Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Κύπελλο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης «Βασίλη Τερζάκη» το Σάββατο 4/6 διοργανώνει ο Δήμος Μοσχάτου - Ταύρου

Εκατόν πενήντα αγόρια και κορίτσια, θα πάρουν μέρος στο καθιερωμένο Κύπελλο «Βασίλη Τερζάκη».

Παιδιά, που δεν προέρχονται μόνο από την Αττική, αλλά και από σωματεία της Περιφέρειας.

Η ετήσια διοργάνωση, που αφορά το αγώνισμα του απλού σε παμπαίδες και παγκορασίδες, διεξάγεται αύριο (Σάββατο) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και συγκεντρώνει και φέτος έντονο ενδιαφέρον.

 Τους αγώνες διοργανώνει ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και τους αφιερώνει στη μνήμη του πρώτου εφόρου της επιτραπέζιας αντισφαίρισης Ταύρου Βασίλη Τερζάκη.

Στο τουρνουά έχουν δικαίωμα ν’ αγωνιστούν αθλητές και αθλήτριες, που έχουν γεννηθεί από το 1999 και μετά. Έχουν σχηματιστεί από δύο κατηγορίες σε αγόρια και κορίτσια, η μία είναι για τα παιδιά, που έχουν γεννηθεί από το 2002 και μετά  και η άλλη για τα παιδιά 10, 11 και 12 ετών.

Η μεγάλη κατηγορία των παμπαίδων και των παγκορασίδων έχει και τις περισσότερες συμμετοχές, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα διεξάγεται το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας και οι αθλητές βλέπουν τα «Τερζάκεια» και ως ένα καλό αγωνιστικό τεστ.

Στη μικρή κατηγορία των παμπαίδων έχουν δηλώσει συμμετοχή 21 αθλητές και στην αντίστοιχη κατηγορία των παγκορασίδων 13 αθλήτριες.

Στα παιδιά, που είναι γεννημένα στο χρονικό διάστημα από 1999 έως 2001, οι συμμετοχές είναι 61 στα αγόρια και 46 στα κορίτσια. Μεταξύ άλλων θα εκπροσωπηθούν σωματεία από τα Χανιά, την Πάτρα και την Κορινθία.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα αρχίζει στις 09:30, με την πρώτη φάση να διεξάγεται σε γκρουπ και η δεύτερη με νοκ άουτ αγώνες.

Συντάκτης:  Αγγελική Βύζικα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com