Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Email Αναγνώστη: Προβλήματα στο 4ο Νηπιαγωγείο Ταύρου

Καλησπέρα
Είμαι γονιός που το παιδί μου πάει στο 4 νηπιαγωγείο Ταύρου.

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση πρώτα προς τον Δήμαρχο Κ.Ευθυμιου και κατά δεύτερον στον αρμόδιο αντιδήμαρχο.

Έχουν έρθει να δουν το προαύλιο που παίζουν τα παιδιά μας? Που είναι γεμάτο λακκούβες. Χωρίς μια κούνια. Χωρίς το κατάλληλο δάπεδο.

Αν χτυπήσει κάποιο απο τα παιδιά που θα ζητήσουμε ευθύνες? Στις νηπιαγωγούς που κάνουν την  δουλειά τους με το καλύτερο τρόπο.

Η καλύτερη απάντηση κ.δήμαρχε θα είναι να διαμορφώσετε το προαύλιο ώστε τα παιδιά να παίζουν σε ένα χώρο ασφαλές χωρίς φόβο.

Ελπίζω να ανταποκριθητε στο mail και να μην απαντήσετε οτι δεν υπάρχουν λεφτά.

3 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχουν όντως λεφτά. Τι να κάνουμε ρε παιδιά. Βάλτε επιγονατίδες και επικαλαμίδες στα παιδιά σας και όλα θα κυλήσουν ομαλά. Περα από την πλάκα. Το νηπιαγωγείο έχει πρόβλημα. Καλό είναι να το δει και η Κοινότητα Ταύρου το θέμα και να το κοινοποιήση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 4,10 .Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΑΥΡΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΦΩΤΙΑΣ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΤΙΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θέλω να απογοητεύσω τον φίλο αλλά τα λεφτά δεν φτάνουν ούτε για φασολάδα στου δημοτικούς παιδικούς σταθμούς. Ας μην περιμένει λέω εγώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com