Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Δελτίο Τύπου του ΤΟ.ΣΥ.Ν για την Φιλανθρωπική Εκδήλωση

Δελτίο Τύπου
Φιλανθρωπική Εκδήλωση
Μοσχάτο, 14/04/2011

Την ημέρα Σάββατο 9 Απριλίου 2011, πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση που οργάνωσε το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Μοσχάτου με αρωγούς τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Μοσχάτου Καλλιθέας και την Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Μοσχάτου.

Παρά τις δύσκολες εποχές που ζούμε η ανταπόκριση των κατοίκων του δήμου Μοσχάτου- Ταύρου ήταν μεγάλη. Σκοπός της διοργάνωσης ήταν η βοήθεια απόρων οικογενειών. Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν στο φιλανθρωπικό σωματείο ‘Η Αγάπη Υπάρχει’. Επίσης πρέπει να αναφέρουμε την αφιλοκερδή συμμετοχή των τοπικών Συγκροτημάτων: Flying Steps, The Lunatics, Ηλίας και Μίλτος, Shapeless, Praktoras & Diplomatis.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Δήμαρχος της πόλης μας Ευθυμίου Ανδρέας , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου - Ταύρου Ντέρεκας Αθανάσιος, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού ‘Πολίτες Μπροστά’ Κρεμμύδας Άρης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μοσχάτου Σιώκας Απόστολος, ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Μοσχάτου - Καλλιθέας Καραβασέλας Ευστάθιος, ο δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Σάββας Ιωάννης, οι δημοτικοί σύμβουλοι: Χατζηαντωνίου Παναγιώτης, Τσέλιου Μαρία, Κοντεκάκης Δημήτριος, Τουφεξίδης Χάρης, Μελίστας Αθάνασιος οι κοινοτικοί σύμβουλοι Μοσχάτου: Μιχαλόπουλος Χρήστος, Ζώταλης Δημήτριος , ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Σακελλαρίου Σπυρίδων, η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου ‘Η Αγάπη Υπάρχει’ Μανωλάκη Έλενα όπως και μέλη του Σωματείου, πολλοί νέοι ,δάσκαλοι και γονείς της πόλης.

Ευχή μας στο μέλλον να υπάρξουν και άλλες τέτοιες εκδηλώσεις που θα ανακουφίσουν συνανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Για το
Τοπικό Συμβούλιο Νέων Μοσχάτου

Ο Πρόεδρος
Πατσουράκης Πολύδωρος

16 σχόλια:

