Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Αίολος-Ταύρος 2006: «Δε βλεπόμασταν»!!

Ο κόουτς, Ορφανίδης, μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στη Νίκη Αμαρουσίου!

Τη δυσαρέσκεια του για την μετριότατη απόδοση της ομάδας του στο παιχνίδι με αντίπαλο τη Νίκη Αμαρουσίου και την εκτίμηση πως ο Αίολος-Ταύρος 2006 μπορεί να πετύχει τον στόχο της παραμονής στο Πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ, εξέφρασε πριν λίγα λεπτά, μέσω της «ΑΘΛΗΣΗΣ», ο προπονητής της συγκεκριμένης ομάδας, Θοδωρής Ορφανίδης.

«Στο χθεσινό ματς, δε βλεπόμασταν! Η ομάδα μου πέτυχε μόνο 12 πόντους στο πρώτο ημίχρονο γιατί ποτέ δεν μπήκε στο γήπεδο!

Άλλο ένα τέτοιο… κάζο πάθαμε στο ματς με τον Α.Ο.Ν Παλατιανής! Την περασμένη Παρασκευή αντιμετωπίσαμε τον Α.Σ Αναγέννησης Πετραλώνων, στα πλαίσια ενός φιλικού αγώνα και έμεινα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών μου! Δυστυχώς, όμως, άλλο πρόσωπο παρουσιάσαμε στο φιλικό ματς της Παρασκευής και άλλο στο παιχνίδι Πρωταθλήματος τη Δευτέρα! Τι να πω!

Ξέρω ότι αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με τον Δαουλάρη, ο οποίος έχει τραυματιστεί σε αγκώνα και γόνατο! Θα παίξει όμως στο επόμενο ματς με αντίπαλο τον Α.Ο Μαρκόπουλο, τον οποίο πρέπει να κερδίσουμε αν θέλουμε να σωθούμε! Αν δεν κερδίζουμε τα ματς στον Ταύρο δε θα έχουμε τύχη! Κάθε ματς είναι τελικός γι’ εμάς! Δεν έχουμε άλλη επιλογή!

Είμαστε καινούργια ομάδα με καινούργιους αθλητές, οι οποίοι είχαν να αγωνιστούν περίπου 1,5 χρόνο! Εγώ, βέβαια, έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητες τους, γιατί είναι μπασκετικά παιδιά! Δεν έχουν βρεθεί ακόμα μεταξύ τους, αλλά εκτιμώ πως θα το πράξουν στην πορεία!

Η ομάδας μας μπορεί να παραμείνει στην Α’ ΕΣΚΑ και γι’ αυτό δε θα αφήσουμε κανένα ματς στην τύχη του!», ήταν τα λόγια του Θοδωρή Ορφανίδη, μέσω της «ΑΘΛΗΣΗΣ» πριν 1 ημέρα

ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 70 (44)

ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 2006 40 (12)

Διαιτητές: Παπαθανάσιου, Παυλόπουλος

Νίκη Αμαρουσίου (Χατζής, Ραχωβίτσας): Αντωνόπουλος 3 (1), Μπίτσικας 8 (2), Γιαννάκης 11 (1), Κοκκαλιάς 8 (2), Κοντογιάννης 8 (1), Γιατράκος Χ, Αντωνιάδης, Τάσσιος 16 (2), Ευαγγελίτσης 4, Τσέκενης Α 2, Γιατράκος Α 6, Λαμπρόπουλος 4,

Αίολος Ταύρου (Ορφανίδης) Δεμιρτζόγλου 4, Μαμουνής, Αφαλίδης, Καραγιάννης 2, Λακασάς 1, Κάτσαρης, Μουχίμογλου 2, Καρατζάς, Κορωνιός 13, Βουγιούκας, Δαουλάρης 18 (2), Κοκλώνης.

πηγή: ΑΘΛΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com