Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Email Αναγνώστη για τις εκδηλώσεις των μαγαζιών Μοσχάτου Ταύρου την περίοδο του καρναβαλιού

Καλημέρα, με αφορμή μία δημοσίευση σας για τα μαγαζιά του Μοσχάτου Ταύρου που συμμετέχουν ενεργά στο φετινό Καρναβάλι θέλω να σας πω το εξής.

Σήμερα το πρωί πήγα για ψώνια με την οικογένεια μου στην οδό Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο. Οι αφίσες όλες έχουν κολληθεί από την πλευρά που δεν φαίνονται τα event των μαγαζιών.

Εάν δεν έχεις ιντερνετ με λίγα λόγια δεν μπορείς να δεις αυτές τις εκδηλώσεις.

 Είναι κρίμα να μειώνουν την προσπάθεια αυτή , (ελπίζω να μην έχει γίνει σκόπιμα).

2) Μας είχατε ενημερώσει πριν μία εβδομάδα ότι μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχή στο Δήμο εάν είχαμε κάποιο event στο δικό μας μαγαζί.

 Στο site του Δήμου δεν υπάρχει καν αναφορά για το συγκεκριμένο γεγονός και επειδή ήμουν στην συνάντηση της προπροηγούμενης Δευτέρας με θέμα την τόνωση της αγοράς Μοσχάτου Ταύρου που έγινε στην αίθουσα Δημοτικού συμβουλίου Μοσχάτου άκουσα από τον ίδιο τον Δήμαρχο να δίνει εντολή να δημοσιευτούν όλα τα μαγαζιά αλλά και η διορία συμμετοχής στο επίσημο site του Δήμου. Αυτή η ανάρτηση δεν έγινε ποτέ. !!!!!

Χωρίς να είμαι καχύποπτος μήπως κάποιοι θέλουν να μειώσουν την προσπάθεια αυτή; Μήπως κάποιοι δρουν πέρα από τις εντολές του Δημάρχου Μοσχάτου Ταύρου.

Η εντολή της Αντιδημάρχου αλλά και του Δημάρχου ήταν σαφής.

Διαφημίστε τα μαγαζιά που θα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις αυτές με σκοπό του χρόνου να διπλασιαστούν οι συμμετοχές. Μήπως άλλαξε γνώμη ο Δήμαρχος; Λύστε μου σας παρακαλώ αυτές τις απορίες γιατί ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω ποιος παίρνει τελικά τις τελικές αποφάσεις. Εάν άλλαξε γνώμη ο Δήμαρχος να μας το πει.

Εάν κάποιοι μέσα στο Δημαρχείο λειτουργούν πέρα από τις εντολές του Δημάρχου και πάλι να μας το πουν.


Αυτά για σήμερα…

13 σχόλια:

  1. Αύτα που λέει ο φίλος αναγνώστης είναι γεγονός. Η διαφήμιση έγινε από εσας τα μπλοκ και μόνο. Και να σας πω χωρίς να θέλω να μειώσω τα άλλα μπλοκ αλλά ούτε και να γλείψω εσάς, πως ο περισσότερος κόσμος του Μοσχάτου και του Ταύρου διαβάζει το Μοσχάτο Ταύρος Life αλλά και το Μοσχάτο Live. Τουλάχιστον εσείς σηκώσατε την ανάρτηση και το είδε αρκετός κόσμος. Δεν φτάνει όμως. Εσείς προσπαθήστε να μας ενημερώνετε με τον ίδιο τρόπο και θα αποκαλυφθούν επίτελους αργα ή γρήγορα οι ΄΄κουφάλες΄΄...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγώ συμμετέχω σε αυτό που γίνετε στα μαγαζιά φέτος. Αρχικά συμφωνώ με το εμαιλ αναγνώστη και κατα δεύτερον συμφωνώ με το σχόλιο του ανώνυμου οτί από εσας τα μπλοκ μαθαμε για όλες τις εκδηλώσεις και προπάντων για τις εκδηλώσεις των μαγαζιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγώ την εχω δει την διαφήμιση και στον δρόμο αλλά για να είμαστε και ειλικρινής δεν εχω δει άλλη φορά. Μακαρι τα μαγαζιά να γεμίσουν σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι λετε ρε παιδια. ο δήμος τι ειναι, το σωματείο επαγγελματιών Μοσχατου ή εμπορικό επιμελητηριο; ο δήμος κανει το καρναβαλι υπερ των δημοτών για την ψυχαγωγία τους και εξαιτίας αυτού ευνοούνται και τα μαγαζιά από την κινηση. αλλωστε κάθε χρόνο τα μουσικ μπαρ και τα καφέ κάνουν μασκέ κλπ για πάρτη τους. αυτά είναι events του δημοτικού καρναβαλιού; περίεργα μας τα λέτε, αφού και καταστηματάρχες (my friends, singita) δεν είχαν ιδέα. Μερικοί πρέπει να μολογήσουν πριν πέσουν ξεφωνήματα. Αντε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε παιδια τι σκοτωνόμαστε; Δεν χρειάζετε να υπάρχουν τέτοιες συγκρούσεις. Κάνουμε προσπάθεια να συμμετέχουμε για να ενισχύσουμε το καρναβάλι όπως μπορούμε. όσο για τον φίλο τον 8,48 επείδη ξέρω τον ιδιοκτήτη του Μy friends έχετε μάλλον λάθος. Είχαν έρθει 2 παιδιά και ενημερώσαν το μαγαζί. Τώρα για το singita δεν ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα το σκεπτικό αυτής της κίνησης αυτό είναι. Να προσαρμώσουμε επιτέλους τις εκδηλώσεις των μαγαζιών στο επίσημο πρόγραμμα του καρναβαλιού. Δεν πρέπει να είσαι εμπορικό επιμελητήριο για να σκεφτείς οτι τα μαγαζιά σαν δήμος χρείαζοντε επιτέλους και την στήριξή σου.Μακαρι ο Δήμος να μπορούσε να ιδρύσει σωματείο επαγγελματιών αλλά τόσα χρόνια είναι ανίκανοι και το μόνο που κοιτάνε είναι την πάρτη τους. ελάτε ρε παιδια τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο My friends εχθές έγινε ο χαμός η εκδήλωση του πήγε τέλεια!!! μπράβο και στο Δήμο για την διαφήμιση αλλά και στον επιχειρηματία που έστησε ένα τέτοιου είδους event

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ena megalo mpravo kai ston kyrio ioanidh poy prospathei kai aytos apo thn pleyra toy na stiriksi kathe prospathia tou fetinou karnavaliou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΙΟΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑΤΙ? ΣΕ ΤΙ ΒΟΗΘΗΣΕ? ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΙ ΣΤΗΡΙΞΕ? ΚΑΛΑ ΝΑ ΝΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ EVENT'S.

    ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. mpravo ston iwannidh ?????

    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ιωαννίδης?
    Ποιος ειναι αυτός?
    ΕΛΕΟΣ λεμε...
    Ελεος με τα λαμογια πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/2 ΕΧΕΙ ΜΑΣΚΕ ΠΑΡΤΥ Ο SIMS
    ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com