  1. Πραγματικά μας ξενίζει το ύφος της ανακοίνωσης.Οι τρεις δάσκαλοι κατά τον κ.Πατσουράκη και οι τρεις γονείς ήταν πολλοί;Δεν βλάπτει που και που να ανακοινώνουμε αυτά που πραγματικά συμβαίνουν.Μια προβληματική εκδήλωση που είχε ένα προβληματικό τέλος.Το Μοσχάτο βουίζει και σεις το χαβά σας.Ολα καλά και ρόδινα.Αλήθεια τι συμβαίνει στο ΤΟΣΥΝ μεταξύ σας.Πείτε και για τις διαφορές σας που σας αναγκάζουν να λειτουργείτε ανάλογα με τις φιλοδοξίες σας και αφήστε κ.Πατσουράκη τα περί επιτυχιμένης εκδήλωσης.Ο κόσμος του Μοσχάτου ξέρει γιατί εσείς τα λέτε στα καφενεία περί ύβρεων και απειλών μεταξύ σας.Δελαβίνιας,Οικονόμου,Πατσουράκης,Μαντζαβάς,Παπανικολάου,Καραντζια και όλοι όσοι εμπλέκεστε νομίζω ότι οφείλετε αξηγήσεις και όχι υπεκφυγές και καμουφλάζ με τέτοιου είδους ανακοινώσεις.Είστε νέοι και σαν νέοι αντιδράστε και πείτε την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστή η Λογχη. Θέλουμε εξηγήσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κ. Πατσουράκης νομίζει οτι έχει πιασει τον παπα από τα αρχ..ια. Τον κάνανε Πρόεδρο όπως έχουμε μάθει και πιστεύω πως το παιδί δεν μπορεί. Δεν το έχει. Δημιουργεί όλο προβλήματα. και αν ισχύουν αυτά που κυκλοφόρησε ο ίδιος σε διάφορους κύκλους (κατα εμε σκόπιμα) θα πρέπει να μας δώσει μια απάντηση και να αφήσει τις ανακοινώσεις κατα μέρος. Βγάζει βρώμες οτι απειλήθηκε η ζωή του από μέλη του ΤΟΣΥΝ. επιτέλους ας πούμε τα πράγματα με το ονομά τους.
    εαν ο ίδιος δεν μπορεί να στηρίξει τα μέλη του τότε ειναι ανίκανος να βρίσκεται σε αυτή την θέση. Τα παιδιά του τοσυν τα έχω γνωρίσει όλα από κοντά. Δεν μπορώ να πιστέψω ουι κάποιος από τα παιδιά που ειλικρινά είναι υπέροχα θα απείλησε κανενός την ζωή. Ποιος σε έχει βάλει ρε Πολ και λες τέτοια πράγματα. Μήπως ζητάς κάτι και δεν σου βγαίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στήριξη της εκδήλωσης στην ουσία δεν υπήρχε από κανέναν. την εκδήλωση την τρέξανε 2 άνθρωποι, ο Πολύδωρος και ο Τάκης. Από τα μέλη του ΤΟΣΥΝ ήρθαν τα 5 αντι των 7. Αυτό για τις απειλές πιστεύω είναι βλακείες. Εχουνε γκαγκστερ μέσα στο ΤΟΣΥΝ και 3 χρόνια τους ανακαλύψαμε τώρα. Στην πρώτη εκδήλωση του Πολύδωρου. Φίλε σοβαρέψου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ανωνυμε 1.27 πες σε ποιους πρεπει να δωσει εξηγησεις και τι ειδους?? Ποιος τον εκανε προεδρο και γιατι?? Τι αλλα προβληματα εχει δημιουργησει???και σε ποιους?? Εχεις γνωρισει απο κοντα ολα τα μελη του ΤΟΣΥΝ και πραγματι ειναι υπεροχα αλλα αφηνεις μομφη για τον προεδρο ετσι. ποιες ειναι οι ενστασεις σου??Ζητας να πουμε τα πραγματα με το ονομα τους ενω εσυ δεν εχεις ονομα?? Γιατι θεωρεις οτι πρεπει καποιος να τον εχει βαλει να κανει πραγματα τι ειδους συμφεροντα εχει???
    Αν δεν δωσεις απαντησεις σε αυτά και επωνυμα φαινεται ξεκαθαρα οτι απλα θελεις να δημιουργησεις εντυπωσεις, υπονοιες κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φίλε με το όνομα ???? που θέλεις να δώσω εξηγήσεις με το ονομά μου. Θέλω να σου πω πως δεν εχω κανενα συμφέρον για όλα αυτά που γράφω.
    δεν αφηνω καμία μομφη για τον προεδρο γιατί και αυτόν τον χαρακτηρίζω πολύ καλό παιδί ασχέτως εαν διαφωνώ με την στάση του πολιτικά.Όσο για την ένστασή μου΄λέω απλά οτι ο Πολ δεν είναι ικανός για αυτή την θέση για άλλα πράγματα μπορεί να είναι ικανότατος. Υπόνειες δεν αφήνω απλά λέω οτι έχει καταφέρει σε ένα πολυ μικρό χρονικό διάστημα που είναι πρόεδρος(εαν θυμάμαι καλά κανένα 2μηνο) να κάνει μπουρδέλο το ΤΟΣΥΝ το οποίο πότε δεν είχε εσωτερικά προβλήματα. Να τονίσω πως δεν έχω κανένα προσωπικό πρόβλημα με τον Πολ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστυχώς το ΤΟΣΥΝ είχε μια θετική αύρα όλον αυτόν τον καιρό και τώρα τελευταία το κλίμα έχει γίνει νοσηρό.
    Οι ευθύνες βαραίνουν τον πρόεδρο που δεν μπορεί να υπηρετήσει σωστά την θέση του και παίζει μικροκομματικά και μικροπολιτικά παιχνίδια.
