Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Νίκη της Αναγέννησης Μοσχάτου 2-5,μπούκαρε στο γήπεδο ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Καμινίων

Εκτός εαυτού βρέθηκε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Καμινίων την Κυριακή Δημήτρης Δημητρίου, στο ματς της ομάδας του με την Αναγέννηση Μοσχάτου.

Κάτι που δεν κράτησε για τον εαυτό του, αλλά θέλησε να το δείξει μπαίνοντας μέσα στον αγωνιστικό χώρο διαμαρτυρόμενος στο διαιτητή ενώ το παιχνίδι παιζόταν! Η φάση που έκανε τον κ. Δημητρίου να εξοργιστεί σε τέτοιο βαθμό, ήταν το γκολ που ακύρωσε ο κ. Μαρινάκης σε βάρος του Ολυμπιακού.

Ωστόσο ο ίδιος αργότερα μετέπειτα δήλωσε: «Ζητώ συγγνώμη από την ΕΠΣ Πειραιά και τον κύριο Χολέβα προσωπικά για την κίνησή μου. Όχι όμως και από το διαιτητή Μαρινάκη που δεν είχε το θάρρος να με κοιτάξει στα μάτια. Μπήκα στον αγωνιστικό χώρο για να τον παρακαλέσω να προστατέψει τους παίκτες και να μην χτυπήσει κανένα παιδί. Ο άνθρωπος αυτός μας έχει παίξει τρία παιχνίδια. Και στα τρία έχει βγάλει κακία.

Το γκολ που ακύρωσε ήταν πεντακάθαρο. Στο τέλος του αγώνα χωρίς λόγο φώναξε και την αστυνομία. Τι φοβόταν; Εμείς χάσαμε δίκαια και δώσαμε συγχαρητήρια στην Αναγέννηση που ήταν καλύτερη», ενώ αναφερόμενος στο ματς τόνισε «Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μας που πάλεψαν το παιχνίδι και συγκρατήθηκαν παρά την κατάφωρη αδικία σε βάρος τους. Εμείς σεβόμαστε όλους. Όμως αν συνεχιστεί αυτή η αδικία, δεν ξέρω πόσο θα αντέξουμε. Η ανοχή έχει και τα όριά της».

10η Αγωνιστική( ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ)

Δημοτικό Γήπεδο Ρέντη "Σταύρος Μελισσουργός"
Ολυμπιακός Καμινίων 2 : 5 Αναγέννηση Μοσχάτου

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Γιώργος Πληγούρης  24΄ (απ' ευθείας φάουλ) Χρήστος Μπόχτης  52΄
18' 62' Αλέξανδρος Βασίλι
32' 70' Σπύρος Σπυρόπουλος
78' Κώστας Τότης
πηγή: dokari

3 σχόλια:

  1. ναι,ναι πάλι του αδίκησε η διαιτησία τους ολυμπιακούς. ΠΑΜΕ ΡΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι Ολυμπιακός Πειραιώς Τι ολυμπιακός Καμινίων το ίδιο πράγμα τελικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com