Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2011

Πένθος στον σύλλογο της Ελευθερίας Μοσχάτου για τον Θάνατου του μικρού Παντελή

Ο αθλητής του Συλλόγου Παντελής Τσαραπατσάνης (10 ετών), γιος του προπονητή της γυναικείας ομάδας Σωτήρη Τσαραπατσάνη, δεν είναι πια μαζί μας.

Ο μικρός Παντελής σκοτώθηκε όταν ένα αυτοκίνητο τον χτύπησε από πίσω καθώς έκανε βόλτα με το ποδήλατό του στο Λαγονήσι το προηγούμενο Σάββατο 27/8.

Όλη την εβδομάδα η κατάσταση της υγείας του ήταν πολύ κρίσιμη ώσπου σήμερα Παρασκευή 2/9 άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Παίδων.

Η διοίκηση του Συλλόγου αλλά και η ευρύτερη οικογένεια της Ελευθερίας Μοσχάτου εκφράζει τη βαριά θλίψη και οδύνη της για την απώλεια του μικρού Παντελή και εκφράζει τα θερμά της συλληπητήρια στην οικογένεια του Σωτήρη Τσαραπατσάνη.

Η κηδεία του μικρού Παντελή θα γίνει αύριο (Σάββατο 3/9) στο νεκροταφείο της Καλλιθέας στις 11:30.

Αύριο δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αθλητική δραστηριότητα στο Σύλλογο με απόφαση του Δ.Σ. ως ένδειξη πένθους για το χαμό του Παντελή Τσαραπατσάνη.

Καλό ταξίδι Παντελή...

4 σχόλια:

 1. Καλό ταξίδι μικρέ μου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τα θερμά μου συλληπητήρια για τον άδικο χαμό του μικρού Παντελή.Είναι πολύ σκληρό να χάνεται μια παιδική ψυχή.Ειλικρινά λυπάμαι και το μόνο που μπορώ να πω, εαν μπορώ να το πω βέβαια διότι δεν βγαίνει όπως και να το κάνεις, ΚΟΥΡΑΓΙΟ.
  Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητα Ταύρου
  Καραφωτιάς Πέτρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλο ταξίδι Παντελή!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com