Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Τουρνουά Basket στον Δήμο Μοσχάτου Ταύρου. Δηλώστε συμμετοχή


6ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ BASKET
ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ
Φτιάξε την ομάδα σου (5-12 άτομα) και ζήσε μία αξέχαστη εμπειρία, σε γνωστά κλειστά γήπεδα μπάσκετ του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Υπό την Αιγίδα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης

Δείτε την αφίσα
(Πατήστε επάνω στην αφίσα για να την δείτε σε πραγματικό μέγεθος)

1 σχόλιο:

  1. Στους περισσότερους (σοβαρούς) Δήμους τέτοια εποχή ξεκινούν σχολικά πρωταθλήματα σε διάφορα αθλήματα. Ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη εποχή είναι μια αναγκαιότητα που οφείλουν οι Δήμοι να παρέχουν στη νεολαία. Το κόστος είναι μικρό – αφού χρησιμοποιούνται δημοτικοί αθλητικοί χώροι – η ανταπόκριση μεγάλη και τα οφέλη ακόμα μεγαλύτερα. Η εξεύρεση χορηγών προκειμένου να καλυφθούν τα όποια έξοδα ευπρόσδεκτη αλλά όχι αναγκαία.
    Κατάπληξη προκαλεί από τη μια να αγνοούνται οι μαθητές της πόλης μας κι απ’την άλλη να διατίθενται με μεγάλη ευκολία οι αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης μας, για τη διοργάνωση αθλητικού τουρνουά, το οποίο έρχεται να καλύψει αποκλειστικά διαφημιστικές ανάγκες των χορηγών. Ουσιαστικά πρόκειται για μια διοργάνωση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των εταιρειών, χορηγών.
    Και η νεολαία μας οι μαθητές μας απόντες. Κι αυτό βαφτίστηκε, θα βαφτιστεί, μια πρωτοπόρα και καινοτόμα δημοτική προσπάθεια. Καλό είναι οι δημοτικοί μας άρχοντες να ξεκαθαρίσουν στο μυαλό τους τι σημαίνει μαζικός λαϊκός αθλητισμός, μαθητικός αθλητισμός, να θυμηθούν τι έλεγαν προεκλογικά και να πράξουν ανάλογα.
    Δεν είναι όλα για πούλημα άρχοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com