Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Επιστολή διαμαρτυρίας για την συνέντευξη του Μπούτση ο Α.Ο Μοσχάτου

Αγαπητέ Φίλε Δήμαρχε,

Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε στην συνέντευξη του δημοτικού σας συμβούλου Αντώνη Μπούτση που παραχώρησε στο Moschato Tavros Life την 24/10/2011,το κομμάτι που αναφέρεται στην από 21/09/2011 ανοικτή επιστολή που σας απευθύναμε,σε σχέση με τα προβλήματα του γηπέδου.

Καταρχήν φανταζόμαστε ότι και εσάς προσωπικά δεν σας ενδιέφερε κανενός είδους απάντηση προς 2 γονείς καθώς δεν το κρίνατε σκόπιμο.Σεβαστό σαν απόφαση αλλά δύσκολα κατανοητό.

Απευθυνόμενοι και πάλι προς εσάς θα θέλαμε να μας απαντήσετε αν θεωρείται σωστό να απαξιώνεται από τον κο Μπούτση η ιδιότητα του γονέα με την οποία σας απευθυνθήκαμε;

Για μας κύριε Δήμαρχε είναι πολύ σημαντικότερη από την όψιμη,εθελοντική και σίγουρα κοστοβόρα ενασχόληση με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.Σήμερα προσφέρουμε εμείς κάτι,χθες ήταν κάποιοι άλλοι, αύριο θα είναι κάποιοι άλλοι κ.ο.κ.

> Έχετε δίπλα σας στελέχη που γνωρίζουν καλύτερα από τον κο Μπούτση τα του αθλητισμού, έχουν ¨ματώσει ¨ στο παρελθόν και μπορεί να σας πληροφορήσουν σχετικά αν θέλετε να ενημερωθείτε καλύτερα.

Δεν είναι ντροπή να συμβουλευτειτε τον Θανάση Ντερέκα στον οποίο εν πολλοίς οφείλεται το γήπεδο του Μοσχάτου, τον Γιώργο Αναστόπουλο που γνωρίζει απο αθλητισμό, τον Άρη Κρεμμύδα που έχει λιώσει σόλες χρόνια και συνεχίζει να το κάνει μέσα σε αυτο το γήπεδο,τον Κώστα Πηνιώτη, τον Θανάση τον Μελίστα, τον ΓΙωργο Φελλά, την Βασιλική την Καραβία και άλλους πολλούς.


Ας διευκρινίσουμε λοιπόν αφού το θέλει ο κος Μπουτσης ορισμένα πράγματα όπως εκείνος με λανθασμένη δυστυχώς και ανεξήγητα χρονικά προσέγγιση αναφέρει στην συνέντευξη του.

Είναι ψέματα κύριε Δήμαρχε ότι στην συζήτηση που έγινε στα γραφεία του Αθλητικού Ομίλου Μοσχάτου εσείς και ο κος Αναστόπουλος ήσασταν διαλλακτικός, συζητήσιμος, με διάθεση επίλυσης προβλημάτων ενώ ο κος Μπούτσης αδιάλλακτος και απόλυτος;

Είναι ψέματα ότι για το θέμα της κατανομής των ωρών την επόμενη της συνάντησής μας, αναιρέσατε ότι είχαμε συζητήσει και μας ζητήσατε να συνεισφέρουμε προς την εκτόνωση της κατάστασης και το κάναμε;

Σε τι απαντάει ο κος Μπουτσης; Στις αγωνίες μας για τις μολύνσεις από έναν άθλιο και επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο; Δεν γνωρίζει ο κος Μπούτσης ότι αθλητής ο οποίος συμπτωματικά είναι και συγγενής του έμεινε 4 μέρες στο νοσοκομείο απο μόλυνση που προήλθε απο μία απλή αμυχη;

Ο κος Μπουτσης καμαρώνει για την αντικατάσταση 5,10 το πολυ σανιδων στις εξέδρες απολύτως για το θεαθειναι, όταν το σύνολο των εξεδρών είναι σάπιο και επικίνδυνο;

Δεν είναι θέμα χρόνου να συμβεί ατύχημα σοβαρό;

Τι ενέργειες έκανε ο Δήμος; Μήπως έκανε απολύμανση; Μήπως έριξε φάρμακο στον αγωνιστικό χώρο; Μήπως έβρεξε ποτέ τον αγωνιστικό χώρο ακόμα και όταν παρακαλουσαμε για μια υδροφόρα εν μέσω καύσωνα 40 βαθμών; Μήπως έκανε απολύμανση στους χώρους αποδυτηρίων; Ο κος Μπουτσης δεν γνώριζε ότι έχουμε αποδυτήρια στο υπόγειο.

Στο υπόγειο ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου ενώ τα ισόγεια παραχωρούνται για άλλες χρήσεις.... Τα συζητήσαμε αυτά κε Δήμαρχε και στην πόλη μας συζητούνται και άλλες εκδοχές αλλα εμείς δεν θα τις αναφέρουμε τουλάχιστον τώρα.

