Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Αποκλειστικό video από την συνέντευξη τύπου Σπανάκη

Την Τρίτη 12/4, ο κ. Σπανάκης, επικεφαλής της Αντιπολίτευσης στον Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου παρέθεσε συνέντευξη τύπου και μίλησε για αρκετά θέματα της επικαιρότητας στην πόλη μας, ενώ έκανε και έναν απολογισμό για τις δημοτικές εκλογές του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου.

Όπως όλοι γνωρίζετε, ο συνδυασμός του κ. Σπανάκη κέρδισε με 2 ψήφους διαφορά τον αντίστοιχο του κ. Κρεμμύδα, «Πολίτες Μπροστά», αλλά το δικαστήριο έκρινε πως η διαφορά ήταν μεγαλύτερη στην πραγματικότητα.

Δείτε το video με την ομιλία του κ. Σπανάκη:

7 σχόλια:

  1. http://eksore.blogspot.com/2011/04/blog-post_15.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτες ειναι βλακείες. Το λινκ που άφησε ο φίλος απο επάνω αποδεικνυει οτι πρόσβαση στα ψηφοδέλτια είχε μάλλον η άλλη παράταξη.συκοφαντίες και λασπη από τον ανώνυμο 11,17. Ξεχνάει οτι το Βιντεο αυτο σηκώθηκε στα blog τα λεγομενα Κρεμμυδικά. Δηλαδή τι θέλουν να πούν με αυτό.. Πείτε ονομαστικά και ελάτε μετά να το αποδείξετε στο Δικαστήριο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλητεία από Blogs προσκείμενα στην παράταξη πολίτες μπροστά του κ. Άρη Κρεμμύδα. Βγάζουν βίντεο το οποίο το μεταφράζουν οτι έγινε διαρροή ψηφοδελτίων από την πλευρά του κ. Σπανάκη. Είναι αλητεία και θα πρέπει να λογοδοτήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι τόσο έξυπνος αυτός που το σήκωσε που απλώς μας έδειξε ξεδιάντρωπα ότι έβαλε χέρι στα ψηφοδέλτια! Μήπως η διαφορά είναι πολύ παραπάνω;; 300-400 ψηφοδέλτια;;;

    Άρη διώξε από κοντά σου την αλητεία, αλλιώς θα το δεις ότι θα το χρεωθείς όλο αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΠΑΝΑΚΗΣ (ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ) ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ,Η' ΦΟΒΑΤΕ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ?????.ΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΓΑΝΤΙ.....Ο ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ....ΕΠΩΝΥΜΑ ... ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΕΚΑΚΗΣ Υ.Γ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ.!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΦΟΥ ΒΓΗΚΕ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ, ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com