Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Ευχαριστήρια επιστολή Α.Ο Μοσχάτου και κάλεσμα κόσμου για σήμερα το πρωί

Ο Αθλητικός όμιλος Μοσχάτου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στο αγιασμό που έγινε στο γήπεδο του Μοσχάτου την Παρασκευή 7/10.

Το μήνυμα της μαζικής συμμετοχής Αθλητών, γονέων, φίλων, τοπικών φορέων και των εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής μας έκανε όλους πολυ χαρουμενους και μας γέμισε αισιοδοξία.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κο Ευθυμίου, τον Προεδρο του δημοτικού συμβουλίου κο Ντερέκα, τους δημοτικούς συμβούλους κ.κ Αναστόπουλο, Χατζηαντωνίου, Μπούτση.

Ευχαριστούμε επίσης τους κ.κ Κρεμύδα, Μελιστα, Τουφεξίδη, Ζώταλη και τον κο Πηνιώτη.Ευχαριστούμε τον κο Σίωκα Πρόεδρο της Δημοτικής κοινότητας Μοσχάτου.

Ευχαριστούμε πολύ το Moschato live, το Moschato tavros life, την Mosxatoupoli, to xekiname Gia ena kalytero Moschato που ως εκπροσωποι της ενημέρωσης πάντα  με προθυμία και αντικειμενικότητα προβάλουν τις δραστηριότητες μας.

Ευχαριστούμε για την παρουσία του τον κο Στέφανο Μπιζάνη (του οποίου η παρουσία μας συγκίνησε ιδιαίτερα)τον κο Βασίλη Οικονόμου και τον κο Σπύρο Χριστόπουλο.
Σας ευχαριστόυμε όλους.

Θα θέλαμε να πούμε σε όλους τους συμπολίτες μας ότι σε αυτήν την δύσκολη περίοδο που διανύουμε είναι πολυ όμορφο να αισθανόμαστε ενωμένοι.

Να βρίσκουμε πράγματα, ¨δομικά υλικά¨για ένα κοινωνικό ιστό που τείνει να αποσυνδεθεί. Να έχουμε αλληλεγγύη και αλληλουποστηριξη και να ανακαλύπτουμε νέες αξίες, να ξαναδούμε την ζωή μέσα απο την συλλογικότητα.

Προς αυτήν την κατεύθυνση ελπίζουμε να συνδράμουμε ως σωματείο και να μην φτιάχνουμε μόνο αθλητές αλλα να υποστηρίζουμε το δυσκολότερο έργο των γονιών.

Όλοι μας, Διοικητικό Συμβούλιο, Τεχνική ηγεσία, αθλητές, Ακαδημίες και γονείς είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Συμμετέχουμε στις αγωνίες όλων και θέλουμε μέσα απο τις δραστηριότητες του συλλόγου να βοηθάμε τα παιδια να εντάσσονται ομαλά στην κοινωνικοτητα, το ομαδικό πνεύμα και να συμβάλλουμε όχι μόνο στην δημιουργία καλών αθλητών αλλα και χρήσιμων ανθρώπων.

Σας χρειαζόμαστε κοντά μας καθημερινά να επιβραβευουμε τις προσπάθειες όλων των παιδιών.
Υπενθυμίζουμε σε όλους την εκδήλωση για να τιμήσουμε το ¨Χαμογελο του Παιδιού¨ την Κυριακή 9/10 10.30 πριν τον αγώνα του Α.Ο.Μ με τους Νέους Ευγενείας.


 Σας περιμένουμε όλους εκεί.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες μας, τοπικούς φορείς και σωματεία που με απίστευτη διάθεση και αποτο υστέρημα τους βοήθησαν να συγκεντρώσουμε για τους σκοπούς αυτής της εκδήλωσης τρόφιμα, παιχνίδια και ρούχα.

Θα αναφερθούμε αναλυτικά μετα το τέλος της εκδήλωσης.
Ευχαριστόυμε όλους για την συμμετοχή σας και με την βοήθεια του Θεού ευχόμαστε να έχουμε μια καλή χρονιά σε όλους τους τομείς.

Μετα τιμής
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Μοσχάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com