Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έναρξη του Τουρνουά Μπάσκετ στο Μοσχάτο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έναρξη του 6ου Τουρνουά Μπάσκετ Φοιτητών & Σπουδαστών στο εκπληκτικό κλειστό γήπεδο του Μοσχάτου (επί της οδού Μιαούλη) την Δευτέρα 2/5 το πρωί.

 Στο τζάμπολ του 2011 παρευρέθηκαν τιμώντας την διοργάνωση με την παρουσία τους τόσο ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου όσο και η αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Ο.Ν.Α. του πρώην Δήμου Μοσχάτου κα Βασιλική Καραβία.

Οι δύο προσκεκλημένοι συγκέντρωσαν τους αθλητές των 2 ομάδων του εναρκτήριου αγώνα στο κέντρο του γηπέδου, τους καλωσόρισαν στο Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου.

Ο Δήμαρχος μάλιστα τόνισε πως ό,τι χρειαστούν οι φοιτητές, ο Δήμος θα είναι στο πλευρό τους και τους ευχήθηκε να έχουν μία καλή αγωνιστική σεζόν αλλά και κάθε εκπλήρωση των ακαδημαϊκών τους στόχων!

Για την ιστορία, στο εναρκτήριο παιχνίδι της διοργάνωσης αγωνίστηκαν μία ομάδα από τη Νομική και μία ομάδα από το Deree College με τους δεύτερους να κερδίζουν άνετα και να βγάζουν μάλιστα και κάποιες εκπληκτικές φάσεις στο παρκέ.

Από τους νικητές ξεχώρισε η παρουσία του Ταταρούνη. Πλέον μέχρι σήμερα Τετάρτη έχουν ήδη πραγματοποιηθεί 9 αγώνες και όλα βαίνουν αισίως. Συντόμως η διοργάνωση θα ανακοινώσει και το πρόγραμμα των αγώνων όλης της Α Φάσης

unileage

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com