Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2011

Σήμερα η μεγάλη συναυλία των Active Member στον Ταύρο


Σήμερα η μεγάλη συναυλία των Active Member στον Ταύρο

Σήμερα 15 Ιανουαρίου οι Active Member θα πραγματοποιήσουν στον Ελληνικό Κόσμο την κεντρική χειμερινή τους συναυλία. O B.D.Foxmoor και η Sadahzinia μετά από αρκετό διάστημα θα εμφανιστούν και πάλι για να παρουσιάσουν ένα τρίωρο πρόγραμμα με κομμάτια απ’ όλη τη δισκογραφία τους και τραγούδια από τον νέο τους δίσκο «Από της Φτιάξης μας τα Λάθια», που κυκλοφόρησε πρόσφατα από το ανεξάρτητο label 8ctagon.

Σε αυτή τη συναυλία για πρώτη φορά θα εμφανιστούν με full band!

Ένας από τους καλύτερους drummer της παγκόσμιας μουσικής σκηνής ο Κώστας Αναστασιάδης, σε μοναδικούς αυτοσχεδιασμούς καθώς και με διαλείμματα όπου θα «μάχεται» σε battle τον Dj του γκρουπ Moya στα πικάπ του.

Επίσης, μαζί θα είναι και ο Jamoan με κιθάρα (ηλεκτρική και ακουστική), όπως και το τρίο του Δημήτρη Κουζή (βιολί, βιόλα, τσέλο).

Πάντα οι καιροί φυσάνε κόντρα σε όσους ονειρεύονται τ' απλά και τ' αυτονόητα και σε όσους τα ζούνε μέσα απ' τα τραγούδια και τις ιστορίες τους. Οι Active Member ήταν ανέκαθεν φτιαγμένοι από τη λάσπη και το φως της εποχής τους και πάντα θα αντιστέκονται στο κυρίαρχο ρεύμα. Οι στίχοι τους θα μας ταξιδέψουν κι αυτή τη φορά στα όμορφα λημέρια του μυαλού τους.

ΠΟΤΕ: ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011
ΧΩΡΟΣ: ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ»
ΚΤΗΡΙΟ 56 - ΕΙΣΟΔΟΣ Γ΄- ΠΕΙΡΑΙΩΣ 254 - ΤΑΥΡΟΣ
Ώρα έναρξης 21:30 // Τιμή Εισιτηρίου: 18€

Σημεία Προπώλησης:

- TICKET HOUSE
- Δισκοπωλείο «Τζίνα» (Πανεπιστημίου 57, τηλ. 2103251271)
- «8ctagon» (Ξενοφώντος 8, Πέραμα τηλ. 2104022413)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com