Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Είναι ευχάριστο να υπάρχει αντιπαράθεση και διαφωνία σε τοπικά blogs

Είναι ευχάριστο να υπάρχει αντιπαράθεση αλλά και διαφωνία σε τοπικά blogs της πόλης γιατί όπως και στην πολιτική αυτό συνήθως παράγει έργο, ακόμα και αν η διαφωνία τους είναι ένα άρθρο που ξεπερνάει τα δικά μας δεδομένα.

Είναι ευχάριστο να νιώθεις ικανός αλλά και δυνατός, πόσο μάλλον όταν μπορείς να αντεπιτίθεσαι και να αμφισβητείς πράγματα και καταστάσεις (που έχεις δει…) με τα γραφόμενά σου.

Είναι ευχάριστο κάποια blogs για κάποιους X λόγους να βάζουν τα ΚομματικοΠολιτικοΚρεμμυδικοΕυθιμιακοΣπανακικο τους κόμπλεξ σε σημείο να μειώνουν ακόμα και κάποιες κοινωνικές προσπάθειες, γιατί με αυτό τον τρόπο ξεχωρίζουν και καταλαβαίνεις την ύπαρξή τους αλλά και τον ρόλο τους.

Είναι ευχάριστο να κάνεις αντιπολίτευση ακόμα και για τα κοινωνικά παντοπωλεία γιατί οι 1000 οικογένειες είναι πολλές... 

Είναι ευχάριστο να κατηγορείς άρθρα blogs που δυστυχώς ή …ευτυχώς για αυτά, δεν είχαν πληροφορίες από την Κοραή ούτε από την.. Αργοστολίου και είχαν μόνο από την αρχιεπισκοπή και να νιώθεις υπεύθυνος για τις βλακείες σου ( ξέρεις ότι σε συμπαθώ ) και για την στείρα αντιπολίτευση σου( κάνε λίγο υπομονή ακόμα δεν έχουν εξεταστεί οι αιτήσεις ενδιαφέροντος και τα δικαιολογητικά, τώρα βγήκαν!!! Εαν όντως ''τα περί 1000 ατόμων είναι αποκυήματα φαντασίας" μαζί σου θα κράζω και κατα βάθος το ξέρεις).

Είναι ευχάριστο να δεις( το έχεις δει…) το Βίντεο( από 2,40 και μετά ) που απλά σε αποστομώνει

Είναι Ευχάριστο…

8 σχόλια:

  1. Είναι ευχάριστο, χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό είναι να ξέρουν οι αναγνώστες σας ότι δεν πρόκειται για οποιοδήποτε μπλογκ, αλλα για το μπλογκ της παράταξης Κρεμμυδα, επομένως οι απόψεις τους για το κοινωνικό παντοπωλείο είναι οι ίδιες με του Αρη. Εκτός και αν ο Αρης διαφωνεί οπότε καλό είναι να ενημερώσει τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητό Life δεν αντιλαμβανόμαστε την αντίδραση σας και που βρίσκετε την αντιπαράθεση!
    Πουθενά δεν αναφερθήκαμε στο «Μοσχάτο Ταύρος Life».
    Το περί 1000 οικογενειών δεν το διαβάσαμε στο δικό σας blog, ούτε το πληροφορηθήκαμε τηλεοπτικά (άλλωστε το δίδυμο Καμπουράκη – Οικονομέα δεν είναι του γούστου μας).
    Απλά έτυχε να το δούμε στο έτερο Μοσχατιώτικο blog «Το Μοσχάτο Μου», το οποίο γράφει «1000 οικογένειες έχουν μέχρι στιγμής δηλώσει ενδιαφέρον μόνο από τον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα Κοινωνικό Παντοπωλείο.» (http://my-mosxato.blogspot.com/2011/12/1000.html).
    Ο ανωτέρω αριθμός, όχι μόνον δεν μας φαντάζει υπερβολικός, αλλά συμβατός με τα χάλια στα οποία έχει περιέλθει η ελληνική οικογένεια, εξαιτίας της δόλιας πτώχευσης της χώρας μας.
    Απλά, ο αριθμός αυτός δεν υπάρχει αυτήν την στιγμή με βάση τις καλά διασταυρωμένες πληροφορίες μας, αφού καλά - καλά δεν έχουν καθίσει μαζί οι ομάδες εργασίας Δήμου και «Αποστολής» ώστε να δουλέψουν πάνω στα κριτήρια, κλπ.
    Δεν έχετε παρά να πεταχτείτε μέχρι το δημαρχείο για να πάρετε την απάντηση σας και να τακτοποιηθεί το ζήτημα «της αποστόμωσης», αν και οι παραπάνω εξηγήσεις μου νομίζω ότι ήδη βοήθησαν…
    Τώρα το από ποια στοιχεία ορίζεται και σχηματίζεται ο αριθμός «1000», που χρησιμοποιεί και αναφέρει η Αρχιεπισκοπή, μας είναι άγνωστο.
    Τέλος, σε σχέση με την κριτική που ασκούμε, μάλλον δεν αντιλαμβάνεστε ότι κατακρίνουμε τις κινήσεις άχρηστης προβολής και δημοσιότητας.
    Αυτό που προέχει και υπερασπιζόμαστε είναι η το δυνατόν συντομότερα λειτουργία του Παντοπωλείου.
    (Διαβάστε πιο καλά το τελευταίο μέρος του χρονογραφήματος μας)
    Μάλιστα αντί για ανούσια ρεπορτάζ με μόνο στόχο την αυτοπροβολή, θα ήταν καλύτερο να γεμίσει ο τόπος με αφισσέτες που να ενημερώνουν τους δημότες για την προοπτική βοήθειας που θα μπορούσαν να έχουν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο.
    Για τις ειρωνείες, περί Αργοστολίου, κλπ, ουδέν σχόλιο.
    Απλά τις καλύτερες ευχές μας για τη νέα χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητή Μοσχατούπολις,

