Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

600.000 φωτοτυπίες παραδόθηκαν σε σχολεία Μοσχάτου και Ταύρου

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δημάρχου Μοσχάτου - Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου για την
ανατύπωση της σχολικής ύλης με 600.000 φωτοτυπίες.

Ο Δήμος Μοσχάτου -Ταύρου με συνείδηση της σοβαρότητας της κατάστασης που δημιουργήθηκε από την έλλειψη σχολικών βιβλίων και τις επιπτώσεις στη εκπαιδευτική διαδικασία, ανέλαβε την πρωτοβουλία να ανατυπώσει την ύλη των σχολικών βιβλίων προκειμένου να καλυφθούν οι τρέχουσες διδακτικές ανάγκες όλων των Δημοτικών σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων Μοσχάτου και Ταύρου.

Πιο συγκεκριμένα, για τα 11 Δημοτικά σχολεία, τα 5 Γυμνάσια, τα 4 Λύκεια (και το ΕΠΑΛ) που λειτουργούν στο Δήμο μας, από τις 19 Σεπτεμβρίου έως και τις 3 Οκτωβρίου παραδόθηκαν συνολικά 596.904 φωτοτυπίες.

Το κόστος ανά φωτοτυπία ήταν 0,018 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) και το συνολικό κόστος ανήλθε στο ποσόν των 11.012,88 €.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις διευθύνσεις των σχολείων και τους εκπαιδευτικούς που συνεργάσθηκαν με την αρμόδια αντιδημαρχία και τις υπηρεσίες του Δήμου ώστε να καλυφθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το έκτακτο πρόβλημα που προέκυψε.

 Ο Δήμος μας θα είναι πάντα αρωγός στις προσπάθειες της σχολικής κοινότητας της πόλης μας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ

Ανδρέας Γ. Ευθυμίου

4 σχόλια:

  1. AYTO EINAI ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι Σχολικές Επιτροπές πλήρωσαν και όχι ο Δήμος!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΡΕΩΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!!ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ. ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ-ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΣΤΟΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΟΛΟΙ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΜΑΣ!!! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να πεις τωρα και άντε να μιλήσεις στον 8:53 και να βρείς κάτι να του πεις πως κάνει λάθος..
    Συμφωνώ απόλυτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com