Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Οι αγώνες των ομάδων μας σε Μοσχάτο και Ταύρο

Ο Άγιαξ Ταύρου αποτελεί μία από τις ομάδες που χρόνο με τον χρόνο στηρίζεται ολοένα και περισσότερο σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, που προέρχονται από τις ακαδημίες της.

Ο Αγιαξ Ταύρου, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα του 8ου ομίλου, όντας αήττητος με το πέρας των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών θέλει να παραμείνει στην πρώτη θέση στο εκτός έδρας παιχνίδι με τους Τράχωνες.

Ο Φωστήρας που μετά και την προσφυγή κατά της ομάδας του Καρλόβασι, θέλει και την νίκη απέναντι στον Πανναξιακό.  Η ψυχολογική ένεση της Δευτέρας μετά και την Τεσσάρα που φιλοδώρησε στην ομάδα της Μυκόνου μπορεί να γίνει και η καλύτερη γιατρειά για να ανοίξει και πάλι τα φτερά του προς την κορυφή.

Ο Α.Ο. Μοσχάτου θέλει απαραίτητα τους τρεις βαθμούς απέναντι στην ομάδα της Καστέλας για να παραμείνει το φαβορί για την άνοδο του στην Δ' Εθνική. Ο ΑΟΜ με το κόσμο στο πλευρό του θα προσπαθήσει να αποσπάσει την νίκη από τους Πειραιώτες που θέλουν σαν τρελοί το διπλό μέσα στο Μοσχάτο.


04/12 15:00 Τράχωνες-Αγιαξ Ταύρου

04/12 13:30 Φωστήρας-Πανναξιακός

  04/1210:45
Μοσχάτο -Καστέλα      


2 σχόλια:

  1. Η Μοσχαταρα αύριο θα σκισει αρκεί να μην εμφανιστεί στο γήπεδο η γνωστή μαυρογατα ο αθλητικαρχης του Δήμου. Ασε που καταπιεζεται κάθε φορά και προσπαθεί να αντέξει κανένα ημίχρονο αφου τον σέρνουν για να δείξει ότι ενδιαφέρεται για το Μοσχάτο, τον αθλητισμό και το γήπεδο. Τσου Αντωνακη.... Και σταμάτα τα λογακια και τις ψευτομαγκιες δεξιά αριστερά γιατί πάλι θα κανεις τον Δήμαρχο να απολογείται για τα ατοπήματα σου και να ζητάει συγνώμη εκ μέρους σου.... Πρόσεχε γιατί σου έρχονται και αλλα τα οποία είχαν παγώσει...αλλα ΕΣΥ ξυνεσαι στην γκλιτσα του τσοπανη και θα την πατησεις άσχημα....ΜΑΖΕΨΟΥ γιατί υπάρχουν ραματα για την γουνιτσα σου. Προκαλλεις πολυ κόσμο τελευταία. Ασχολησου με την ρυθμικής καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΝΙΚΗΣΕ 2-0
    Ο ΑΓΙΑΞ ΕΦΕΡΕ Χ 1-1
    ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ Χ 1-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com