    Δεν είναι κακό να έχει κάποιος φιλοδοξίες. Ήθελε να γίνει πρόεδρος και έγινε. Πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να είναι. Δυστυχώς, μέχρι τώρα έχει αποτύχει παταγωδώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πότε είναι το επόμενο συμβούλιο;. Εγώ θέλω να τον ακούσω τι θα πει. Εμαθά οτι πήγε στην αστυνομία αληθεύει; Γιατι δεν βγάζει μια ανακοίνωση να μας πει τι έχει γίνει. Ακούμε από το πρωί της προηγούμενης Κυριακής τα πάντα. Δεν διαβάζει τώρα blog για να μας απαντήσει. έχει βουήξει όλο το Μοσχάτο. Καλά καλά ούτε στο facebook δεν εμφανίζεται ενω όλο το προηγούμενο διάστημα ηταν λαλιστατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εφοσον δεν αποκαλυπτεσαι δεν μπορεις να τεκμηριωσεις αν εχεις η οχι καποιο συμφερον. Δώσε καποια στοιχεια γιατι εχει κανει οπως λες ' μπουρδελο' το ΤΟΣΥΝ. Επισης πρεπει να εισαι πολυ καλος γνωστης των θεματων του ΤΟΣΥΝ για να ξερεις αν υπηρχαν η οχι εσωτερικα παλιοτερα οπου εχω ενστασεις. Τελος θυμαμαι πως τα παιδια που απαρτιζουν το ΤΟΣΥΝ ξεκινησαν μαζι. Εδω συμφωνω οτι χρειαζονται εξηγησεις. Τι μεσολαβησε??? Τελος επειδη γνωριζω οτι εχει δηλωση στηριξη στο προσωπο του Δημαρχου αλλα και οτι θα ειναι ανοικτος σε ολους εχει θορυβησει καποιους. Να μην το κουραζουμε ολα γινονται επειδη καποιοι(?) εχουν απωθημενα μαζι του προσωπικα απο οτι φαινεται απλως κουκουλονεται αυτο στον μανδυα της πολιτικης σκηνης και συγκεκριμενα να τον χρεωσουν καπου γιατι ετσι τους συμφερει. Πιστευουν καποιοι οτι ετσι θα τον τελιωσουν πολιτικα θα τον βγαλουν ανικανο κτλ κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειλικρινά για να τελειώνουμε. Εμένα δεν με νοιάζει εαν Το Τοσυν διαλυθεί γιατί ετσι και αλλίως δεν του έδινε κανένας σημασία. Πρέπει να ηρεμήσουμε και να αφήσουμε τα πραγματα να έρθουν μόνα τους. Ο πρόεδρος έχει σκοπό να μιλήσει απο οσο γνωρίζω στο επόμενο συμβούλιο που μάλλον θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Εκεί πιστεύω οτι θα μάθουμε τα πάντα. εως τοτε υπομονή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΛΑΒΙΝΙΑ ΕΣΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βλέπω το παιχνίδι χοντραίνει μπήκανε και ονόματα, έτσι λοιπόν Κύριε Life ή Παναγιωτάκη και κ Live Βασιλάκη θα πρέπει να πείτε στον Λαό του Μοσχάτου
    κάποια πράγματα με το όνομά τους.
    Εγώ θα έλεγα τι κόμπλεξ έχετε εσείς τα μέλη του ΤΟ.ΣΥ.Ν με τον Πρόεδρο
    και σαμποτάρατε την εκδήλωση ακόμα, ακόμα και την αίθουσα την διαλέξατε ή την
    (επιβάλατε) εσείς για να παίξετε αργά το βράδυ το 2-1 ή 3-1.
    Τελικά ποιοι είσαστε ΕΣΕΙΣ που υπέρ εκτιμήσατε της δυνατότητες σας και από πού αντλείτε το δικαίωμα να ελέγχετε το που πάει ο Πολύδωρος, που χορεύει ο Πολύδωρος και με ποιόν κάνει παρέα ο Πολύδωρος τα κάνατε αυτά στον προηγούμενο Πρόεδρο όταν έκανε ότι ήθελε όταν έβγαζε τα δελτία τύπου για προσωπικό του όφελος τότε δεν μιλάγατε απλώς κάνατε (ΜΠΕΕΕΕΕΕ) και τώρα γίνατε με μιας ιδεολόγοι και κριτές.
    Και κάποιο πρωί ξύπνησες κ. Life και είπες θέλω να γίνω πρόεδρος ε όχι ΔΑ! Και έχεις το ανάθεμα από τον οικογενειακό περίγυρο που τους δούλευες κανονικά.
    Εσείς λοιπόν είστε έξω από παρατάξεις? 6-1 που ψηφίσανε 5 και δεν είστε με κανέναν, βγέστε στην Πλατεία μετά τη λειτουργία να το πείτε ίσως σας πιστέψουν
    κάποιοι.
    Τέλος κ Life και κ Live είστε κολλητοί ίδια χρώματα στα μπλοκ ίδιο μυαλό κουβαλάτε ,ρε μπας είστε αλήθεια αδέλφια για ψάχτετο.
    Εξετάσεις δώσατε βέβαια και οι δυο στο Δήμαρχο πέρασε ο ένας, καλή επιτυχία
    στο άλλο εξάμηνο ο άλλος.
    Υπάρχει περίπτωση να μην το αναρτήσεις φτάνει να το διαβάσεις άλλωστε κάποιο
    μπλοκ θα το βάλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. OLOI PREPEI NA MILISOYN. KAI O MATSAVAS POY HTAN EKEI KAI O OIKONOMOY KAI O PAPAIOANNOY KAI O PATSOURAKIS KAI O DELAVINIAS. THA PERIMENOYME MALLON TO SYMBOYLIO GIATI OYTE FWNH OYTE AKROASH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. '' Κύριε'' Φιλό κρεμμυδικέ 4,29 που το Μόνο που σε νοιάζει είναι οτι ήρθε ο Πρόεδρος του ΤΟΣΥΝ στην εκδηλωσή σας και χόρευε σαν κουνέλι. Δεν έίδα να σαμποτάρετε η εκδήλωση. Απλά δεν την στήσανε καλά επικοινωνιακά όπως έπρεπε. Τα άλλα τα βλέπει ο κόσμος και κρίνει. Αλήθεια εσύ γιατί κόπτεσαι τόσο πολύ; σε έβαλε ο Πρόεδρος και οι ... άλλοι δικηγόρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. File 4:30

    Manztavas kai Papanikolaou einai ta swsta onomata!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. file el anakalupsa kati...eisai gios mou...filia!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com