Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Η όμορφη Μοσχατιώτισσα σύζυγος του εκπροσώπου της Ν.Δ

H γνωριμία τους πριν από περίπου εφτά χρόνια στα δημοσιογραφικά έδρανα της σχολής του Aντ1, μόνο τυχαία δεν ήταν, όπως σωστά είχαν προβλέψει κάποιοι συνάδελφοί τους.

Εκείνη τότε ήταν μόλις 20 χρονών όταν αποφάσισε να πραγματοποιήσει το όνειρό της και να κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της δημοσιογραφίας.

Η ψηλόλιγνη σπουδάστρια της δημοσιογραφικής σχολής του αντ1 με την διακριτική παρουσία και τη λεπτεπίλεπτη φωνή της, κάθε άλλο παρά απαρατήρητη δεν θα μπορούσε να περάσει ακόμα και από τους συν σπουδαστές της.

Η ίδια, ωστόσο, γοητεύτηκε από τον καταξιωμένο τότε διευθυντή ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού του Αμαρουσίου, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον σημερινό εκπρόσωπο τύπου του κόμματος της Ν. Δ, κ. Γιάννη Μιχελάκη. Πρόκειται για τη δεύτερη σύζυγο και μητέρα των δυο εκ των τριών παιδιών του, κυρία Νικόλ Ποφάντη.

“Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά”, λένε οι παλαιότεροι, πράγμα που ταιριάζει “γάντι” στην περίπτωση του ζεύγους Μιχελάκη.

Παρά τα είκοσι πέντε χρόνια διαφορά ηλικίας που έχουν μεταξύ τους, η κοινή τους απόφαση για τη γνωστοποίηση της σχέσης τους και στη συνέχεια τη δημιουργία οικογένειας έμελλε να γίνει η αφορμή για να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μόλις τρία χρόνια μετά.

Η πρώτη τους συνάντηση έγινε στα γραφεία της τηλεόρασης του Aντ1 όταν εκείνη έκανε δειλά – δειλά την προσπάθειά της προκειμένου να αποκτήσει, μέσα από την πρακτική της εξάσκηση, γνώση και εμπειρία για να ενταχθεί στη συνέχεια στον τηλεοπτικό χώρο.

Όμως, λίγους μήνες μετά, πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με ένα άλλο μέσο επικοινωνίας αφήνοντας πίσω της τον μαγικό κόσμο της τηλεόρασης...

Ενθουσιασμένη και συνεπαρμένη από την αμεσότητα, παρά την έλλειψη εικόνας, ενός ραδιοφωνικού παραγωγού με τους ακροατές του, στρέφει το ενδιαφέρον της προς αυτή την κατεύθυνση.

Εκεί, έμαθε πως να λειτουργεί ως δημοσιογράφος, ενώ παράλληλα σπούδαζε στη σχολή του αντ1, γεγονός που συντέλεσε στην άμεση ένταξή της στο δυναμικό του σταθμού.

Κάποιοι τότε βιάστηκαν να χαρακτηρίσουν αυτή την πρόσληψη, αποτέλεσμα του δεσμού της με τον τότε διευθυντή του σταθμού.

Η ίδια ωστόσο, εφτά χρόνια μετά την ενεργό παρουσία της μέσα από τη ραδιοφωνική συχνότητα του ομίλου, διαψεύδει τις Κασσάνδρες, που επιβεβαίωναν το αντίθετο.

Σήμερα, η κυρία Νικόλ Ποφάντη, λέει καθημερινά την πρώτη “καλημέρα” στους ακροατές του αντ1 ενημερώνοντας τους, μέσα από σύντομα δελτία ειδήσεων, για τις τρέχουσες ειδήσεις της ημέρας.

Ο ερχομός της κόρης τους, λίγους μήνες μετά το γάμο, περιόρισε στο ελάχιστο τον ελεύθερο χρόνο τους.

Σε αυτό συνέβαλε και το επάγγελμα του συζύγου της,

ο οποίος τότε κατείχε ακόμα την υψηλόβαθμη θέση έχοντας δηλαδή, τον πρώτο λόγο στη ροή των τηλεοπτικών ειδήσεων.

