Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Τι έγινε εχθές στο Πολιτιστικό Kέντρο Μοσχάτου (ΦΩΤΟ)

Δεν πρόλαβαν να σβήσουν τα φώτα από το μεγάλο πάρτυ του Ελληνικού Σωματείου Φίλων της Eurovision (theGREEK EUROVISION FAN CLUB) για την προώθηση των τραγουδιών που θα συμμετάσχουν στον Ελληνικό τελικό για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στο Ντίσελντορφ, και μια καινούργια εκδήλωση υπό την αιγίδα του Σωματείου  έγινε εχθές.

Συγκεκριμένα ο Δήμος Μοσχάτου οργάνωσε με την βοήθεια του Greek Eurovision Fan Club μια γιορτή για την προώθηση των 6 συμπαθέστατων καλλιτεχνών. Στο κατάμεστο θέατρο του πολιτιστικού κέντρου του Δήμου Μοσχάτου περισσότεροι από 600 δημότες ήρθαν για να δουν τους 6 καλλιτέχνες να ερμηνεύουν τα τραγούδια τους και να τους ευχηθούν καλή επιτυχία στον Ελληνικό τελικό.

Δυστυχώς η αγαπημένη Αντιγόνη Ψυχράμη δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω ασθένειας.

Παρουσιάστρια της εκδήλωσης η αγαπημένη μας Δήμητρα Ακριώτου, δημοσιογράφος της ΕΡΤ.

Την εκδήλωση άνοιξε ο γνωστός Μοσχατιώτης τραγουδιστής Δημήτρης Φάκος ερμηνεύοντας τραγούδια από την καινούργια δουλειά του.

Κατόπιν ο Δήμαρχος Μοσχάτου Ανδρέας Ευθυμίου καλωσόρισε το Greek Eurovision Fan Club , τους δημότες του και φυσικά τους καλλιτέχνες.

Όπως και στο πάρτυ μας η βραδιά ξεκίνησε με την προοπτική τα τραγούδια να παρουσιαστούν με την σειρά που θα ερμηνευτούν και στον τελικό της Ελλάδος μια που ο σκοπός του Σωματείου μας είναι να προωθεί τον θεσμό της Eurovision αντικειμενικά και σίγουρα μακριά από σκοπιμότητες και σκοτεινές συνεργασίες!! Όμως δυστυχώς για μια ακόμη φορά ο κατά τα άλλα συμπαθέστατος Λούκας Γιώρκας ήρθε καθυστερημένος λόγω ανηλειμένων υποχρεώσεων και έτσι δεν μπόρεσε να τηρηθεί η σειρά ερμηνείας των τραγουδιών.

Τα ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ άνοιξαν την εκδήλωση ερμηνεύοντας το τραγούδι τους “Come with me” και ο κόσμος ξεσηκώθηκε από την άψογη ερμηνεία τους.

Την καταπληκτική μπαλάντα της “The time is now” τραγούδησε η ΒΑΛΑΝΤΩ ΤΡΥΦΩΝΟΣ και που το πλήθος την αγκάλιασε με ένα μεγάλο χειροκρότημα.

Με ένα μεγάλο χαμόγελο η Δήμητρα Ακριώτου μας παρουσίασε την επόμενη συμμετοχή και μας σύστησε να χαμογελάσουμε πράγμα που ήταν αδύνατο να μην συμβεί αφού η τεράστια θετική ενέργεια που έστειλαν οι ΤΡΙΗΜΙΤΟΝΙΟ με το τραγούδι τους «Χαμογέλα» έκανε όλο τον κόσμο να χοροπηδάει στους ρυθμούς του τραγουδιού.

Στην συνέχεια η ΝΙΚΙ ΠΟΝΤΕ ερμήνευσε το τραγούδι της “ I Don’t Wanna Dance” (μια που όπως είπα και προηγουμένως ο Λούκας καθυστέρησε να έρθει) και όλοι μας βρεθήκαμε να χορεύουμε μια που η ΝΙΚΙ μας έλεγε I don’t wanna dance alone και θα ήταν κρίμα όντως να την αφήσουμε να χορεύει μόνη της με ένα τόσο όμορφο τραγούδι.

Τέλος ο ΛΟΥΚΑΣ ΓΙΩΡΚΑΣ στους ρυθμούς του χιπ –χοπ και ενός καταπληκτικού ζεϊμπέκικου με τίτλο “Watch my Dance” ,έκλεισε την βραδιά και καταχειροκροτήθηκε από όλο τον κόσμο ειδικά όταν λικνίσθηκε στους ρυθμούς του ζεϊμπέκικου.

Έτσι κύλησε αυτή η υπέροχη βραδιά που φρόντισε και προσπάθησε το σωματείο μας να γίνει στα πλαίσια των εκδηλώσεων που διοργανώνει κάθε χρονιά για τον θεσμό που τόσο αγαπά και υποστηρίζει. Μια ακόμη προσπάθεια για την αντικειμενική προώθηση των τραγουδιών έφτασε στο τέλος της και για αυτό ευχαριστούμε τον Δήμο Μοσχάτου και τους δημότες του.






πηγή: eurovisionfanclub

7 σχόλια:

  1. 8livera pragmata.
    oxi gia tous nearous pou etreksan na doun kai na akousoun tous tragoudistes.
    tetoia tous plasaroun, tetoia 8eloune.
    milao gia ton Dimarxo Mosxatou - Taurou pou pige kai emfanistike sti skini.
    ti pige na kanei? mipos na dwsei to stigma tis politistikis politikis pou mas epifylassei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευγε.
    Ωραια αυλαια ανοιξε για το "πνευματικό" κεντρο
    Παντα τετοια Ευθυμιου και η παρέα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ
    ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΧΑΜΟΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΛΕΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ 10 ΑΤΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πληρωστε κοροιδα φορολογουμενοι την eurovision...
    πληρωστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. tvra ti lete eseis. emeis pou eimastan ekei to eyxaristithikame

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τo apokorifoma tis ekdilosis htan otan o eythimiou epekse ntrams!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μονο για ντραμς ειναι (και πολυ του πεφτει)
    Ο πολυθεσίτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com