Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Συνεχίζεται η Φωτιά στην αποθήκη της Κοραή στο Μοσχάτο( Φωτο)


Μέχρι αυτή την στιγμή η φωτιά συνεχίζει να καίει την αποθήκη στην Κοραή, όμως φαίνεται να είναι υπό έλεγχο.

Πριν λίγο στις 10,00 μ.μ , συνεργείο της ΔΕΗ αποσύνδεσε τον πυλώνα που τροφοδοτεί με ρεύμα την αποθήκη για να μην υπάρξουν περισσότερα προβλήματα.

Πρόβλημα με το νερό είχαν τα πυροσβεστικά που γεμίζανε από αυλές σπιτιών στο πίσω δρόμο της αποθήκης και ο Ανδρέας Ευθυμίου  κάλεσε ευσπεσμένα ένα φορτηγό του Δήμου με νερό που κατέφθασε στις 10,20 μ.μ. Ελπίζουμε να τελειώσουν όλα σύντομα.


6 σχόλια:

  1. απο βεγγαλικά ξεκίνησε η φωτιά. Ντροπή σε όσους τα πετάξανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΠΟΥ ΡΙΧΤΗΚΑΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 7:30 ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ... ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΥ.. ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΑΘΛΙΑ ΑΥΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυκλοφόρησε η φήμη πως τα βεγγαλικά πετάχτηκαν μετά από ένα πολιτικό γάμο που έγινε απέναντι από την αποθήκη στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου. Πρέπει να ήταν πολύ μαλάκες τελικά αν ισχύει. Το καταστρέψανε τον Άνθρωπο. Τι να πω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρέπει να εξεταστεί κατά πόσο είναι νόμιμο να αποθηκεύονται τόσο εύφλεκτα υλικά σε ένα υπόγειο,δίπλα σε πολυκατοικίες.
    Να δούμε συνολικά τι θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστά τα λέει ο φίλος 1,19. Να πω όμως μεγώ κάτι; Η αποθήκη μπορεί να είναι πιο παλιά απο την πολυκατοικία όπως και φαίνεται να είναι έτσι. Εκεί ποιος φταίει; Η πολυκατοικία που ήρθε και φτιάχτηκε δίπλα στην αποθήκη ή η αποθήκη που ήταν χρόνια στο σημείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είναι θέμα χρονολογικής σειράς.
    Υπάρχουν ζώνες αμιγούς κατοικίας και βιομηχανικές ζώνες.
    Αυτό πρέπει να εξεταστεί.
    Βέβαια όπως και να έχει το πρόβλημα το έχει ο επιχειρηματίας τον οποίο όλοι συμπονούμε.
    Ειδικά αν αυτό προήλθε από τα πυροτεχνήματα.
    Μακάρι να είναι ασφαλισμένα,αλλά το βλέπω λίγο δύσκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com