Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Ο Δήμαρχος ανταποκρίθηκε στις επιστολές του ΑΟΜ και βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο Μοσχάτου

Ανταποκρίθηκε ο Δήμαρχος Ανδρέας Ευθυμίου στις επιστολές του Α.Ο Μοσχάτου και βρέθηκε σήμερα το απόγευμα λίγο πριν τις 5,30 μ.μ στο γήπεδο του Μοσχάτου για να δει τα προβλήματα και ο ίδιος από κοντά.

Ο Δήμαρχος που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα  μεγάλη κριτική από κάποια σωματεία για τους συνεργάτες του στον τομέα Αθλητισμού, ήρθε μόνος του για να συνομιλήσει με τις ομάδες και να ακούσει τα παράπονα από κοντά αλλά και να δει τα προβλήματα του γηπέδου.

Θεωρούμε ότι θα έχουμε και κάποια επίσημη ανακοίνωση από τον ΑΟΜ ή από την Δημοτική Αρχή μέχρι αύριο για την επίσκεψη του Δημάρχου στο γήπεδο Μοσχάτου. (Φώτο από αρχείο )

10 σχόλια:

  1. Γρήγορα αντανακλαστικά, καλό δείγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΞΕ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο 7,45. ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΑΣ. Ο ΦΩΣΤΗΡΑς ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Ταύρος έκανε την αρχή, Εκμεταλεύσουτο Μοσχάτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι πραγματικα την ωρα που μας τσακιζουν στους φορους, δεν εχουμε δουλειες, θα πεσει πεινα και ολα τα χαρουμενα που βιωνουμε, ολος μας ο γκαϊλες ειναι ο Φωστηρας και ο ΑΟΜ ρε παιδια... Αντε να απασχολει 200 ατομα στον Ταυρο ο Φωστηρας και αλλα 50 στο Μοσχατο ο ΑΟΜ. Σιγα το Εuropa League.

    Απλα οσοι θελουν να κανουν αντιπολιτευση στον Ευθυμιου βρισκουν μια χαζομαρα να πουν γιατι δεν εχουν τι αλλο να του πουν (π.χ. γιατι εχει μουσια και οχι goatee) και εκμεταλλευονται την ειλικρινη και αγνη αγαπη αυτων των λιγων ανθρωπων για τα σωματεια τους στον Ταυρο και το Μοσχατο.

    Δημαρχε εγω παντως προτιμω να εχεις καθαρη την πολη (που την εχεις), να μας φτιαχνεις κανενα πολιτιστικο (που το φτιαχνεις εστω κουτσα στραβα), να μην τα τρως εσυ και η παρεα σου (που δεν εισαι τετοιος σιγουρα) και να εισαι διπλα μας οποτε χρειαστει (που εισαι στην καυση καλωδιων) και ασε τον Φωστηρα και τον ΑΟΜ στα τοπικα πρωταθληματα.

    Και κατι αλλο ρε παιδια... AMBER ALERT: Χαθηκε απο τον Ταυρο ο Αρης Κρεμμυδας πρωην υποψηφιος Δημαρχος. Οποιος τον βρει ας του πει να μην ξαναερθει απο τα μερη μας γιατι τα ψεματα πιανουν μονο μια φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε 11.10 απαξιωνεις αξίες που δεν τις κατέχεις. Η άποψη σου είναι σεβαστή αλλα ξέρεις ο Φωστηρας και ο Α.Ο.Μ. δεν είναι ότι περιγράφεις. Δεν σε παρεξηγώ μάλλον είσαι πιτσιρικάς γιαυτό και ανιστορητος. Και είμαι σίγουρος για ένα τουλάχιστον πράγμα.... Δεν είσαι γονιός γιαυτό αδιαφορεις για την υγεία των παιδιών. Όσο για τον Άρη ειλικρινά δεν καταλαβαίνω που κολλάει αυτο που λες στο συγκεκριμένο ζήτημα? Τι ψέματα σου είπε ρε φίλε? διαχειρίζεται καμία εξουσία και δεν σου έκανε ρουσφέτι? τι να πω.... Μερικοί ακόμα και σε σοβαρά ζητήματα πετάνε την μπαλιά στην εξέδρα. Συγχαρητήρια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ 1110.ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΤΟΣ Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΖΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΑ ΑΡΧΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΥΔΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ.ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΡΟΔΙΝΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ.ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.ΕΛΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ .ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΓΝΑ ΚΙΝΗΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε 11.23μμ,
    Δηλαδή αν διαχειριζότανε κάποια εξουσία ο Άρης και δεν του έκανε κάποιο ρουσφέτι θα είχε δίκαιο να διαμαρτύρεται.
    Σας κατάλαβαμε και πολύ καλά μάλιστα.
    Καλά τα λές 11.10μ.μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε 11:23, δεν καταλαβες τι γραφω ή παραποιεις αυτα που γραφω ηθελημενα. Εγω μιλαω για ειλικρινη και αγνη αγαπη των ανθρωπων προς τα σωματεια που την εκμεταλλευονται οσοι θελουν να κανουν αντιπολιτευση. Τους πηγαινουν τα θεματα στο πιατο δηλαδη. Αλλα αυτα δεν αφορουν πολυ κοσμο ρε παιδια τι να κανουμε να μην βλεπουμε την αληθεια;

    Για τον Κρεμμυδα με ενδιαφερει πολυ ρε φιλε που εχουμε να τον δουμε στον Ταυρο απο τις εκλογες γιατι ο Ταυρος του εδωσε πολλους ψηφους και μας εχει γραμμενους πια. Και ασε με εμενα ρωτα τον Ακη τον Καπλανη γιατι εφυγε απο τον Κρεμμυδα θα δεις οτι θα σου πει τα ιδια γιατι ο Ακης ειναι παλληκαρι Ταυριωτης και δεν μασαει τα λογια του. Αν εσενα δεν σε πειραζει να βλεπεις τους τοπικους πολιτικους σου μια φορα στα τεσσερα χρονια και πριν τις εκλογες δικο σου προβλημα εγω θελω παντελονατους.

    Και ναι ρε 12:20 εχεις δικιο. Δεν ζω στο Μοσχατο ζω στον Ταυρο. Και δεν τραβαω κανενα ζορι με κανεναν Ευθυμιου λες και τον ηξερα πριν 1 χρονο ή μου δινει φαϊ να τρωω. Απλα λεω οτι βλεπω. Και απο τον Ταυριωτη Σουτο που δεν νοιαζοτανε πηγαμε στον Μοσχατιωτη Ευθυμιου που προσπαθει. Αυτο θα το λεω και ας με λες οπως θες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com