Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Διοικητικές κυρώσεις για ρύπανση από το Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου

Tην επιβολή διοικητικών κυρώσεων σε όσους ρυπαίνουν το Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου ανήγγειλε μέσω του ΣΚΑΪ  ο δήμαρχος της περιοχής Ανδρέας Ευθυμίου.

Ο κ. Ευθυμίου έδωσε εντολή να καθαριστούν οι πυλώνες της ΔΕΗ από διαφημιστικές πινακίδες στην παλιά παραλιακή και στην οδό Πειραιώς.

«Δεν μπορούμε να καθαρίζουμε, και την άλλη μέρα μετανάστες να ξαναγεμίζουν τις κολώνες, γι’ αυτό και προχωράμε στην επιβολή διοικητικών κυρώσεων σε όσους ρυπαίνουν με αυτόν τον τρόπο την πόλη» τόνισε.

ΠΗΓΗ: skai.gr

3 σχόλια:

  1. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ,ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΔΑΝΙΗΛ ΠΟΥ ΖΕΧΝΕΙ...ΑΑΑΑΑΑΑΑ!ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΨΕΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ,ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ,ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ..ΑΡΚΕΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε ανώνυμε των 1:27 22-9-2011, είσαι ανημέρωτος.Τα ρέματα δεν ψεκάζονται βάσει περιβαλλοντικού κανονισμού.Τα κουνούπια δεν ζούν με τόσα χημικά που έχει το ρέμα.Συμφωνώ μαζί σου ότι πρέπει να καθαριστεί, αλλά αυτό το κάνει η περιφέρεια.Ο δήμος καθαρίζει τις παρόχθιες κοίτες του ρέματος.Αυτό όμως θα πρέπει να γίνει συλλογικά.Γιαυτό λίγο υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πρώτον :δεν είπα να ψεκαστεί το ρέμα,δεύτερον:τα κουνούπια δεν έχουν σχέση με το ρέμα ,τρίτον:τα σκουπίδια και τις πλατείες σίγουρα ο δήμος τα κάνει τέταρτον:την περιφέρεια κάποιος πρέπει να την φέρει ,πέμπτον:έλα να μυρίσεις την ένωση απο την βρόμα του ρέματος και τα καλώδια.....υπομονή τέλος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com