Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Δημοκρατική Αριστερά Μοσχάτου-Ταύρου: καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Σούτο

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Σούτο στην οικογένεια της Δημοκρατικής Αριστεράς, μετά την συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρό μας Φώτη Κουβέλη και την ένταξή του στο κόμμα μας.

Η πολύχρονη και άκρως επιτυχημένη πορεία του στον χώρο της αυτοδιοίκησης , η προσφορά του στην κοινωνία μέσω της ιατρικής του ιδιότητας και το πλούσιο συγγραφικό του έργο αποτελούν τα κατάλληλα εχέγγυα για την εκπροσώπηση της Δημοκρατικής Αριστεράς σε τοπικό επίπεδο στα πλαίσια του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Ο Δημήτρης Σούτος είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ταύρου από το 1978 και εκλεγμένος Δήμαρχος Ταύρου επί τρείς συνεχόμενες θητείες από το 1998 έως το 2010.Από το 2011 είναι Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Θέλουμε να τονίσουμε την διαρκή και αταλάντευτη στήριξή μας στο πρόσωπο του Δημάρχου Αντρέα Ευθυμίου , παράλληλα όμως η Δημοκρατική Αριστερά έχει πλέον την δική της άμεση εκπροσώπηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου- Ταύρου.

Δημοκρατική Αριστερά Μοσχάτου-Ταύρου

7 σχόλια:

  1. Εδώ γελάμε ή κλαίμε;Στηρίζουν αταλάντευτα Ανδρέα Ευθυμίου αλλά έχουν και το κ.Σούτο εκπρόσωπο δικό τους.Στη γενική εξαθλίωση του λαού υπάρχει και μια γενικότερη παράνοια των πολιτικών μικρών ή μεγάλων που συνεχώς μας κυνηγάει.Με τέτοιες παρανοικές λογικές άντε βγες από την κρίση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η τέλεια παράνοια ή το τέλειο ξεσκόνισμα;Στηρίζουν αταλάντευτα Ανδρέα ευθυμίου αλλά έχουν και το δικό τους εκπρόσωπο στην αντιπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ??? ΠΡΟΚΟΨΑΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριοι εκπρόσωποι ή εκπρόσωπε της ΔΗΜΑΡ
    Φτάνει πιά με τα ξεσκονίσματα. Ακόμη δεν προσχώρησε ο άνθρωπος στο κόμμα σας εσείς τον κάψατε, τον κάψατε σε όλα.
    Αν δεν είσθε τελείως αδαείς τότε είσθε βαλτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 14 Οκτωβρίου 2011 5:01 μ.μ.
    nomizo oti iste telios mallakas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πήρατε στο κόμμα σας τον άνθρωπο που σαν Δήμαρχος κατέστρεψε τον Ταύρο. Συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com