Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Λήστεψαν γυναίκα έξω από την Εθνική Τράπεζα του Ταύρου

Τα τελευταία χρόνια οι ληστείες στην πόλη έχουν τεράστια αύξηση.

Ο Ταύρος είναι μία από τις περιοχές της Αθήνας που γνωρίζει αν μη τι άλλο , καλά την εγκληματικότητα( Ρομά κτλ ).

Την περασμένη Τρίτη 13/09 μια Γυναίκα, κάτοικος του Ταύρου, πήγε να κάνει μια ανάληψη στην Εθνική Τράπεζα της περιοχής στις 1:00 μ.μ.

Καθώς έβγαινε από το κατάστημα και προχώραγε προς το σπίτι της, της επιτέθηκαν 3 άνδρες μελαψοί( κατά ομολογία της γυναίκας Ρομά ) και της πήραν την τσάντα.

Η Γυναίκα αρχικά αντιστάθηκε ( το ποσό ήταν υψηλό ) και την χτυπήσανε μέχρι να της αποσπάσουν από τα χέρια της την τσάντα. Αυτή την στιγμή ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει από το Σοκ που υπέστη.

Εχθές πήραμε ένα μήνυμα αναγνώστη για το πρόβλημα των κατοίκων του Ταύρου ( διαβάστε το αυτούσιο):

Κάθε μέρα στον Ταύρο, κάνουμε τον σταυρό μας και παρακαλάμε να μην είμαστε οι επόμενοι.

Τα σπίτια μας αλλά και οι επιχειρήσεις μας έχουν γίνει στόχος ληστών πάμπολλες φορές. Ο λόγος που σας γράφω είναι γιατί διαβάζω διάφορα από κατοίκους του Μοσχάτου και μιλάνε για αστυνόμευση κτλ.

Εγώ το Μοσχάτο το γνωρίζω χρόνια και πιστεύω πως είναι από τις λίγες περιοχές της Αθήνας που δεν έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα.

Σαν πολίτες δυστυχώς δεν μπορούμε να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας και αυτό εκμεταλλεύονται όλοι όσοι μπαίνουν κάθε μέρα στα σπίτια μας.

Το δικό μου σπίτι το έχουν διαρρήξει 2 φορές μέσα σε ένα χρόνο και δεν είναι το μοναδικό στην περιοχή.

Οι ξένοι και οι Ρομά έχουν κατακλύσει τους δρόμους τις βραδινές ώρες και οι γειτονιές του Ταύρου μετά τις 10:00 μ.μ μοιάζουν με κάτι στενά του κέντρου που δεν πλησιάζει άνθρωπος.

Επιτέλους κάντε κάτι για την περιοχή μας.

6 σχόλια:

  1. Κατ'αρχάς 1)η δημοσίευση είναι ετεροχρονισμένη γιατί το περιστατικό έγινε την περασμένη εβδομάδα 2)η δημοσίευση είναι ανακριβής γιατί οι ληστές (3) την ακολούθησαν με ένα μαύρο λουσάτο αυτοκίνητο και δεν την λήστεψαν έξω απο την Εθνική Τράπεζα όπως αναφέρετε στον τίτλο σας 3)Η μέθοδος που ακολουθήθηκε σύμφωνα με την αστυνομία υποδεικνύει κύκλωμα παρακολούθησης που ξεκίνησε με άτομο μέσα στην Τραπεζα το οποίο είδε το ποσό που έκανε ανάληψη η γυναίκα και έδωσε σήμα στους υπόλοιπους Ζητήστε ενημέρωση απο το δελτίο συμβάντων της αστυνομίας 4)το να αφήνετε έμμεσα να στρέφεται η κατηγορία της ληστείας σε συγκεκριμένους ανθρώπους χωρίς αποδείξεις δεν είναι σε καμιά περίπτωση σωστό όταν μάλιστα οι Ρομά βαρύνονται για ληστείες σε ακίνητα γύρω απο τον καταυλισμό τους αλλά ΠΟΤΕ για επιθέσεις ληστείας σε ανθρώπους!!!

