Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Παράπονα ο Φωστήρας, ισόπαλοι αλλά με κόσμο Άγιαξ Ταύρου και Μοσχάτο

Τη φήμη της σκληροτράχηλης και δυσκατάβλητης ομάδας επιβεβαίωσε ο Αγιαξ Ταύρου, που υποχρέωσε σε 'λευκή' ισοπαλία τον Ελπιδοφόρο.

Οι Κηφισιώτες είχαν την εδαφική υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν σε δύο-τρεις φάσεις με κύριους εκφραστές τους Θεοφάνους και Ψυχουντάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 500 φίλαθλοι σε εξαιρετικό κλίμα. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σταθόπουλος (ΣΔ δυτικής Αττικής)

Μία τεράστιας σημασίας ανατροπή πραγματοποίησε το Καρλόβασι στην αναμέτρηση με τον Φωστήρα και πήρε τη νίκη με 2-1, που ήταν και η πρώτη του στο φετινό πρωτάθλημα!

Οι 'κιτρινόμαυροι' προηγήθηκαν μόλις στο 6' με τέρμα του Δωροβίνη, όμως στο β' ημίχρονο οι νησιώτες αντέδρασαν και δικαιώθηκαν. Αρχικά στο 55' ο Ανδρέας Κατσιάνης έφερε το ματς στα ίσια και λίγο πριν το φινάλε ο Κουφογιάννης, που αποδείχθηκε 'χρυσή' αλλαγή για τον Λάκη Χαριλάου, έγραψε το 2-0 για την ομάδα της Σάμου.

Αξίζει να τονιστεί ότι οι άνθρωποι του Φωστήρα εξέφρασαν τρομερά παράπονα για τη διαιτησία του Αστερή (Κορίνθου).

Το Μοσχάτο έφερε ισοπαλία 1-1 με τους Νέους Δραπετσώνας μέσα στην έδρα του. Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με κεφαλιά του Ντάφλα στο 53′ για να ισοφαρίσουν οι Δραπετσωνίτες στο 56′ με τον Κωστάλα και πάλι με κεφαλιά. Το Μοσχάτο είχε δοκάρι στο 83′ με τον Καράμπελα ενώ μεγάλη ευκαιρία έχασαν οι φιλοξενούμενοι στο 67′ με τον Χρυσαφόπουλο που δεν μπόρεσε να πλασάρει σε κενή εστία.

Αρκετός κόσμος εχθές στο γήπεδο για να ενισχύσει τον ΑΟΜ πολλές οι παρουσίες και πάλι από την Δημοτική αρχή( ο Δήμαρχος Ανδρέας Ευθυμίου, ο Αντώνης Μπούτσης, ο κος Μελίστας, ο κος Φελλάς, ο κος Δημητρίου,ο κος Αναστόπουλος κτλ).

Το Μοσχάτο ήταν καλύτερο σε όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά δεν μπόρεσε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Παρόλα αυτά, παραμένει δεύτερο με 19 βαθμούς μαζί με τον Αετό Κορυδαλλού.

1 σχόλιο:

moschato.tauros.life@gmail.com