Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

Ανανέωση συνεργασίας Vodafone και του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού στον Ταύρο

Μετά την επιτυχημένη πορεία της ταινίας «Η γη είναι το σπίτι μας» στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» στον Ταύρο, η Vodafone ανανέωσε τη συνεργασία της με το ΙΜΕ.

Έως σήμερα την ταινία έχουν παρακολουθήσει περισσότερα από 54.000 άτομα, εκ των οποίων 40.000 μαθητές από 800 περίπου σχολεία της χώρας.

Με θέμα το περιβάλλον, η ταινία «Η γη είναι το σπίτι μας», παρουσιάζει το περιβαλλοντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης, ενώ παράλληλα προτείνει καθημερινές μεθόδους για την αντιμετώπισή του, όπως για παράδειγμα πρακτικές εξοικονόμησης ενέργειας, χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και ανακύκλωση.

Η ταινία δημιουργήθηκε από τη Vodafone σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, με σκοπό να ευαισθητοποιήσει και να δραστηριοποιήσει μικρούς και μεγάλους, να συνεισφέρουν στο μέτρο που τους αναλογεί στην προστασία του περιβάλλοντος.

Μετά το τέλος της προβολής οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις γνώσεις και τη μνήμη τους σε ένα ευχάριστο, εκπαιδευτικό και διαδραστικό παιχνίδι.

Η Vodafone στηρίζει την προβολή της ταινίας, στο πλαίσιο του πολυδιάστατου προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας που εφαρμόζει, με κύριους άξονες την περιβαλλοντική διαχείριση και την ανάπτυξη και επιμόρφωση των παιδιών.

Για τις ώρες προβολής επισκεφθείτε το  http://earth.tholos254.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com