Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

330 προγράμματα υποτροφιών από 20 Ιδρύματα για μαθητές και φοιτητές

Περισσότερες από 330 υποτροφίες προσφέρουν είκοσι ιδρύματα σε μαθητές, φοιτητές και ερευνητές για σπουδές και εξειδίκευση σε πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Πέντε ελληνικοί και διεθνείς φορείς προκηρύσσουν τη χορήγηση 29 και πλέον υποτροφιών αυτή την εβδομάδα, ενώ ενεργές παραμένουν οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων για 301 ακόμα υποτροφίες που προέρχονται από 15 ελληνικά και ξένα ιδρύματα.
Σχετικά με τις 29 νέες υποτροφίες, το Πανεπιστήμιο Πατρών προκηρύσσει 10 υποτροφίες για πρωτοετείς φοιτητές του για το ακαδημαϊκό έτος 2010-11.

Ο φινλανδικός φορέας κρατικών υποτροφιών CIMO προτίθεται να χορηγήσει μέχρι και 10 υποτροφίες για μεταπτυχιακούς φοιτητές που πραγματοποιούν έρευνα στη Φινλανδία.

Το Iδρυμα Γαζή-Τριανταφυλλόπουλου προσφέρει 7 συνολικά υποτροφίες -6 για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές, και 1 για διδακτορική διατριβή- σε Ελληνες φοιτητές καταγόμενους από την Ευρυτανία.

Επίσης, το Ιδρυμα Αγγέλου και Δέσποινας Ν. Σαλατέλλη θα χορηγήσει 2 υποτροφίες σε οικονομικά αδύνατους πρωτοετείς φοιτητές ΑΕΙ. Τέλος, το Πανεπιστήμιο Lingnan του Χονγκ Κονγκ προσφέρει προγράμματα υποτροφιών για προπτυχιακές σπουδές στο Χονγκ Κονγκ.

Η "Εργασία" παρουσιάζει αναλυτικά τις νέες υποτροφίες:
Δείτε το άρθρο και τις προθεσμίες εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com