Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Εκπαιδευτικά Προγράμματα τον Ιανουάριο στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» στον Ταύρο

Εκπαιδευτικά Προγράμματα στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Κυριακές με παιχνίδι, ψυχαγωγία, δραστηριότητες και περιπέτεια περιμένουν τα παιδιά τον Ιανουάριο στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Ένας μύθος που όσες φορές και να τον ακούσουμε, πάντα θα μας καθηλώνει. Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της 16ης Ιανουαρίου γινόμαστε εμείς οι Αργοναύτες και με αρχηγό τον Ιάσονα ξεκινάμε πάνω στη μυθική «Αργώ» για τη δική μας εκστρατεία. Απευθύνεται σε νήπια και παιδιά όλων των τάξεων του Δημοτικού.

23 Ιανουαρίου 2011
Σαγκάλ: ο ποιητής των χρωμάτων!
Η ζωγραφική συναντά την παιδική φαντασία. Οι πολύχρωμοι πίνακες του γνωστού καλλιτέχνη γίνονται αφορμή για να δημιουργήσουμε τα δικά μας έργα. Για νήπια και παιδιά Α' και Β' Δημοτικού

Μιρό: σαν παιδική ζωγραφιά!
Ένας κύκλος, μια γραμμή δίνουν πνοή στο έργο. Ένας Ισπανός καλλιτέχνης μας διηγείται ζωγραφίζοντας! Για παιδιά από Γ΄έως ΣΤ' Δημοτικού.

30 Ιανουαρίου 2011
Παραδοσιακά γλυκομαγειρέματα
Ένα ταξίδι στον κόσμο των πιο γλυκών παραδόσεων της χώρας μας ξεκινά στον «Ελληνικό Κόσμο» και σας καλεί να τις απολαύσετε. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, νήπια και παιδιά όλων των τάξεων του Δημοτικού με τους γονείς τους.

Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Πειραιώς 254, Ταύρος
Τηλ: 212 254 0000
hellenic-cosmos@ime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com