Μήπως θεωρείτε ότι είναι λύση το χτενισμα του γηπέδου; Κε Μπούτση νομίζουμε ότι δεν γνωρίζετε τι ακριβώς και πότε προσφέρει κάτι αυτή η πρακτική. Καταρχήν αυτο έγινε με πρωτοβουλία του Γιώργου Αναστόπουλου και τον ευχαριστούμε, αλλα βασική προϋπόθεση για να πετύχει θα ήταν η ύπαρξη στοιχειώδους χόρτου....Αυτο αγαπητέ κε Μπούτση δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. Άρα μηδέν προσφορά.Σας προτείναμε άλλες λύσεις αλλα δεν ασχοληθήκατε.

Δεν τον γνωρίζεται κε Μπούτση τον αθλητισμό,αυτο είναι ξεκάθαρο.Δεν είναι ντροπή, αλλά η ενημερωθείτε σωστά για να μην λέτε ανακρίβειες η αφήστε τον τομέα σε όσους τον κατέχουν.Αυτό είναι μόνον φιλική συμβουλή.

Είναι παραπληροφόρηση να αναφέρεστε σε εισπράξεις από Ακαδημίες και χορηγίες. Είναι μεγάλο σας ατόπημα και πρέπει σύντομα να το ανακαλλέσεται δημόσια και με θάρρος. Οι Ακαδημίες ρωτήστε να μάθετε αγαπητέ φίλε αν έχουν τόσα πολλα έσοδα όσα φαντάζεστε. Ρωτήσατε μήπως τι πληρώνουμε με αυτά; Ούτε για τα εξοδά των ακαδημιών δεν φτάνουν. Ρωτήσατε πόσο κοντά είμαστε στους γονείς; Ρωτήσατε τι πληρώνει ο καθένας απο αυτούς; Ρωτήσατε ; Όχι βέβαια απλά πετ´αξατε την φωτοβολίδα σάς έτσι να αιωρείται. Ίσως και να μην έχετε κακή πρόθεση αλλα έχετε άγνοια.

Και το καλύτερο απο όλα... Αναφερεσται σε έσοδα απο χορηγίες; Έχετε ιδέα για τι μιλάτε; Απλά φαντάζεστε αλλα κάνετε λάθος. Δεν υπάρχουν κε Μπούτση χρήματα να ζήσει ο κόσμος, το Μοσχατο ζει βαθειά κρίση και εσείς βλέπετε χορηγίες; Ποιος θα μας δώσει; Αν ξέρετε κανέναν, όπως υποσχεθηκατε να κάνετε πείτε και σε μας να του χτυπήσουμε την πόρτα εκ μέρους σας.

Μην παραπληροφορειται λοιπόν σας παρακαλούμε. Ενημερωτικά σας λέμε μήπως και δεν το ξέρετε είμαστε ομάδα της Α' Πειραιά και όχι πρώτης Εθνικής.....

Για ότι κάνουμε κε Μπούτση ματωνουμε μερικοί βλάκες ρομαντικοί επειδή γουστάρουμε την πόλη μας και τον Αθλητισμο. Ανακρουσατε λοιπόν πριμα γιατί είστε απληροφορητος.

Η μόνη χορηγία που έχουμε πάρει είναι απο τον συμπολίτη μας κο Μάριο Αναγνωστόπουλος σε είδος και αφορούσε το ατυχέστατο παράδειγμα σας όπως αναφέρατε στην συνέντευξή σας,το φαρμακείο.

Εμείς Μόνοι μας χρόνια πληρώνουμε γιατρό στον χώρο του γηπέδου, έχουμε το πληρέστερο φαρμακείο και δεν διαμαρτυρηθήκαμε ποτέ γιατί γίνεται χρήση και των δύο αυτών υπηρεσιών απο γονείς, αθλητές άλλων ομάδων, δημοτικούς συμβούλους... Ενίοτε, μαθητές για βεβαιώσεις και αλλα πολλά.

Επίσης κουβέντα δεν κάνατε  για την κοινωνική συνεισφορά του σωματείου με διάφορες εκδηλώσεις.... Προφανώς δεν προσέφερε τίποτα στα απαξιωτικά σας σχόλια γιατί θα άλλαζε το νόημα.

Προσωπικά δεν έχουμε δει σε τίποτε την συνεισφορά σας αλλα μπορεί και να μην έχουμε καταλάβει καλά το μέγεθος αυτής...

Αφήστε τον αθλητισμο σε όσους τον γνωρίζουν.

Δεν θα θέλατε φανταζόμαστε την επόμενη επιστολή να την δείτε με περισσότερες υπογραφές. Μιλάμε καθημερινά με πολλούς γονείς και έχουν την ίδια άποψη. Εμείς δεν κάνουμε πολιτική καθώς δεν έχουμε τέτοιες βλέψεις, κάνουμε το μεράκι μας και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η υγεία των παιδιών μας. Μην είστε λοιπόν τόσο αλαζονικός και απαξιωτικός ως προς την ιδιότητα του γονιού.

Μετα τιμής Στέφανος Φαναρίτης, Σπύρος Μαριόλης Γονείς - μέλη του Αθλητικού Ομίλου Μοσχάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com