Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Νέα παράταση της απόφασης για τον Άγιαξ Ταύρου!!!

Μέχρι την επόμενη Τετάρτη θα έχει εκδοθεί η απόφαση για την έφεση που άσκησε ο Αγιαξ Ταύρου έναντι στην Πρωτόδικη απόφαση που είχε εκδώσει η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και με την οποία του αφαιρούσε τους τρεις βαθμούς από τη νίκη στην αναμέτρηση με το Χαϊδάρι μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Χθες το μεσημέρι εκδικάστηκε η υπόθεση 'Χαλίλι' από τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων, παρουσία εκπροσώπων των... τριών ομάδων (Αγιαξ Ταύρου, Χαϊδάρι, Ηλυσιακός), που εμπλέκονται στο θέμα.

Η πλευρά του Χαϊδαρίου ζήτησε την προσκόμιση των πρωτότυπων στοιχείων του ποδοσφαιριστή, που αναγράφονται στο δελτίο ταυτότητάς του αλλά και στο δελτίο μεταβολών του, με την Επιτροπή Εφέσεων να αποδέχεται το σχετικό αίτημα των ιθυνόντων του 'κυανέρυθρου' συλλόγου.

Οι διοικούντες τον Αγιαξ Ταύρου καλούνται να καταθέσουν τα απαιτούμενα έγγραφα μέχρι αύριο, ώστε να προχωρήσει το Δικαστήριο το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη στην έκδοση απόφασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του Χαϊδαρίου, Σπύρος Λάμπρου, ισχυρίστηκε πως ο ΚΑΠ υπερισχύει της εγκυκλίου των μεταγραφών, επομένως η χρησιμοποίηση του Χαλίλι κρίνεται άνομη.

Από την άλλη, οι 'ερυθρόλευκοι' αντέκρουσαν την παραπάνω άποψη, τονίζοντας ότι απολύτως νόμιμα αγωνίστηκε ο Αλβανός επιθετικός, όπως άλλωστε συμβαίνει σε τόσες άλλες περιπτώσεις ομογενών ποδοσφαιριστών.

Ασφαλώς, στις τάξεις του Αγιαξ Ταύρου επικρατεί αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης, ενώ ενδεικτικό αυτής της σιγουριάς είναι ότι οι άνθρωποι του συλλόγου προχωρούν σε σχεδιασμό για τη συμμετοχή της ομάδας στη Δ' Εθνική.

periferiako

2 σχόλια:

moschato.tauros.life@gmail.com