    Τέλος ο Ταύρος ΔΕΝ γνωρίζει καλά την εγκληματικότητα όπως παρουσιάζεται την πόλη μου. Οι αναρτήσεις στο blog σας για ληστείες κλπ στο Μοσχάτο είναι κατά πολύ πολλαπλάσιες. Το ζήτημα όμως δεν είναι να κάνουμε συγκρίσεις εγκληματικότητας αλλά να αποκαλύπτουμε τις αιτίες που οδηγούν σ'αυτή. Οι Ταυριώτες δηλητηριάζονται καθημερινά γιατί κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ,δήμαρχοι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ (έως σήμερα) συσκέπτονται για την καύση καλωδίων και ακόμα περιμένουμε να αποφασίσει η Νομική Υπηρεσία του δήμου Μοσχάτου-Ταύρου να υποβάλλει τις ατομικες μηνύσεις κατά των τέως και νυν υπουργών Εσωτερικών,Υγείας, Περιβάλλοντος ,Δημάρχων κκ Κακλαμάνη και Καμίνη για συνειδητή αδιαφορία κατά της δημόσιας υγείας και ρύπανσης του περιβάλλοντος!!!! Τί φοβάται η Δημοτική Αρχή του Μοσχάτου;Ή μηπως τρέμουν τα μόνιμα δικηγορικά γραφεία των συνενούμενων δήμων για το όνομά τους;
    Και επιτρέψτε μου ένα τελευταίο, η εγκληματικότητα θα αυξάνεται όσο μένουν εκτός δουλειάς άνθρωποι, όσο περικόπτονται οι μισθοί, όσο οι νέοι άνθρωποι καταντάνε νέοι μετανάστες για ένα κομμάτι ψωμί.Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία. Χάρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βεβαίως και μπορεί να γίνει κάτι. Ποιος όμως θα αναλάβει το όποιο πολιτικό κόστος να στείλει τους παράνομους από 'κει που ήρθαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κ. Χάρη επειδή και εγώ στην πόλη του Ταύρου μένω μην τρελαθούμε τώρα. Τι θες να αποδείξεις οτι οι ρομά δεν κλέβουν κατοίκους. Μην μας τρελάνεις.Εχουμε γεμίσει από αλλοδαπους και τσιγγάνους και μου λες πως το Μοσχάτο έχει πιο πολλά κρουσματα ληστειών. Συγγνώμη αλλά δεν το δέχομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το γεγονός δεν εχει σημασία αν έγινε εχθες ή πριν από μία εβδομάδα. Το θέμα είναι πως έγινε!!Η λεπτομέρειες με προβληματίζουν που ξέρεις 8,39. Μήπως ήσουν και έσυ πίσω από την ληστεία; Ούτε το zougla.gr τόσο αναλυτικά δεν μας τα λέει στις ληστείες. Το τι θες να προστατέψεις τους Ρομά και αυτό με προβληματίζει. Τι θες να μας πεις; πως η πόλη μας είναι μια χαρά και πως δεν έχουμε εγκληματικότητα;Μηπως ζεις αλλού για να καταλάβω. Την αδελφή μου την κλέψανε στο παρκο Ηρωων μερα μεσημέρι τσιγκάνοι πριν 3 μερες. Το ξέρεις αυτο πουαρό ή σου ξέφυγε. Τέλος πάντων δεν θέλω να συνεχίσω. ΄Πρέπει να φύγουν σύντομα οι Ρομά του Βοτανικού. ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.ΟΙ ΡΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ,ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ.ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΟΠΩΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ,ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΟΠΛΩΝ.ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ (ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ).ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΦΙΚΤΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΑΟΡΑΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΠΡΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝΑ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ.ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ,ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com