Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Ξύλο στον Ταύρο, μετά το γκολ του "Νίλσεν"!

Το πέναλτι που σφύριξε ο υπέρ του Αιολικού, ήταν η αφορμή για να δούμε μετά από καιρό σκηνές ροκ, με παράγοντες και φιλάθλους των γηπεδούχων να... "τρέχουν" τους διαιτητές, τους φιλοξενούμενους να προπηλακίζονται και τον αγωνιστικό χώρος να γεμίζει από παράγοντες, (τους λιγοστούς) αστυνομικούς και φυσικά η κουβέντα για τη μπάλα να περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Ο Φωστήρας είχε προηγηθεί στο 16' με κεφαλιά του Πετρίτση, έπειτα από λάθος έξοδο του Καραβασίλη.

Βέβαια, το αγωνιστικό κομμάτι περνά σε δεύτερη μοίρα, αφού τα όσα εκτυλίχθηκαν στο Γήπεδο "Σπύρος Γιαλιαμπίδης", έπειτα από την υπόδειξη του πέναλτι, έκλεψαν την παράσταση.

Ο αγωνιστικός χώρος μετατράπηκε σε ρινγκ, οι παράγοντες του Φωστήρα την "έπεσαν" στο διαιτητή και κάπου εκεί προκλήθηκε σύρραξη και μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Το πέναλτι - γκολ του Διονυσάτου προκάλεσε έκρηξη και στις κερκίδες με διάφορους "χτιστούς" τύπους να προκαλούν επεισόδια προς τη μεριά των φίλων του Αιολικού, με θύματα τον παράγοντα Νίκο Μηλιορέλλη και τον Γενικό Αρχηγό Σταύρο Βουργουτζή.

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης ακολούθησε... ανθρωποκυνηγητό εντός αγωνιστικού χώρου, με τους Φωστηριώτες να καταδιώκουν το διαιτητικό τρίο, που έτρεξε να μπει γρήγορα στη φισούνα. Η ένταση μεταφέρθηκε στο χώρο των αποδυτηρίων, την ίδια ώρα που οι περίπου 20 φίλοι του Αιολικού παρέμεναν εγκλωβισμένοι στις κερκίδες και αποχώρησαν έπειτα από αρκετή ώρα, συνοδεία αστυνομικής δύναμης.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο διαιτητής κατέγραψε ελάχιστα από τα όσα συνέβησαν στο φύλλο αγώνα, ωστόσο αναφέρεται πως υπήρξε με τη λήξη εισβολή "αγνώστων" στο γήπεδο, αλλά και συμπλοκές μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Αιολικός, μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο που δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει καν τη μπάλα στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Φωστήρα, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 16΄ έπειτα από γκολ του Πετρίτση, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε άστοχη έξοδο του Καραβασίλη. Στην επανάληψη όμως, η ομάδα της Μυτιλήνης με τις εσωτερικές αλλαγές του Κοκκινέλλη αλλά και τη διάθεση να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, ήταν σαφώς καλύτερος, πίεσε, έχασε ευκαιρίες είχε δοκάρι με το Διονυσάτο και φωνάζει για μία περίπτωση πέναλτι στο 75' σε πεντακάθαρο τράβηγμα στο Μιχαλάκη, αλλά και για χέρι εντός της περιοχής λίγο αργότερα σε μια επέλαση του Παναγιώτη Βουργουτζή.

Στις καθυστερήσεις, η ομάδα της Μυτιλήνης που είχε βγει όλη μπροστά, κέρδισε πένατι σε τραβηγμένο πέσιμο του Διονυσάτου που προκάλεσε την εξέγερση των γηπεδούχων... Μετά από επτάλεπτη διακοπή, ο "Νίλσεν" εκτέλεσε εύστοχα το Μπόκο και ακολούθησε ότι ακολούθησε...
sportlesvos

3 σχόλια:

  1. Ημουν στο γήπεδο και θέλω να πώ οτι σε όποια ομάδα και να έδινε ένα τέτοιο πέναλντι θα γινόταν χαμός. Το ματσακι ήταν στημένο από την αρχή. Δεν αφήνουν τον Φωστήρα να πάρει αυτό που του αξίζει. Μάλλον τους ενοχλεί που βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήταν το λιγότερο προκλητικός ο Διαιτητής!! Δεν μπορούν να κάνουν ότι θέλουν στις πλάτες των φιλάθλων που πήγαν σαν μα...κες να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΥΛΟ ΘΕΛΑΝΕ ΞΥΛΟ ΦΑΓΑΝΕ. ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com