Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Email απάντηση Δημήτρη Ναυπλιώτη για τα σχόλια που έχουν αναρτηθεί σε blogs

Ο Δημήτρης Ναυπλιώτης, μας απέστειλε e-mail σχετικά με τα σχόλια που έχουν αναρτηθεί σε blogs για τις ανακοινώσεις της Δημοκρατικής Αριστεράς:

Συνολική προσωπική απάντηση σε όλους

Δράττοντας την ευκαιρία θέλω να απαντήσω σαν Δημήτρης Ναυπλιώτης κι όχι σαν εκπρόσωπος του Κόμματος. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Αντρέας Ευθυμίου είναι φίλος μου, όπως όλοι το ξέρετε, από παιδί και δεν έγινε φίλος μου όταν έγινε Δημοτικός Σύμβουλος και Δήμαρχος.

Επειδή ξέρετε την «εκτίμηση» ........???? που σας έχω, θα εκτιμούσα να διαβάσετε τα προηγούμενα κείμενα που ευτυχώς υπάρχουν στο διαδίκτυο. Για να σας το κάνω πιο εύπεπτο, το Δημαρχείο συνολικά τα τελευταία 25 χρόνια το έχω επισκεφθεί 2 ή 3 φορές για έκδοση Πιστοποιητικών.

Δεν έχω συγγενικό μου πρόσωπο που να δουλεύει κι εγώ προσωπικά δεν ζήτησα τίποτε, ούτε πήρα ποτέ χρήματα από τον Δημόσιο κορβανά και κατά Πάγκαλο δεν έφτασα τη χώρα στη διάλυση.

Με λίγα λόγια, θα πρέπει να καταλάβετε ότι τα κορόϊδα αρχίζουν να τελειώνουν, φροντίστε να βρείτε καμμιά δουλειά πραγματική και αφήστε τις προσωπικές επιθέσεις. Εξ άλλου, εκτός από σας και τους φίλους σας, υπάρχουν και πολλοί καλοί άνθρωποι που πρέπει να εργασθούν και μπορεί να είναι και καλύτεροι από σας. Επειδή δεν έχετε τώρα πια γελάδα για να αρμέξετε....., κάνετε προσωπικές επιθέσεις και έχετε συνασπιστεί σαν αγέλη λύκων (απο όλες τις παρατάξεις ) προφυλάσσοντας τα οφίκιά σας, τα οποία δεν είχατε ποτέ εξ άλλου.

Ρε σείς, αντί να βγείτε στον κόσμο και να ζητάτε συγγνώμη που ζούσατε παρασιτικά και εις βάρος άλλων επι χρόνια, δίνετε συμβουλές πώς θα περάσουμε την κρίση και το μόνο που κάνετε είναι πώς θα διασφαλίσετε το μισθό σας. Ρε ανθρωπάκια, που αυτοαποκαλείστε «σύντροφοι», δίνετε συμβουλές και γράφετε κείμενα που είναι εγκεφαλικές κλανιές και δεν έχουν σχέση με την πραγματική κοινωνία. Φροντίστε να κάνετε στη ζωή σας κάτι χρήσιμο και κοιταχτείτε στον καθρέφτη όπως σας έχω γράψει σε προηγούμενα κείμενα, και γρήγορα.

Τα παραπάνω είναι γιατί δεν είμαι από παρθενογένεση. Ναι, ο Αστραχάν σας φταίει!! Δεν ντρέπεστε; Δεν ξέρω τι θέσεις εκφράζει ο κ. Σεργιάδης, αλλά οι προσωπικές επιλογές του καθενός δεν μπορούν να μπουν στην κρησάρα. Αν θέλετε, ρωτήστε τον ίδιο. Εξ άλλου, κι εσείς έχετε μια ιδιαιτερότητα......, δεν την διαφημίζουμε, εκτός εάν θέλετε.

Φίλε μου,

Τους εκπροσώπους της Δημοκρατικής Αριστεράς, ο Φώτης Κουβέλης τους γνωρίζει εδώ και 35 χρόνια. Μην ανησυχείς εσύ, Μεγάλε Επαναστάτη, μπορείς να γράφεις με την ανωνυμία σου, δεν σου αφαιρεί κανείς το δικαίωμα. Στο τέλος του μήνα όμως που θα πας να πληρωθείς, θέλω να ερωτηθείς και να ρωτήσεις και τους γύρω σου, από ποια διαδικασία πληρώνεσαι.

 Μεγάλε Επαναστάτη, θα σας δω στην πλατεία για συνέχεια.Και μη φοβάστε δεν πρόκειται να διεκδικήσω καμία θέση στο δημόσιο και ειδικά στο δήμο. Εσύ που γράφεις με κεφαλαία τώρα που θα ιδιωτικοποιηθεί η ενέργεια και μπει σε διαδικασία επιλογής βάση προσόντων να δω τη θέση θα πάρεις.

Επειδή σας έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος θα πρέπει να δικαιολογήσετε για ποιο λόγο πληρώνεστε όλα αυτά τα χρόνια που το μόνο διαβατήριο ήταν η κομματική σας ταυτότητα που τη χρησιμοποιείτε να λειτουργεί η καθεστωτική νοοτροπία που έχετε επιβάλει στη λειτουργία του κράτους και ειδικά στο Δήμο (εννοώ ότι έχετε κάνει κατάληψη δηλαδή κατοχή) και πρέπει να σημειώσετε ότι οι θέσεις δεν είναι κληρονομικό δικαίωμα από παππού σε πατέρα και γιο.

Αυτοί οι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί και λογικές από το καθεστώς εμένα προσωπικά δεν με αγγίζουν. Τέλος πάντων για μην γίνω πολύ κακός υπάρχουν και άνθρωποι που δουλεύουν και κάνουν τις βασικές λειτουργίες με πολύ φιλότιμο που δεν ανήκουν σε κανένα μηχανισμό.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας , ήμουν υποχρεωμένος να σας απαντήσω.
Εξάλλου ξέρετε την μεγάλη εκτίμηση που σας έχω.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Δημήτρης Ναυπλιώτης* Μην απαντήσετε δεν θα επανέλθω. Οποιαδήποτε απορία απο κοντά.

2 σχόλια:

  1. ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕ ΣΟΥ ΕΧΩ, Ο ΠΟΤΑΜΟΣ ΥΒΡΕΩΝ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΤΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ; ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΥΠΟΜΟΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 20 Μαΐου 2011 11:08 μ.μ.

    Εσύ που γράφεις με κεφαλαία

    Tελευταία του λόγια του αθυρόστομου Καραϊσκάκη ήταν:
    "αν γίνω καλά θα τον χαλάσω εγώ αυτόν που με βάρεσε εάν ψοφήσω κλάστε μου το μπούτσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com