Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Email Αναγνώστη για τις προσφυγικές πολυκατοικίες στον Ταύρο

Καλημέρα!!!Χρόνια τώρα όλοι οι Δήμαρχοι δίνουν υποσχέσεις ότι θα κάνουν κάτι με τις προσφυγικές πολυκατοικίες που είναι στις γραμμές (Κωνσταντινουπόλεως Δ1 και Μακεδονίας).

Η πολυκατοικία έχει πάθει καθίζηση, μέσα μένουν άτομα και με τον σεισμό του 1999 οι ταράτσες είχαν βγει κόκκινες.

Κάτι πρέπει να γίνει γιατί οι σοβάδες πέφτουν και θα σκοτωθεί κανένας περαστικός. Υπάρχουν κατά καιρούς προγράμματα ας κάνει κάτι ο Δήμαρχος να αξιοποιηθούν οι πολυκατοικίες αυτές γιατί έχουν μαζευτεί μετανάστες και θα καταντήσουν σαν τις πολυκατοικίες τις Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Πρέπει ο Δήμαρχος να το δει ζεστά το θέμα γιατί αυτές οι πολυκατοικίες είναι μπροστά στον προαστιακό και από την πίσω πλευρά έχει τα γήπεδα και το πάρκο στα οποία πρέπει να παίζουν τα παιδιά μας και όχι να γίνει γκέτο μεταναστών.

3 σχόλια:

  1. Για να δούμε αυτή την φορά ο σημερινος Δήμαρχος θα κάνει αυτό που πρέπει. Υπάρχει πρόβλημα σοβαρό. Πρέπει να το δει και η Κονότητα Ταύρου το συγκεκριμένο θέμα. Κύριε Καραφωτιά στο επόμενο συμβούλιο θα πρέπει να το βάλετε στα θέματα σας. !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ενημερωθώ από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου, για να έχω σωστή πληροφόρηση και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε απάντηση.Η αλήθεια είναι ότι αυτή η εικόνα δεν τιμά κανέναν.Δεν γνωρίζω εαν υπάρχουν παραλήψεις ή λάθη,το μόνο σίγουρο είναι τι γίνεται τώρα.Υπομονή από τον Σεπτέμβριο.Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι, αν μπορώ να το ευχηθώ? Καραφωτιάς Πέτρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ σαν αναγνώστη σας καλύφθηκα. Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ταύρου πήρε το μήνυμα και επείδη ξέρω τι άνθρωπος είναι θα το κοιτάξει σοβαρά το θέμα. Είμαι σίγουρη για αυτό. Καλό καλοκαίρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com