Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Ανακοίνωση οργής από την Αναγέννηση Μοσχάτου

Κύριε Δήμαρχε
Κύριε Αντιδήμαρχε για θέματα αθλητισμού

Με λύπη, οργή και αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε το αποτέλεσμα και της χθεσινής συνάντησης σας με τον εκπρόσωπο της Αναγέννησης Μοσχάτου κ. Πίττα Μιχάλη.

Το θέμα αφορά τα παιδιά μας και όπως καταλαβαίνετε είναι για μας ιδιαίτερα ευαίσθητο. Αδυνατούμε να κατανοήσουμε, ως γονείς, γιατί τα δικά μας παιδιά, τα παιδιά που φοράν τη φανέλα της Αναγέννησης, είναι αποπαίδια και θα πρέπει να κάνουν την προπόνησή τους σε ώρες που δεν εξυπηρετούν κανέναν.

Αδυνατούμε να κατανοήσουμε γιατί αν αλλάξουν φανέλα χωρίς να το θέλουν, θα έχουν περισσότερα προνόμια και καλύτερη μεταχείριση από εσάς.

Ξέρουμε θα απαντήσετε ότι οι άλλοι είναι περισσότεροι και άρα έτσι πρέπει να γίνει. Σας απαντάμε λοιπόν ότι δώστε στους άλλους τις ώρες προπόνησης που έδινε ο δήμος όλα αυτά τα χρόνια στην Αναγέννηση και ελάτε σε λίγο καιρό να μετρηθούμε.

Ναι είναι αλήθεια ότι είμαστε λιγότεροι(όχι πάντως δεκαπέντε όπως πολύ λανθασμένα σας πληροφορούν κάποιοι σύμβουλοί σας).

Και είμαστε λιγότεροι γιατί δεχόμαστε έναν καλά οργανωμένο πόλεμο που δυστυχώς συμμετέχει σ΄ αυτόν και δήμος. Πόλεμο που αφορά τις ώρες προπόνησης που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και τον πρόεδρο της ομάδας. Εμάς δε μας απασχολούν οι όποιες διαφορές έχετε ή είχατε κατά το παρελθόν με τον πρόεδρο.

Άλλωστε πρέπει και το γνωρίζετε καλά ότι αναφερόμαστε στις ακαδημίες της Αναγέννησης τις οποίες τις στηρίζουμε αποκλειστικά εμείς οι γονείς με πολύ προσωπικό και οικονομικό κόστος.

Αλλά μήπως τελικά αυτό είναι και το πρόβλημα που ενόχλησε τόσο πολύ; Το γεγονός ότι στην Αναγέννηση μπήκαν μπροστά κάποιοι νέοι άνθρωποι με διάθεση να προσφέρουν και να βοηθήσουν τα παιδάκια να κάνουν το χόμπι τους και όχι να κάνουν επάγγελμα την ασχολία τους αυτή.

Μήπως τελικά ενόχλησε το κλίμα που επικρατεί στην Αναγέννηση και που μαθεύεται εύκολα σε μια γειτονιά σαν το Μοσχάτο και πολλοί μας ακολούθησαν την τελευταία χρονιά; Μάλλον ενόχλησε γιατί η Αναγέννηση είναι μια παρέα εντός και κυρίως εκτός του γηπέδου.

Με τις εκδρομές της, τις τακτικές εξόδους στηρίζοντας την τοπική οικονομία του Μοσχάτου, με τη δημιουργία ομάδας ποδοσφαίρου των μπαμπάδων και αρκετά άλλα που δεν έχει νόημα να αναφέρουμε.

Μήπως τελικά αυτό είναι που φοβίζει κάποιους ότι θα χάσουν τα κεκτημένα;
Αδυνατούμε κύριε δήμαρχε να κατανοήσουμε και την προσπάθεια άμεσα και έμμεσα που κάνετε για συγχώνευση με την άλλη ομάδα του Μοσχάτου.

