Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Ριφιφί από τους Ρομά του Βοτανικού σε εργοστάσιο στην Ορφέως


Απόψε στις 03:30 τα ξημερώματα, άτομα από τον καταυλισμό των Ρομά, έκαναν ριφιφί και μπήκαν στο χώρο εργοστασίου το οποίο εφάπτεται με τον καταυλισμό από την οδό Ορφέως 117 στον παράδρομο και αφού άνοιξαν την δίοδο που βλέπετε, έκλεψαν ανοξείδωτα ρολά και πλέγματα αξίας 6.000 ευρώ περίπου όπως μας είπε ο ιδιοκτήτης του.

   Όταν οι φύλακες του χώρου αντελήφθησαν το περιστατικό και προσπάθησαν να αντιδράσουν εκείνοι τους πετροβόλησαν. Φεύγοντας έγραψαν στο σημείο από όπου μπήκαν : ΧΟΡΙΟ ΧΟΡΙΣ ΝΕΡΟ.

   Το συμβάν καταγγέλθηκε στο αστυνομικό τμήμα Πετραλώνων, αστυνομικοί του οποίου μετέβησαν στο χώρο.

   Εμείς απλά ρωτάμε :  

έχουν κάποια σχέση οι επανειλημμένες υποσχέσεις της κ. Καραβασίλη προς τους Ρομά για την παροχή νερού στον καταυλισμό με σύνδεση από την ΕΥΔΑΠ και τώρα φτάσαμε στο σημείο αυτοί που τους καθοδηγούν και τους πατρονάρουν να εκβιάζουν με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο το Υπουργείο και να πληρώνουν τη ‘νύφη’ άνθρωποι που σε τίποτα δεν φταίνε ;

   Και η ειρωνεία είναι όπως όλοι το γνωρίζουν ότι στον καταυλισμό υπάρχει λάστιχο που τρέχει νερό 24 ώρες το 24ωρο το οποίο κλέβουν από ρολόι εγκαταλελειμμένου εργοστασίου που βρίσκεται κοντά στον καταυλισμό.

«Πολίτες κατά της Καύσης Καλωδίων και Σκουπιδιών»

9 σχόλια:

  1. Μήπως η κ. Καραβασίλη αποσκοπεί στο να μείνουν επ'αοριστον οι Ρομά στον Καταυλισμό; Κυρία Καραβασίλη διαβάστε τον Νόμο στο υπουργείο είστε. Εαν βάλετε ΕΥΔΑΠ στον Καταυλισμό νομιμοποιείται στην ουσία την παραμονή των ΡΟΜΑ. Τι πάτε να κάνετε επιτέλους; Οι επιχειρηματίες υποφέρουν, δεν το καταλαβαίνεις; Τέτοια κρούσματα γίνονται συνέχεια δυστυχώς. Μήπως δεν το έχετε ακούσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Του Γερολυμακη ειναι το εργοστασιο αυτο; Αυτο απ'οσο ακουω το ληστευουν καθε χρονο. Τι να πω ειδικα τετοιες εποχες τα 6000 είναι πληγη για καθε επιχειρηση. Τα τελευταια χρονια εχουμε φρικάρει με αυτη την κατασταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφελής ερώτηση: Αν υποθέσουμε ότι θα συνδεθεί ο καταυλισμός τους με το δίκτυο ύδρευσης, το νερό ποιος θα το πληρώνει;;
    Ρωτάω γιατί το κράτος μειώνει δραματικά μισθούς, συντάξεις και παροχές προσπαθώντας να γλιτώσει την πτώχευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έξω οι ρομά. Τέλος. Να φύγουν άμεσα από το κέντρο της ΑΘΗΝΑΣ. ΤΑΥΡΟΣ και ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ τα πληρώνει όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ...ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΚΑ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ (ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ) ΟΙ ΡΟΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΟΚΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 2005. ΚΑΛΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ, ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ. ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ; ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ; ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΙΕΞΟΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ; ΠΟΛΙΤΕΣ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 6:29, κι έτσι να είναι και να μιλάμε για ιδιοκτήτες, αυτό δεν ελαφρύνει την θέση των Ρομά. Η παρανομία, η κατάχρηση και οι βανδαλισμοί συνεχίζονται. Το πρόβλημα είναι να βρεθεί μια λύση και όχι να βρούμε αν πρόκειται για πολίτες ή ιδιοκτήτες. Άσε που και οι ιδιοκτήτες, είναι πολίτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 8:50 ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΣ. ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ 3-4 ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ-ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΕΑΝ ΟΙ ΡΟΜΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΧΩΡΟ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΔΕ ΔΕΧΟΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ 3-4 ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΙ ΒΑΡΟΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 8:07, αν είναι έτσι συμφωνώ κι εγώ μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com