Οι ξέγνοιαστες βόλτες και οι συχνές έξοδοι τα σαββατοκύριακα, σε στέκια των βορείων προαστίων, αντικαταστάθηκαν από την αμέριστη φροντίδα του μωρού.

Η απόφαση για την εγκατάλειψη των βορείων προαστίων δεν έγινε τυχαία.

Το να μετακομίσουν δίπλα στους γονείς της Νικόλ, στην περιοχή του Μοσχάτου, ήταν η καλύτερη λύση για να μεγαλώσουν σωστά τα παιδιά τους. Άλλωστε ενάμισι χρόνο αργότερα γεννήθηκε και το δεύτερο παιδί της οικογένειας. Η μητέρα της κυρίας Μιχελάκη, ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα στην κόρη της και τα εγγόνια της.

Ούτως η άλλος και η κόρη της δεν ήθελε να μεγαλώσουν τα παιδιά της με νταντά αλλά με τους παππούδες, όπως έκανε και εκείνη. Η αδυναμία που έχει άλλωστε, ο εκπρόσωπος της Ν. Δ στη σύζυγό του, ήταν αρκετό για να αγοράσουν από κοινού ένα πανέμορφο σπίτι στην παλιά γειτονιά της συντρόφου του.

Η πρόταση για την ανάληψη των καθηκόντων στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έγινε πολύ αργότερα στον κ. Μιχελάκη. Η απόφασή του βρήκε σύμφωνη τη σύζυγο του παρόλο που η ίδια δεν κατάφερε να προσαρμοστεί εγκαίρως με το νέο ξεκίνημα του συζύγου της.

Και ο ίδιος όμως φαίνεται πως καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να ισορροπήσει το χρόνο του ανάμεσα στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και τα παιδιά του. Από τη μία τα επαγγελματικά του ταξίδια, από την άλλη οι πάμπολλες ώρες δίπλα στον κ. Αντώνη Σαμαρά, είναι η αιτία που και εκείνος νιώθει ότι στερείται την οικογένειά του.

kourdistoportocali.com

5 σχόλια:

  1. Ευχομαι να ειναι καλα οι ανθρωποι και να ζουν ευτυχισμενοι.Εμας ομως γιατι πρεπει να μας ενδιαφερει η προσωπικη ζωη τους; Μισο αιωνα τωρα ολοι οι πολιτικοι ασχημονουσαν εις βαρος μας.Πληρωνουμε τα λαθη τους σημερα οι περισσοτεροι. Μη μας προκαλειτε λοιπον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε φίλε 3,12 μην τα βλέπεις όλα μαυρα. Μια ευχάριστη νότα είναι. Το κουτσομπολιό στην πόλη μας είναι TOP. απο το να διαβάζω για αύξηση τελών και δολοφονίες καλύτερα να διαβάζω για την ΝΙΚΟΛ που είναι και ωραίο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάρι να παιζατε μονο τετοια θεματα.Το κουτσομπολιο ειναι κομματι της ζωης μας και δεν πιστεύω πως προκαλείτε καθε άλλο όπως βλέπω κιολας εχει παει στις δημοφιλέστερες αναρτήσεις σας. Ολο κρεμμυδα και ευθυμιού και Σπανάκη δεν αντέχουμε άλλοοοοο. Νικολ είσαι θεα!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλοι 3:12 κ 3:26,αν το δει καποιος απο αυτη την εκδοχη,εχετε δικιο. Πρεπει να ειστε πιο μικροι απο εμενα και δεν σκεφτεστε οπως εγω. Δουλευω απο16 χρονων παιδι,σε βαρια εργασια.Κλεινω 42 χρονια εργασιας και με τις επιλογες των πολιτικων,θα παρω μια συνταξη που μπορει και να μη μου φτανει να ζησω.Δουλεψα στον ιδιωτικο τομεα,διχως να σηκωνω κεφαλι. Γιατι λοιπον να ενδιαφερομαι για τα βορεια προαστεια και τα "συν αυτω";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμπρός λοιπόν γενναίες μοσχατιώτισσες στον δρόμο που χάραξε η Νικόλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com