Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Er –radio .gr Το Πρώτο web radio του Μοσχάτου .

Λάβαμε σήμερα ενα πολύ ενδιαφέρον email για τις πόλεις μας και ιδιαίτερα για την πολιτιστική τους δραστηριότητα.Αφορά το πρώτο Ιντερνετικό ραφιόφωνο που δημιουργήθηκε απο πολίτες του Μοσχάτου.

Οι ακροατές του αν και πολύ νωρίς ,μιας και μετράει μόλις μέρες ραδιοφωνικής εκπομπής βρίσκονται διάσπαρτοι στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο μιας και η πρόσβαση απο οποιoδήποτε μέρος της γης απέχει μόνο ενα κλίκ...

Ο χαρακτήρας του ; Καθαρά και μόνο ένα μουσικό ραδιόφωνο με μουσικές επιλογές που δεν προσβάλλουν την νοημοσύνη του ακροατή και έχουν σκόπο να προσφέρουν όμορφες νότες και ήχους στο αυτί του, όπως τόσο έξυπνα δηλώνει το σήμα του.

Το Μοσχάτο – Ταύρος Life χειροκροτεί τέτοιες προσπάθειες που ανεβάζουν και προωθούν τον πολιτισμό και ειδικότερα όταν πραγματώνουν ένα θέμα που για μεγάλο χρονικό διάστημα αποτελούσε αν όχι μια απαίτηση, σίγουρα ενα θέλω των πολιτών του Μοσχάτου.

Δηλώνουμε δημόσια την υποστήριξη και την οποιαδήποτε βοήθεια μας ,που θα έχει ως άξονα την προώθηση του συγκεκριμένου σταθμού και ελπίζουμε αυτό το εγχείρημα να στηριχτεί έμπρακτα και απο τις δημοτικές αρχές αλλα και να αγκαλιαστεί απο τους πολίτες του Μοσχάτου και όχι μόνο.

Σας παραθέτουμε την διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου : erradio.gr@gmail.com στην οποία μπορείτε να επικοινωνείτε με τον σταθμό για να πείτε την γνώμη σας.

Ευχόμαστε με πλήρη ανιδιοτέλεια, καλή αρχή και να δημιουργήσει την δικιά του πολυπληθείς ραδιοφωνική κοινότητα .

Er –radio.gr For people who don’t hear. For people who listen. http://www.er-radio.gr/

6 σχόλια:

  1. μουσικό ραδιόφωνο με μουσικές επιλογές που δεν προσβάλλουν την νοημοσύνη του ακροατή και έχουν σκόπο να προσφέρουν όμορφες νότες και ήχους στο αυτί του, όπως τόσο έξυπνα δηλώνει το σήμα του.

    diladi, ti mousiki? eliniki, kseni, apola? kali arxi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Apo ola !!!! Alla den vazei laika ... Egw akouw synexeia otan eimai spiti... Love it !!!!!!!!!!! =:-)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com