Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Επιστολή από το Διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Μοσχάτου

Η Διοίκηση του Α.Ο. Μοσχάτου με αφορμή την επιστολή μελών της Διοίκησης του Συλλογου, ως απάντηση σε συνέντευξη-τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου κου Αντώνη Μπούτση επί ζητημάτων που αφορουν τα αθλητικά δρώμενα, θα ήθελε να διευκρινήσει ορισμένα πράγματα.

Κάθε μέλος της Διοίκησης του Συλλογου είναι πρωτίστως μια αυτόνομη προσωπικότητα και δικαιούται όπως κάθε πολίτης που σκέφτεται και λειτουργεί στα πλαίσια μιας κοινωνίας να κάνει κριτική σε όποια κακώς κείμενα εντοπίζει στην καθημερινότητα. 

Ειδικότερα αν ειναι γονιός νομιμοποιείται ακόμα περισσότερο να ευαισθητοποιείται σε θέματα που θέτουν σε κινδυνο την υγεία μικρων παιδιών.

Από μόνο του αυτό είναι  αρκετό ώστε να εξηγεί ότι η επιστολή των μελών μας θα μπορούσε και να αποτελεί επιστολή του σωματείου μας και να εκφράζει απόλυτα τις απόψεις μας. 

Σαν Διοίκηση του συλλόγου θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι: Τα χρονίζοντα προβλήματα του γηπέδου έχουν κοινοποιηθεί στην Δημαρχιακή Αρχή με κάθε δυνατής  μορφής επικοινωνία. Προφορικά στα γραφεία μας, γραπτά με υπόμνημα που έχουμε καταθέσει, ηλεκτρονικά  με ανακοινώσεις κλπ. 

Επίσης έχουμε επικοινωνήσει με δελτίο τύπου την δική μας συνεισφορά, αυτή που εμείς εκτιμούμε ως κορυφαία προτεραιότητα,και προσπαθούμε με τις δυνάμεις που έχουμε να την υποστηρίζουμε καθημερινά. 

Έχουμε δικό μας γιατρό, υπερσύγχρονο και πλήρες φαρμακείο και τα έχουμε σε διάθεση των πάντων που αθλούνται στο γήπεδο Μοσχάτου και όχι μόνον για τους αθλητές του σωματείου μας.Για την κοινωνική συνεισφορά του σωματείου δεν θα αναφερθούμε γιατί θα χάσει όποια αξία έχει.

Οι Ακαδημίες έχουν πολυ λιγότερα έσοδα απο αυτά που υπέθεσε απο εσφαλμένη ενημέρωση ο κος Μπούτσης στην συνεντευξή του. Δεν αρκούν να συντηρούν τίποτε άλλο εκτός απο τις υποδομές που δημιουργούνται για τα ίδια τα παιδιά μας και τους μισθούς των προπονητών. 

Όσο δε για τις χορηγίες που αναφέρονται στην συνέντευξη η απάντηση είναι σύντομη και περιεκτική: ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ !!!! Έτσι απλά. Είμαστε μια ομάδα πρώτης κατηγορίας Πειραιά,σε μια περιοχή που υπάρχουν προβλήματα σε κάθε επιχείρηση και παλεύουν όλοι για την καθημερινότητα και την επιβίωση. Συνεπώς δεν είναι πρώτη προτεραιότητα κανενός η χορηγία προς ένα Αθλητικό σωματείο. 

Υπο αυτήν την έννοια θεωρούμε ότι η επιστολή των μελών μας ήταν ενημερωτική, με κριτική διάθεση και  προκλήθηκε ως δικαιολογημένη αντίδραση από την συνέντευξη, θίγοντας θέματα τα οποία μας ενόχλησαν.Σαφώς και είναι προφανές ότι υπήρχε έλλειμα πληροφόρησης. Θεωρούμε ότι άσχετα από αυτό δεν υπήρχε προφανώς κακή πρόθεση από κανέναν.

Για τους  λόγους αυτούς Στηρίζουμε την πρωτοβουλία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου μας.

Είμαστε στην διάθεση του κου Μπούτση και οποίου άλλου  θα ήθελε να αποκτήσει μιά ολοκληρωμένη εικόνα να τον διευκολύνουμε παρέχοντας του όποια στοιχεία χρειαστεί.  

Εξακολουθούμε να θεωρούμε κορυφαία προτεραιότητα να έχουμε κάθε Σαββατοκύριακο μια αθλητική γιορτή στα παιχνίδια της ομάδας. Να έχουνε κοντά μας όλη την τοπική κοινωνία, να είναι πόλος έλξης και σημείο συνάντησης το γήπεδό μας. 

Μετά τιμής 
Το Διοικητικό συμβούλιο του  Α.Ο. Μοσχάτου

5 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΟΥΤΣΗΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΥΝΕΙ ΠΡΑΒΛΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΙΚΑΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε παιδιά του ΑΟΜ καλέστε τον κ. μπουτση στα γραφεία σας και να τα λυσετε όλα τα προβλήματα. Δεν είναι κακός ο Άντώνης απλά έχουν πέσει πολλά επάνω του και τα έχει χάσει λίγο. Είναι άδικο να κατηγορείται συνεχεια έναν άνθρωπο που τουλάχιστον στο πνευματικό σαν πρόεδρος έχει προσφερει πολλά. μην είμαστε άδικοι. Δεν είναι τυχαίο οτι ο κόσμος τον υποστηρίζει καθε τετραετια. Η λάσπη είναι μεγάλη και άδικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε φιλε 1105 δεν ειπανε οτι ειναι κακος,αδαης και ασχετος με τον αθλητισμο ειναι.λεσ να τον φωναξουν σωστο,να τους πει τι?δεν τα ξερει τα θεματα και εκτειθετε ανεπανορθωτα.ειναι σαν ενας καραφλος να ζηταει περμανατ και ανταυγειες.δεν γινεται,πρεπει στο καθε τι να υπαρχει σχετικοτητα.τελος οι ψηφοι που λες οτι παιρνει σιγα το κατορθωμα που σε εντυπωσιαζει.30 χρονια στο κομα ,τα μελη και οι οικογενειες τους μονο να τον ψηφισουν να οι σταυροι.αξιοι λογου ειναι οι υποψηφιοι που παιρνουν σταυρους χωρις πολιτικη κοματικη προικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχει προσφέρει σαν Πρόεδρος στο πνευματικό; Θα τρελλαθούμε μου φαίνεται... Αυτός κατέστρεψε το πνευματικό, ρε παιδιά, όλος ο κόσμος το γνωρίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com