Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Ο πρόεδρος του Φωστήρα το θύμα της χθεσινής ληστείας στον Ταύρο

Επιβεβαιώθηκαν τα χθεσινά σχόλια από αναγνώστες μας ότι το θύμα της χθεσινής ληστείας με τα καλάσνικοφ στον Ταύρο ήταν ο Πρόεδρος του Φωστήρα Σταμάτης Καλαντζής.

Στις 10:00 μ.μ το βράδυ. Στην εταιρεία στην οδό Ομήρου βρισκόταν ο ιδιοκτήτης παρέα με ένα φιλικό του ζευγάρι.

Ξαφνικά μέσα στη νύχτα εμφανίστηκαν οι δυο ληστές που μπήκαν στα γραφεία της εταιρείας με τα καλάσνικοφ προτεταμένα.

Ακινητοποίησαν και τους τρεις και για να... πείσουν τον άτυχο ιδιοκτήτη να τους παραδώσει τα χρήματα άρχισαν να τον χτυπούν με τα όπλα στο κεφάλι και το σώμα.


Διαβάστε το ρεπορτάζ από την χθεσινή ληστεία εδώ

5 σχόλια:

  1. προεδράρα μην στεναχωριέσαι. Όλα ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. PROEDRARA EIXE TO XRHMATOKIVWTIO THS ETAIREIAS SOU 250.000E...STO XRHMATOKIVWTIO TOU FWSTHRA DEN EXEI TIPOTA? KAI TA RIXNEIS META STO DHMO GIA GHPEDA KAI LOIPA!!!!ESU POU AGAPAS THN OMADA SOU GIATI DEN VAZEIS XLOROTAPHTA KAINOURIO NA MHN TRAVMATIZONTAI OI PAIXTES POU PAIZOUN??OLA EDW PLHRWNONTAI MHN TO 3EXNAS...NA PERNAS KALA!!!!OPWS PANTA...3EREIS ESU GATAKI!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα χρήματα ήταν της εταιρίας και όχι δικά του ρε φίλε. Ασε που ο χλοοτάπητας κοστίζει πάνω από 500.000. Αλλά και δικά του να ήταν σιγά μην τα έδεινε όλα στον Φωστήρα. Δηλαδή λίγα έχει δώσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. PROEDRE MHN TA AKOYS KANENAS KOMMATIKOS TOY DHMOY TA GRAFEI AYTA. 3.56 GATAKI EISAI ESY KAI O DHMOS SOY.OUST

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε τούβλα όλοι σας, ο Φωστήρας σας μάρανε και το ποδόσφαιρο; Οι Αλβανοί που μπουκάρουν με τα όπλα και δεν καταλαβαίνουν τίποτα δεν σας νοιάζουν; Τι περιμένετε; Να μπουν και στα ΄δικά σας σπίτια;;; Ξυπνήστε φραπεδάκηδες!!!
    Υ.Γ. Για τον Καλαντζή με τα 2 βενζινάδικα 250.000 είναι αστείο ποσόν... Καλόν ύπνο, συνεχίστε να ονειρεύεστε χόρτα και λιβάδια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com