Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Η παράσταση Τόλμη και Τριφωνία στο cafe Cinexeia στο Μοσχάτο

Μία εναλλακτική, μουσικο-θεατρική παράσταση θα '' ανέβει '' τo Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στο CINEXEIA cafe στο Μοσχάτο.

Μετά και τις τρείς sold out εμφανίσεις τους στο Κεραμεικό, η παράσταση Τόλμη και Τριφωνία έρχεται στο Μοσχάτο. Τα Κραουνακικά στοιχεία δεν λείπουν, ενώ τα πλήκτρα με τις τρεις φωνές θα γεμίσουν ευχάριστα το βράδυ σας.

Αμέρισσα Φτούλη
Δήμητρα Φλούδα
Μιχάλης Δελαβίνιας
Μιχάλης Γκαρτζόπουλος

CINEXEIA cafe 
Θερμοπυλών 38 Μοσχάτο ( επάνω στην πλατεία της Μεταμόρφωσης) Τηλ: 210 - 4836878

Είσοδος Ελεύθερη
6,5 € το Ποτό
Ώρα 10:00 μ.μ

Οι κριτικές που πήραν τα παιδιά για τρεις παραστάσεις τους στο Κεραμεικό είναι ένα δείγμα... για το τι πρόκειται να δούμε...

 

***Για τις εντυπωσιακές ερμηνείες της κυρίας Αμέρισσας Φτούλη, της οποίας η φωνή μοιάζει λες και μπορεί να αναμετρηθεί με τα πάντα. Πού ήταν κρυμμένη αυτή η τραγουδίστρια τόσο καιρό; Πραγματική αποκάλυψη.


Για το σκέρτσο και το παιχνίδισμα της κυρίας Δήμητρας Φλούδα που προσδίδει στην παράσταση την χαμένη αθωότητα ενός ολόκληρου κόσμου. Τα πολλαπλά της είδωλα και οι ερμηνευτικές της μεταμορφώσεις σε συνοδεύουν για καιρό.



Για τη θετική ενέργεια και τις απίθανες ατάκες του κύριου Μιχάλη Δελαβίνια, ο οποίος συχνά πυκνά μετατρέπει την παράσταση σε παραλήρημα. Κι όπως κάθε μεγάλος κωμικός, βγάζει τον καλύτερο εαυτό του στα πιο μελαγχολικά τραγούδια.



Ε, ναι, και για τον κύριο Μιχάλη Γκαρτζόπουλο, του οποίου η σχέση με το πιάνο πρέπει να είναι ερωτική, αν όχι πορνογραφική. Πιανιστικά όργια επί οργίων φίλες μου, και με δίχως κανέναν γύρω του για να τον περιμαζέψει. Μία εκρηκτική εμφάνιση, και ένα πιάνο που μεταμορφώνεται σε πολυμελή ορχήστρα ανάλογα με τις ορέξεις του δαμαστή του. ηρ.οικ.

3 σχόλια:

  1. Εξαιρετική δουλεια
    Προσυπογράφω
    Επιτέλους κατι ποιοτικο στο Μοσχάτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περάσαμε πολύ ωραία, συγχαρητηρια στα παιδια.Πάντα τετοια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com