    το κείμενο σας αναφέρεται στις 1000 οικογένειες του κοινωνικού παντοπωλείου και θεωρήσαμε ότι μας αμφισβητεί. Όπως είδατε στο link που μας παραθέτετε , πηγή έχει μπει το Μοσχάτο Ταύρος Life.

    Ειλικρινά, δεν μας νοιάζει η αναδημοσίευση των κομματικών και παραταξιακών blogs που χρησιμοποιούν το άρθρο μας για τις πολιτικές τους σκοπιμότητες όπως αυτό που αναφέρεστε.

    Εμείς είμαστε καθαροί σε κάθε μας ανάρτηση, τουλάχιστον αυτό πιστεύουμε και ελπίζουμε το ίδιο και οι αναγνώστες μας.

    Καλή χρονιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να μια ευκαιρία να ανταλλάξουν τα Blogs ευχές και φιλοφρονήσεις.
    Αγαπητό Life !!!!Αγαπητή Μοσχατούπολις!!!
    Το είδαμε και αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειρηνη υμιν.Για το my-mosxato πηγαινε ρε παδια η mosxatoupolis και ευτχως το παραδεχτηκε.Το life δεν μασαει τπτ.Ποιος να το αγγιξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντιφαρισαίος και Αντιγραμματέας31 Δεκεμβρίου 2011 στις 2:20 π.μ.

    Αγαπητέ κ. συντάκτη του Μοσχάτο-Ταύρος Life,
    Σας παρακαλώ πάρα πολύ να υπενθυμίσετε στο κ. Δήμαρχο μην ξεχάσει να κάνει τη μήνυση στόν δολοφόνο τού ΡΗΓΑ, εδώ πρόκειται περί κακουργήματος και όχι περι πταισμάτων όπως καταλήψεις πρασιών ,κοινοχρήστων χώρων κλπ που έχουν υπερβεί το 102% όπως γραφει η Μοσχατούπολις. Απ ότι φαίνεται ο επικοινωνιολόγος
    του είπε, ότι το θέμα πουλάει πολύ, περισσότερο κι' από το κοινωνικό παντοπωλείο, Να πάει και στα δικαστήρια στις 9-1-2012, θα είναι πολλά κανάλια εκεί. Αν φάει και καμία σπρωξιά από κανέναν Αλβανό την έκανε τη τύχη του. Δεν χρειάζεται άλλο έργο για τον επόμενο απολογισμό του Δήμου.
    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. pros ston <> 2.20...
    na dwseis ta filia kai tis kaluteres euxes mou ston Arh...kalh xronia na exoume...Ta filia mou!!!!grammateis k farisaioi eiste upokrites!!!!!! ante kairos einai logo krishs na kanete kanena <> gia thn enisxush ths parata3hs xerete eseis!!!!!!!!auta gia thn wra!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com