Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Σκληρές δηλώσεις Καζαντζή: Δεν θα παίζει ο κάθε Δήμαρχος με τον Φωστήρα

Το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει, η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Κυριακή, όμως στις τάξεις του Φωστήρα επικρατεί ήδη... αναβρασμός!

Ο λόγος δεν πηγάζει από το εσωτερικό της ομάδας, αντιθέτως σχετίζεται με το έντονο γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ιστορικός σύλλογος το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Συγκεκριμένα, ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου του Ταύρου, το οποίο χρησιμοποιεί ως έδρα ο 'Φονέας των γιγάντων' βρίσκεται σε κάκιστη κατάσταση, γεγονός που έχει αφήσει παγερά αδιάφορους τους ανθρώπους της δημοτικής Αρχής, παρά τις συνεχείς προτροπές των διοικούντων για διενέργεια έργων βελτίωσης του χλοοτάπητα.

Με δηλώσεις που παραχώρησε στο periferiako.com, ο Σταμάτης Καζαντζής εξαπέλυσε πυρά ενάντια στη δημοτική Αρχή, κάνοντας λόγο για 'πόλεμο' τον οποίο δέχεται. 'Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου μας βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, ενώ είναι εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα απότιστος.

Για αυτό το λόγο έχουμε ζητήσει πόσο καιρό να στείλει ο Δήμος ένα μηχάνημα (σ.σ. κύλινδρος) να πατήσει τον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος είναι γεμάτος λακκούβες. Πρόκειται για ένα σοβαρό ζήτημα, αφού εκτός του ότι δεν μπορεί να διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας, το γήπεδο είναι πολύ επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Παρ' όλα αυτά, κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί! σε πυρά ενάντια στη δημοτική Αρχή, κάνοντας λόγο για 'πόλεμο' που δέχεται. 'Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου μας βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, ενώ είναι εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα απότιστος. Για αυτό το λόγο έχουμε ζητήσει πόσο καιρό να στείλει ο Δήμος ένα μηχάνημα (σ.σ. κύλινδρος) να πατήσει τον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος είναι γεμάτος λακκούβες.

Πρόκειται για ένα σοβαρό ζήτημα, αφού εκτός του ότι δεν μπορεί να διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας, το γήπεδο είναι πολύ επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών. Παρ' όλα αυτά, κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί! Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται! Μου κάνουν πόλεμο' υπογράμμισε αρχικά ο 'ισχυρός' άνδρας του σωματείου, για να συμπληρώσει σε πιο έντονο ύφος: 'Αν θέλουν, να μου πουν να τα παρατήσουν να αναλάβουν εκείνοι! Αν η ομάδα ήταν ΠΑΕ, θα την έπαιρνα και θα έφευγα, όμως τώρα δεν μπορώ'.

'ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ Ο ΚΑΘΕ... ΔΗΜΑΡΧΑΚΟΣ'!
Στη συνέχεια, ο Σταμάτης Καζαντζής αναφέρθηκε με απαξιωτικό τρόπο προς τον Δήμαρχο Μοσχάτου/Ταύρου, Αντρέα Ευθυμίου, τονίζοντας χαρακτηριστικά: 'Ο Δήμαρχος προέρχεται από το Μοσχάτο, δεν έχει σχέση με τον Ταύρο και, όπως φαίνεται, δεν ξέρει τι σημαίνει 'Φωστήρας'.

Δεν μπορεί ο κάθε... δημαρχάκος να παίζει με την ιστορία αυτής της ομάδας'. Στον επίλογό του, ο πρόεδρος του 'κιτρινόμαυρου' συλλόγου υπογράμμισε: 'Εχουμε πληρώσει ένα... τσουβάλι λεφτά με τον αντιπρόεδρο, Λευτέρη Χαρμπάτση, όμως δεν έχουμε την παραμικρή βοήθεια!

Ούτε καν τολμήσαμε να ζητήσουμε λεφτά, αφού αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι ικανοί να προσφέρουν ούτε τα βασικά! Πρόσφατα παίξαμε φιλικό με τον Ηλυσιακό και το γήπεδο του Ζωγράφου ήταν... χαλί! Δεν ζητήσαμε να το κάνουν γήπεδο ευρωπαϊκού επιπέδου, αλλά να παραδειγματιστούν από τους άλλους Δήμους, που στέκονται στο πλευρό των ομάδων'.

περιφεριακο

11 σχόλια:

  1. α ρε Μπούτση πως γίνεται να τα κάνεις παντού χάλια...να χαίρεται ο δήμαρχος τους συμβούλους του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι ο Μπούτσης φταίει; ελάτε ρε φίλε 9.27 με την αντιπάθεια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άσχετο: Το κείμενο του προέδρου του Φωστήρα το αντιγράψατε φαντάζομαι από κάπου, έτσι δεν είναι; Ρωτάω γιατί όπως βλέπω κάποιος δεν έχει τελειώσει ούτε καν το δημοτικό και είμαι σίγουρος ότι δεν είστε εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΑΛΑΜΕ ΠΗΓΗ ΚΥΡΙΕ. ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειχατε δίκιο πάντως. Βάλαμε την δηλωσή του απο το περιφεριακό τώρα. Ευχαριστούμε για την παρατήρηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O k. Καζαντζής δεν μας είπε πόσα λεφτά θα εισπράξει ο σύλλογος του. απ'οσο γνωρίζω θα πάρουν τα περισσότερα από όλες τις ομάδες του Μοσχάτου - Ταύρου. 12,000 ευρω . Κοντά στα 6000 θα πάρουν οι υπόλοιπες ομάδες. Δεν μπορεί να έχει παράπονο και ο Φωστήρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΜΑΤΗ '' 'Ο Δήμαρχος προέρχεται από το Μοσχάτο, δεν έχει σχέση με τον Ταύρο και, όπως φαίνεται, δεν ξέρει τι σημαίνει 'Φωστήρας'.

    Δεν μπορεί ο κάθε... δημαρχάκος να παίζει με την ιστορία αυτής της ομάδας'' ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ;ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΟΣΧΆΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ. ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΠΑΝΑΚΗ. ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΤΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τον Ταύρο και τις ομάδες του τις εχουν γραμμένες στα παλιά τους τα παπούτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H APANTHSH GIA TA LEFTA POY LETE OTIU DOTHKAN EINAI STHN ATHLITIKH EFIMERIDA FOS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. MOΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. TO THEMA EINAI AKRWS KOMMATIKO...O DHMARXOS PROERXETAI APO TO PASOK KAI O EN LOGW KURIOS EINAI APO THN PARATAKSH THS ND...
    KALA THA KANETE TIS KOMMATIKES SAS FAGWMARES NA TIS AFHSETE EKSW APO TON TOPIKO ATHLITISMO KAI THN KOINWNIA MAS GIATI DEN ENDIAFEROUN KANENAN NOHMWN POLITH!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com