Εάν κύριε δήμαρχε η προσπάθεια αυτή γινόταν προς μια ομάδα του δήμου το καταλαβαίνουμε και είμαστε πρόθυμοι να το συζητήσουμε. Αλλά είναι πρωτάκουστο και δεν καταλαβαίνουμε ποια συμφέροντα εξυπηρετεί ο δήμος πιέζοντας για συγχώνευση με μια ομάδα ιδιωτικών συμφερόντων. Μήπως καταλαβαίνουμε λάθος το πνεύμα της εποχής για κατάργηση των μονοπωλίων στη χώρα μας;
Μας ζητάτε να κάνουμε ένα βήμα πίσω.

Δεν έχουμε περιθώριο ούτε για μισό. Ήδη έχουμε κάνει αρκετά. Να σας θυμίσουμε ότι δεχτήκαμε δυο ώρες πέρυσι στο 5 με 6 κοροϊδεύοντας και εσείς και εμείς τους εαυτούς μας για τα περί προπονήσεων της Ελευθερίας. Αλήθεια ποιας Ελευθερίας;

Δεν ξέρουμε τελικά αν με τις αποφάσεις σας καταφέρετε να διαλύσετε αυτή την προσπάθειά μας. Αν αυτό συμβεί να ξέρετε πάντως ότι αυτή την παρέα την περνάτε εσείς ο ίδιος…… στην απέναντι όχθη. Και σε αυτή την τόσο μικρή γειτονιά που λέγεται Μοσχάτο θα ξανασυναντηθούμε σίγουρα.
Σας χρειαζόμαστε σήμερα. Θα μας χρειαστείτε αύριο.

Οι γονείς και οι φίλοι της Αναγέννησης

15 σχόλια:

  1. Πραγματικά έλεος ρε παιδιά!!! Οι ώρες της προπόνησης σας κάνουν να αντιδράτε με αυτό τον τρόπο;;; Το ότι παίζουν τα παιδιά σας με της φανέλες της Αναγέννησης?????? Έλεος!!! Πρέπει να έχετε μεγάλη ιδέα για τους εαυτούς σας για να πιστεύετε ότι σας πολεμάνε γιατί "ενοχλείτε" επειδή είστε τόσο ξεχωριστοί!!! Δεν βρίσκω άλλη λέξη να πω! ΕΛΕΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τις φανέλες ήθελα να γράψω. συγγνώμη για το ορθογραφικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α)Ο Πρόεδρός σας οργισμένε συντάκτη της ανακοίνωσης δεν αντιπροσωπεύει τίποτα εκτός από μια γραφική φιγούρα στο Μοσχάτο
    β)ποιός σας πολεμάει? ο Δήμος? Ο Χρόνια αντιπρόεδρός σας στο Δήμο λύνει και δένει.Αστε τα εσωκομματικά σας ψηλέ εξω από τον αθλητισμό. Διαβρώσατε τα πάντα.Βρείτε άλλο πεδίο αντιπαράθεσης.Και από κοντά να σιγοντάρει και ο "πρώην χοντρός" σαν δουρειος ιππος....Οσοι γνωρίζουν καταλαβαίνουν.
    γ)Ποια είναι βρε γραφικέ η ομάδα ιδιωτικων συμφερόντων?Το Μοσχάτο με τα 100 χρόνια ιστορίας βρε χθεσινέ!!!!
    δ)Οσο για τους αγνους ανιδιοτελείς σκοπούς σας μπράβο σας.Ολοι τσαμπα δουλεύετε...για το ονορε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσας δηλαδη δεν θα σας πειραζε αν το παιδι σας σχολαγε απο το σχολειο στις 16:15 απο το ολοημερο ή αν σχολουσε κανονικα στις 14:00 να πειναει και να μην του δινεις να φαει γιατι στις τεσσερις καποιοι αποφασισαν οτι πρεπει να παει για προπονηση.... Οσο για τα υπολοιπα τα οποια γραφετε "ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ" ... διοτι ειναι για γελια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 11,39
    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΧΟΥΝ
    ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ?
    Η ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΑΦΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΝΕ ΑΦΕΤΕΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσεις που τα παιδια σας ειναι στο μοσχατο και εχουν προπονηση στις 16.οο (αν εχουν) τοτε εσεις οι γονεις τους θα γινεται superman για να τα πατε στις 16.00 για προπονηση και ναι θα τα αφησετε αταιστα ...... γιατι αμα ξερατε απο αθλητισμο 2 1/2 με 3 ωρες πριν δεν πρεπει να εχουν φαει ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχετε βρει παντού πεδίο να κάνετε μικροπολιτική!!! Ντροπή σας!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 1980 ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ¨ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λυπάμαι ειλικρινά από το ύφος της ανακοίνωσης. Αφού έχουμε λύσει όλα μας τα προβλήματα,αφού δεν έχουμε εκλογές να τρωγομαστε, αφού όλα πανε καλά στην πόλη μας και όλα τα προβλήματα είναι λυμενα, έπρεπε να βρούμε ένα νέο πεδίο αντιπαράθεσης. Ευτυχώς το βρήκαμε ελεω των γονέων και φίλων της αναγέννησης. Φίλοι συντοπίτες κανείς δεν θέλει να σας εξαφανίσει ούτε να σας διαλύσει. Αυτά είναι στην σφαίρα της φαντασίας σας. Είναι καλό να υπαρχετε και μακάρι να πρωταγωνίστειτε παντού. Παψτε να βλέπετε εχθρούς. Αν κάποιοι έχουν υπαρξιακά προβλήματα με τον Αντρέα η τον Αντώνη και επειδή είναι στην φύση τους οι τρικλοποδιές και οι κωλοτουμπες δεν σημαίνει ότι είναι και αλήθεια όσα υποστηρίζετε. Μάλλον έχετε κακούς συμβούλους που σας παρασύρουν σε στροφές αντιπαραθέσεις ενώ σκέφτονται ιδιοτελως. Ο καθένας παίρνει ότι δικαιούται αναλογικά του τι αντιπροσωπεύει. Εσείς λαμβάνετε ότι σας ανήκει βάση δυναμικής και τίποτε λιγότερο η περισσότερο. Αφήστε λοιπόν τις κλαψες και τις ανακοινώσεις και κάντε το καλύτερο για τα παιδιά μας που σας εμπιστεύονται. Όλοι όσοι υπηρετούν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό συνήθως ματωνουν και οικονομικά και πολλές φορές και ψυχολογικά. Κανείς δεν το παίζει επιχειρηματίας. Τουλάχιστον στην πόλη μας. Άρα αφήστε τις ρομαντικές κορόνες και κάντε την δουλειά σας