Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Χτύπησαν και έκλεψαν ένα 13χρονο παιδί εχθές στην πλατεία του Μοσχάτου

Συμπλοκή στο Μοσχάτο είχαμε το βράδυ της Δευτέρας, στην πλατεία που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κοραή και Αργοστολίου.
 
Αιτία της συμπλοκής ήταν ένα πολύ άσχημο συμβάν, ένας 14χρονος έκλεψε και χτύπησε ένα 13χρονο παιδί.

Γύρω στις 10.00 μ.μ. το βράδυ της Δευτέρας, ένας 14χρόνος, μέλος παρέας που βρίσκεται στην πλατεία σε καθημερινή βάση, όπως γράψαμε παραπάνω, έκλεψε και χτύπησε στο πρόσωπο ένα 13χρονο παιδί που έπαιζε με τους φίλους του στην πλατεία.

Το ποσό της κλοπής ήταν μόλις 1,5 ευρώ, αλλά δεν έφτασε μόνο αυτό χτύπησε το παιδί με μπουνιές λίγο κάτω από το μάτι.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να έρθει η αστυνομία (φώτο), ύστερα από τηλεφώνημα του πατέρα του παιδιού, η οποία, όμως αποχώρησε άπραγη, καθώς ο 14χρονος είχε φύγει από την πλατεία

Μετά από λίγο μηχανάκια περνούσαν από το δρόμο ανάποδα πάνω κάτω και ενοχλούσαν τους πελάτες της καφετέριας, αυτοί εξαγριώθηκαν και φώναξαν πάλι την αστυνομία, η οποία έκανε έλεγχο στους έφηβους και ύστερα πάλι αποχώρησε.

Ύστερα από αυτό και ενώ η κατάσταση έδειχνε να ηρεμεί, κάτοικοι της περιοχής, γονείς οι περισσότεροι που κατέβηκαν στον δρόμο ύστερα από το περιστατικό προκλήθηκαν και τελικά συνεπλάκησαν με τους έφηβους με τα μηχανάκια, οι οποίοι δεν έφευγαν από την πλατεία.

Το περιπολικό της αστυνομία επέστρεψε στο σημείο, μαζί με μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ και προσπάθησε να καθησυχάσει τους κατοίκους που είχαν παραμείνει στον τόπο της συμπλοκής.

Τέλος πρέπει να επισημάνουμε ότι, στον τόπο του συμβάν έφτασε μετά από πληροφόρηση που είχε, ο Δήμαρχος Ανδρέας Ευθυμίου μαζί με τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Δαμηλάκο, οι κάτοικοι μίλησαν μαζί τους και τους γνωστοποίησαν τα προβλήματα της περιοχής

My-moschato

2 σχόλια:

  1. Ακούσουμε οτι το παιδί που χτυπήσανε είναι του υποψήφιου Δημάρχου Μοσχάτου - Ταύρου Άρη Κρεμμύδα. Αληθεύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com