Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ήταν ''Ταύρος'' η ομάδα του Ταύρου στο ντέρμπι του Σαββάτου

Ο Α.Σ. Π.Κ.Δ. Ταύρου αναδείχτηκε νικητής με 4-2 το Σάββατο στο εξ αναβολής ντέρμπι κορυφής με τον Α.Σ. Πέρα Αθηνών για την Α1 γυναικών.


Στο φινάλε του 1ου γύρου η ομάδα του Ταύρου προηγείται αήττητη και απέκτησε τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της κορυφής στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Στην Α1 ανδρών δεν σημειώθηκε τίποτα αξιοσημείωτο στις πρώτες αγωνιστικές του 2ου γύρου με τον πρωτοπόρο ΑΟ Ταταύλα και τον 2ο της βαθμολογίας ΑΣ Πέρα να συνεχίζουν με εύκολες νίκες.

Στο μεγάλο παιχνίδι του διημέρου το Π.Κ.Δ. Ταύρου εκμεταλλεύτηκε το πλεονέκτημα, που απέκτησε με τις δύο νίκες στο ξεκίνημα και έφτασε στην τελική επικράτηση.

Για την πρωταθλήτρια ομάδα του Πέρα η Χριστίνα Φίλη τοποθετήθηκε 3η παίκτρια για λόγους τακτικής και ο σκοπός ήταν να πάει το ντέρμπι μέχρι το 7ο και τελευταίο ματς.

Στο καθοριστικό 6ο παιχνίδι όμως, η Μαρία Χριστοφοράκη είχε τις λύσεις απέναντι στην Κατερίνα Αντιοπούλου και μετά το 1ο χαμένο σετ επιβλήθηκε με 3-1.

Νωρίτερα η Φιλαρέτη Εξάρχου είχε πετύχει αποφασιστικής σημασίας νίκη απέναντι στην Όλγα Γεωργοπούλου παρότι βρέθηκε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Στο «κόντρα» σετ ήταν πίσω στο σκορ με 10-8 και επικράτησε με 13-11!

Το Πέρα κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ανατροπή. Για το Π.Κ.Δ.Τ. αποτέλεσε εγγύηση και πάλι η Κινέζα Φενγκ Γιάο, που πήρε εύκολα τη νίκη στα δικά της ματς.

Βαθμολογία στην Α1 γυναικών (σε 8 αγωνιστικές)


1. ΠΚΔ Ταύρου 16
2. ΑΣ Πέρα Αθηνών 15
3. ΑΕ Αθηνά Μαγκουφάνας 13
4. ΔΑΟ Ταύρου 12
-. ΧΑΝ Θεσσαλονίκης 12
6. ΠΑΛ Φοίνικες Πάτρας 11
7. Ολυμπιακός 9
8. ΑΟ Ταταύλα 8

pathfinder

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com