Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Οι Nouvelle Vague στον Ταύρο!

Λιτές, ακουστικές ενορχηστρώσεις που παραπέμπουν στην τεχνοτροπία της μπόσα νόβα της τζαζ του 50 και την ποπ της δεκαετίας του 60 θα ερμηνεύσει η παριζιάνικη μπάντα Nouvelle Vague την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου στο Fuzz.

Οι Nouvelle Vague θα παρουσιάσουν το νέο τους άλμπουμ, στο οποίο διασκευάζουν αγαπημένα τραγούδια από τους Depeche Monde, Simple Mind, Sex Pistols, Police. Μαζί τους η νέα τους τραγουδίστρια, η γοητευτική Μareva Galanter, η οποία έχει στο ενεργητικό της δύο προσωπικά άλμπουμ.

Οι Nouvelle Vague, ξεκίνησαν από το Παρίσι, αλλά σύντομα η φήμη τους ξεπέρασε τα σύνορα της Γαλλίας. Ο Μarc Collin και ο Οlivier Libaux είναι δύο πολυπράγμονες μουσικοί παραγωγοί της γαλλικής σκηνής τα τελευταία 12 χρόνια που αποφάσισαν να φτιάξουν ένα σχήμα, με στόχο να τιμήσουν τα εφηβικά ακούσματά τους.

Tη βραδιά θα ανοίξουν οι Έλληνες Smokey Bandits (Δημήτρης Νάσσιος και Γιώργος Φωτιάδης) με ήχους εμπνευσμένους από τη μουσική των ταινιών του Κουέντιν Ταραντίνο Γκάι Ρίτσι, Ντάνυ Μπόυλ και του Πέντρο Αλμοδοβάρ.

Πληροφορίες
Fuzz, Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος
Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου
Ώρα έναρξης στις 21.00
Τιμή προπώλησης: 25€, Ταμείο: 30€
Προπώληση: Metropolis, Public, Ticket house και στη διεύθυνση http://www.ticketservices.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com