όσο καλύτερα μπορείτε χωρίς υπερβολές και ακρότητες. Βάζετε πολλά στο τραπέζι μόνο και μόνο με την λογική ότι πάρουμε καλο είναι. Ζητάμε 50 θα είμαστε ευχαριστημένοι με 5.... Θυμίζω δε πόσες φορές σας έχει γίνει πρόταση για ένα σχήμα μεγάλο που να εκφράζει όλη την αθλητική κοινότητες του ΜΟσχατου και αρνηθηκατε πανηγυρικά για τους δικούς σας λόγους. Θα περίμενα δε τον ΠΡοεδρο της αναγέννησης το επίσημο σωματείο να παίρνει θέση σε τέτοια θεσμικά και όχι με ανώνυμες ανακοινώσεις γονιών και φίλων. Δεν είναι σωστό δε κατα την γνώμη μου οι απειλές που αιωρούνται για όχθες απέναντι κλπ όσον αφορά την δημαρχιακή αρχή. Η αντιπαράθεση που ξεκίνησε κατα την γνώμη μου είναι κατευθυνόμενη , δεν θα ωφελήσει κανέναν και μπορεί να σταματήσει με σωστό τροπο. Είμαστε όλοι ΜΟσχατιωτες και δεν έχουμε κάτι να μας χωρίζει. Τα παιδιά μας μαζί πανε σχολείο, ως γονείς τις ίδιες ανησυχίες έχουμε, στις αλάνες και στις πλατείες μαζί παίζουν τα βραδιά, και εμείς σε διπλανα τραπεζάκια πίνουμε το καφεδάκι μας. Ας μην παίξουμε κανενός το παιχνίδι. Ο αθλητισμός είναι απαγορευμένο πεδίο για μικροπολιτική. Καλή επιτυχία στην ΑΝαγεννηση σε όλα τα επίπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητοί Ανώνυμοι,
    όλοι εσείς θέλετε να μου πείτε ότι, αν ξαφνικά σας έλεγαν ότι το παιδί σας δεν μπορεί να αθληθεί στην ομάδα που εσείς έχετε επιλέξει, δεν θα γράφατε ούτε μία επιστολή?..κι αν ήσαστάν τόσο "εξωφρενικοί" και αποφασίζατε να τη γράψετε δεν θα ήταν σε έντονο ύφος?
    Κάποιοι από εμάς "ευτυχώς" δεν ασχολούνται με την πολιτική και δεν κατευθύνονται. Οι μόνοι σύμβουλοι που έχουμε είναι η αγάπη για τα παιδιά, σε αντίθεση με τους περισσότερους γηπεδικούς παράγοντες.
    Για να υπάρχουμε, πρέπει να έχουμε ώρες βολικές να προπονούμαστε, δε συμφωνείτε???..και η δυναμική των ομάδων που αναφέρθηκε παραπάνω έχει άμεση σχέση με τις ώρες προπόνησης.
    Θεωρείτε όλοι εσείς ότι η απαίτηση του μισού γηπέδου δύο φορές την εβδομάδα για μία ώρα ήταν παράλογη?
    ...και επειδή η φαντασία μου είναι φτωχή...ευχαριστώ θερμά παράγοντα του Μοσχάτου που την έκανε να οργιάσει, όταν αμέσως μετά τις εκλογές τον άκουσα να διατυμπανίζει ότι "τώρα τις ώρες θα σας τις πάρουμε"...και παραλίγο να το δω να συμβαίνει.
    Κανείς δεν κλάφτηκε, Ανώνυμε 9,51μμ. Απλά και δίκαια διεκδίκησε.
    Κανείς δεν απείλησε τη δημαρχιακή αρχή. Μην παρερμηνεύεις τα πράγματα...αν και με τη γλώσσα που χρησιμοποιείς για πολιτικός μου μοιάζεις. Μήπως γι'αυτό διατηρείς την ανωνυμία σου?
    Α, και σε παρακαλώ πολύ πες μου σε ποια αλάνα παίζουν τα παιδιά σου να φέρω και τα δικά μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βαγγελιώ Δαρατσανού9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:30 μ.μ.

    Εγώ, ως "τρίτη" σ' αυτήν τη διένεξη αναρωτιέμαι, γιατί αντί για ανώνυμες νουθεσίες και κατηγορίες και κηρύγματα για τη "μία και μοναδική αλήθεια", για το ποιοί δικαιωματικά αξίζουν κάτι καλύτερο σε σχέση με τους άλλους, δεν κάθονται οι ενδιαφερόμενοι σε ένα τραπέζι μαζί με τον Υπεύθυνο Νεολαίας & 'Αθλησης του Δήμου και όποιον άλλον αρμόδιο, να συζητήσουν όλα τα δεδομένα και τις πιθανές εναλλακτικές. Απλά, ως γονείς με κοινή ευαισθησία και αμοιβαία κατανόηση για κάθε θέμα που αφορά σε κάθε παιδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το καλό είναι οτι κερδίσαμε τις ώρες σαν Αναγέννηση. Και δεν σας κρύβω πως βοηθήσατε πολύ με την δημοσιευσή της επιστολής μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ..Μ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΩΣΕ ΘΑΡΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΙΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.
    ΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. O ANTOUAN DIELISE TO PNEYMATIKO KENTRO THA DIALISI KAI TO PODOSFAIRO

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com