Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

E-mail αναγνώστη για τον Ο.Ν.Α. Μοσχάτου

Αναγνώστης απέστειλε e-mail σχετικά με τον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης Μοσχάτου στο Μοσχάτο Live! και το δημοσιεύουμε αυτούσιο:

Αγαπητο moschato live ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε ολους μας!

Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι ισως και απάνθρωποι θέλω να πιστεύω ότι αυτό που θα μας σώσει είναι το αίσθημα Αλληλεγγύης .

Η νέα Δημοτική Αρχή καθώς και όλο το Δ.Σ ελπίζω να κινηθεί εμπράκτως σε αυτη την κατεύθυνση .

Κυκλοφορεί η βάσιμη πληροφορία ότι η προηγούμενη Δημοτική Αρχή (αυτο δεν το γνωρίζω ) μεθόδευσε την απόλυση της Γυμναστριας στον ΟΝΑ (Τμήματα Αεροβικής /Πιλατες) Χριστουγεννιάτικα , με στόχο να προσλάβει νέα Γυμνάστρια (με χαμηλότερο μισθό ; με μεγαλύτερο δόντι ; - Δεν γνωρίζω ) .

Το ζητούμενο είναι πως όσες συμπολίτισσες που παρακολουθούσαν τα αντιστοιχα Τμήματα αφού γεύτηκαν το «μπάχαλο» στον προγραμματισμο και στις ακυρωσεις μαθηματων απο τα μεσα Οκτωβριου , διέκοψαν για τις Γιορτες γνωριζοντας οτι τα μαθηματα ξεκινουν παλι στις 10 Ιαν. ’11 , με την γυμνάστριά τους κ. Ηράκλεια Μπακομητρου , η οποια κατάφερε την αύξηση συμμετοχής στο Πρόγραμμα και ανέπτυξε αγαστη συνεργασια (εμψυχωση, κεφι, στοχοι ) με τις αθλουμενες .

Ας απαντησει η νεα Δημοτικη Αρχη αν γνωριζε το περιστατικο – που μαλλον δεν ειναι και το μοναδικο – Για ποιο λόγο γίνονται αυτές οι αναλγητες κινησεις ;

Διότι εδω ΔΕΝ μιλαμε για παύση δραστηριοτητας (στα πλαισια των περικοπων) αλλά για διακοπη συμβασης και προσληψη αλλου προσωπου.

Η κα Μπακομητρου εκανε κατι επιληψιμο, ή ηταν πλημμελης στα καθηκοντα της ;

Οι συμπολιτες που μετεχουν στα προγραμματα και στηριζουν τετοιες Δημοτικες δραστηριοτητες δικαιουνται απαντησης .

Το περιστατικο είναι μονο η αφορμη .Στη θεση της γυμναστριας μπορει να βρεθούμε εμεις ή το παιδι μας .Το ζητουμενο λοιπόν ειναι η Αλληλεγγύη και η καταπολέμηση της αδικιας.

Η νεα Δημοτική Αρχή θα μπει στον κόπο να απαντήσει ;
Ο διαλογος με τους πολιτες βαζει τα πραγματα στη θεση τους και δημιουργει σχεσεις εμπιστοσυνης .
Σας ευχαριστώ και περιμενω να αναρτηθει το θεμα.

Πηγή: Μοσχάτο Live!

2 σχόλια:

  1. μολις το διάβασα το θέμα.. και συμφωνώ απολύτως με το ...ζητούμενο. Θα ήθελα και γω να μάθω την απάντηση αν.. δίνουν σημασία σε τέτοια πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να απαντήσω εγώ. Όχι. Δεν δίνουν σημασία σε τέτοια θέματα. Όταν δεν έχεις περάσει από δυσκολές καταστάσεις( Μιλάω οικονομικής φύσης) δεν μπορείς να καταλάβεις αυτά τα πράγματα. Να θυμίσω οτι οι πρόεδροι του Κάθε ΟΝΑ πέρνουν κοντά στα 1500 ευρώ. Που να καταλάβουν.1500 για να πηγαίνουν 3ωρες το απόγευμα και αν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com