω τρέλα για σένα θα φωνάζω Μοσχαταρα σαγαπω. Ω Μοσχαταρα εχω τρέλα.
    ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΟΜΑΔΑΡΑ.... Τρελανε μας την Κυριακή, βουλωσε στόματα. Διπλό στην Χαραυγη. Γκολ και φύγαμε για Δ Εθνική. Καλή επιτυχία στην ΟΜΑΔΑΡΑ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καράμπελα παιχταρά και αρχηγέ της ομάδας μας. Πάρε στην πλάτη σου την ομάδα και κερδίστε!!! μίλα στους παικτες σαν αρχηγός και πες τους οτι ο μεθαυριανός αγώνας είναι πολύ σημαντικός. Ειμαστε μαζί σας παιδια. Καλή επιτυχία από το Μοσχάτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πούλμαν τώρα αλλά δεν μαζευεται ο κόσμος. Ας δείξουμε ενδιαφερον και ας ανεβούμε όχι 50 άτομα αλλά 20. Θα είναι πολύ σημαντικό. Ας μαζευτούμε στις 9,30 που φευγει η ομάδα και να την ακολουθήσουμε. Πρέπει όποιος μπορεί να πάει. Δεν είναι τίποτα κοντα στην δραπετσώνα είναι. 1 θα είμαστε σπίτι μας. Ας κανονίσουμε εστω και κάποιοι να πάμε. Τι ώρα φεύγει η ομάδα από το γήπεδο του Μοσχάτου; Γνωρίζει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η Διοίκηση βάζει όχι ένα αλλα 3 πούλμαν άμα υπάρχει ενδιαφέρον. Δηλωστε συμμετοχή στο life και τα κλείνουμε τώρα επιτοπου σε 5 λεπτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΤΛ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΗ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑΥΓΗ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ. ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΞΑΝΑ. ΧΑΡΗΣ ΜΠΑΖΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εχω δει την ομαδα σε ολα τα εντος εδρας και σε δυο εκτος( περαμα και αμπελακι)θα μπορουσε με λιγη τυχη να εχει 6ποντους επιπλεον!σε καποια παιχνιδια δεν ηταν καλη και σε καποια ηταν ατυχη.Το θεμα ειναι οτι προσπαθει με νεα παιδια να παιξει καλο ποδοσφαιρο...καποιες φορες το καταφερνει καποιες αλλες οχι.Συντομα πιστευω οτι η δουλεια που κανουν ολοι στο σωματειο θα βγει και στο γηπεδο.Τα λεω ολα αυτα γιατι την Κυριακη υπαρχει και η ηττα που ομως δεν πρεπει να απογοητευσει ουτε τους παικτες ουτε τη διοικηση ουτε τους φιλαθλους.Ο ΑΟΜ δουλευει σωστα και αυτο θα φανει συντομα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΒΑΒΑΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κύριε Βαβακα Καλή επιτυχία στην ΟΜΑΔΑΡΑ μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η Ομάδα αυτή έχει ταλέντα πολλά, καλο προπονητικό team και Διοκητικους που προσπαθούν. Έρχονται ταλενταρες απο πίσω απο προπαιδικο,παιδικό και εφηβικό που στο μέλλον θα βγάλουν ματιά. Το Μοσχάτο δεν έχει σημασία αν θα χάσει η κερδίσει στην Χαραυγη. Έχει κερδίσει το μέλλον και θα πάει πολυ ψηλά. Το Μοσχάτο θα πάει Β Εθνική!!!!!! Αρκεί κάτι ψευτομανατζαραιοι που γυρνοβολανε στο γήπεδο και φουσκώνουν τα μυαλά αθώων παιδικών ψυχών για δικό τους όφελος να απομονωθούν απο τους γονείς. Η Μοσχαταρα έχει ταλέντα που δεν φαντάζεστε. Παιδιά απο τα σπλάχνα της πόλης που θα πανε την ομάδα πολυ ψηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Καράμπελας είναι αρχηγός με "μπαλακια" είναι ώριμος, παικταρας και αντρακι και τα λέει όμορφα. Μπράβο ρε Μητσαρα. Ο Κοντοπανος στην Καλή του μέρα τους έχει για πρωινό. Ο Σαλαμης όταν έχει κέφια κάνει μαγικά, ο Λεβαν είναι παικτουρα πρώτης εθνικής, ο Νταφλας είναι αστέρι και ξέρει κανταρια μπάλα, ο Σταματης είναι εγγύηση, ο μικρός ο Βαβακας είναι αστέρι και κατεβάζει για πλάκα ρολά, ο Μπραμης είναι ογκολιθος και τσαμπουκας, ο Κοκολης έχει φιλότιμο και είναι πάντα σταθερός, ο Γραμματικος είναι ψυχές και παικτουρα,και γενικά έχουμε ταλεντακια πολλά.... Ποιοι θα μας κερδίσουν ρε? οι υπεροπτες οι τυχαρπαστοι γαριδαδες.... Ουρτου ρε Μοσχαταρα και ξερό ψωμί. Γκολ και φύγαμε και αφήστε τους να κλαίνε. Το Μοσχάτο έχει ζωή απο το 1926 όλοι οι άλλοι είναι χθεσινού και οψιμοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. H xaraugoula dn exei kamia apolutws tixi 8a mpoume mesa kai 8a tous ma8oume mpalitsa.. H anodos einai dedomenh ;) S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Oi bebides tou Moschatou tha kanoun tin xaravgoula na paramilaei. Aftoi tha pane stin dynami Kai ton tsambouka emeis goal kontopanos Kai fugame.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΥΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ
    ΟΜΟΡΦΟ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ) ΚΑΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ-ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
    ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ(ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΕ ΜΟΣΧΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εκτος εδρας μη φοβαστε η ομαδα παιζει καλη μπαλα.Το προβλημα εστιαζεται στα εντος εδρας παιχνιδια που για καποιο λογο μπλοκαρουν.Ας μιλησουν οι παικτες και πιστευω οτι θα βρουν τη λυση.Οσο για τις ακαδημιες που αναφερεται ο φιλος πιο πανω εχει απολυτο δικιο.Αυτο ειναι το ονειρο των παιδιων και το δικο μας.Το μελλον ειναι δικο μας.
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!

    ΜΑΚΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κύριε υπεύθυνε του αθλητισμού του Μοσχάτου, σε θυμήθηκα με αυτό το δημοσίευμα μια που είσαι τύπος που σου αρέσουν οι υπόλογισμοι με αναλυτική σκέψη... Εκοψες το πούλμαν της ομάδας (του δημου) που ο Παπαντωνης, αν και δεν ήταν και πολύ του αθλητισμού, το χορηγουσε χρόνια ολακερα. Ούτε αυτό δεν τους προσφέρεις λες και θαταν μεγάλο πρόβλημα να είχαν αυτήν την διευκόλυνση και να μην αναγκάζονται να δίνουν 1000 ευρώ το μήνα για μετακινήσεις... Δεν πειράζει, θα προτείνω να γράψουν το όνομα σου με Χρύσα γράμματα στα γραφεία του συλλόγου και να σου δώσουν και τιμητική πλακέτα για την μεγάλη σου προσφορά. Θα ενωθούμε και με διάφορους πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς του πνεύματος να σε τιμήσουμε συνολικά. Μοσχαταρα δεν έχεις ανάγκη κανέναν πλην εκείνων που σε αγαπάνε πραγματικά. Οι φίλοι σου, οι άγνοι Μοσχατιωτες που δεν βάζουν σε κάθε σκέψη και απόφαση κάποιο χρώμα...
    Συγχαρητήρια στο Μοσχατο Ταυρος Λαιφ που είναι κοντά σε κάθε προσπάθεια όλων των σωματείων του Μοσχάτου. Ευτυχώς γιατί αν περίμεναν απο τον υπεύθυνο αθλητισμού.... καληνύχτα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 9.06 Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΑΗΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΩΝ ΤΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΙΕΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΣΤΡΑΡΕΤΕ.ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ¨ΤΙΠΟΤΑ¨.ΜΕΓΑΛΕ ΤΟΠΑΡΧΗ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ?ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΡΩΤΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ.Α ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΦΟΡΑΕΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1926,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καράμπελας αρχηγαρα ψυχαρα για παντα Μοσχαταρα, Σαλαμης Τσιαρτας και βάλε για πλάκα τους κάνει κουτους άμα έχει κέφια, Κοντοπανος άμα βρεθεί στην μέρα του τα δίχτυα απο τις ψαροβαρκες τους θα χρειαστούν για να μπαλωσουν του γηπέδου, Γραμματικος ασε να δεις εμετους που έχουν να κάνουνε τα γαριδακια, Νταφλας που είναι η μπάλα Οεο και άντε γεια, Βαβακας ούτε μύγα δεν αφήνει ο μικρός στην μέρα του, Αναστασιαδης , άμα γουστάρει ο Σταματης είναι τοίχος Βερολίνου, δεν περνάει κανένας, γραμμή Μαζινο, Μπραμης με όρεξη είναι τανκς και τακλιν να του κανείς έσπασες πόδι, γεια σου Γιωργαρε. Μπαλιος Φονσος ένα γκολ ο καθένας αύριο, Πολυμερος τρία μέτρα παλλικαρι με ορμή και ψυχαρα, Κοκκολης εγγύηση , Αρβανίτης καλλιτέχνης, Θεοδωρακακης Πειραιωτακι με κότσια, Πάρτε τους τα σωβρακα ρε Μοσχαταρα που βγάλαμε και γλώσσα οι χθεσινού. Καλή επιτυχία στην ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μοσχαταρα για σένα ανασαινω,
    Και στο life τα νέα σου μαθαίνω,
    Να κερδίζεις θέλω κάθε Κυριακή,
    Πρώτο θέμα μές το life νασαι το πρωί.

    Moschato life for ever.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μπράβο στα παιδιά!!!!! Οι καλές ομάδες φαίνονται από την ποιότητα και το "βάθος" του πάγκου. Πιστέψτε τους και βοηθήστε τους και οι επιτυχίες θα έρθουν σύντομα.....
    Ένας "φιλοξενούμενος" από τον Νότο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. popopooo...ti tsimpouki itan auto?????.|.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com