Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Φωτογραφίες από την εκδήλωση του ΤΟ.ΣΥ.Ν στο Μοσχάτο

14 σχόλια:

  1. Η εκδήλωση μπορεί ν θεωρηθεί πετυχημένη. Το ποσό το οποίο μαζεύτηκε έμαθα οτί ήταν κοντά στα 400 ευρώ. Ο Δήμαρχος ήρθε και ο Ντερέκας όπως και ο Κρεμμύδας αλλά έλειπε το 80% του Δημοτικού Συμβουλίου. Το σωματείο έφερε περίπου 5 άτομα ενω οι σύλλογοι καθηγητων - δασκαλων κτλ το πολυ άλλα 5 άτομα. Ο περισσότερος κόσμος ήταν από τα συγροτήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΤΟΣΥΝ. ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΩ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΕΜΜΥΔΑ. ΤΟ ΤΟΣΥΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΕΤΕ ΜΕ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΩΝ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΟΡΟ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΣ ΕΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΣΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. άρα η εκδήλωση σαμποταρίστηκε. Αυτή η μόδα που πρέπει να δηλωθείς κάπου είναι ανησυχτική ειδικά αν υφίστανται και'συμβουλές'. Οταν πήγε όμως στον χωρό του ΠΑΣΟΚ δεν έκανε θέμα κανείς. πολύδωρε από εδώ και εξής μην ξαναπάς πουθενά εκτός αν δώσουν το οκ οι παραγονταρέοι. Σαπίλα άρρωστα μυαλά. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θεωρώ ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση σαμποταρίστηκε. Απλά δεν φρόντισε το ΤΟΣΥΝ να ενημερώσει σωστά όλους τους φορείς. Σε ποιον καταλογίζεται αυτό δεν το γνωρίζω. Πάντως συμφωνώ με τον φίλο 3:00 είναι αδιανόητο νέοι του ΤΟΣΥΝ όχι μόνο να παρευρίσκονται ως προσκεκλημένοι αλλά και να το διασκεδάζουν χορεύοντας. Δυστυχώς Χάλάσε η αξιοπιστία του ΤΟΣΥΝ. Μας έλεγαν οτι είναι υπερκομματικοί κτλ και οτί στο ΤΟΣΥΝ δεν χωράνε τα κόμματα και οι παρατάξεις και αυτοί γλεντάνε και χορεύουν με αυτές. Πως να πάει καλά η εκδήλωση ρεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ. ΤΟ ΤΟΣΥΝ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΛΑ ΑΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΘΥΤΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΣΙΩΚΑΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ. ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΧΕ ΚΟΛΠΟ, ΜΑΓΚΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ. ΕΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛ..ΕΣ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΤΟΣΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και πάλι καλά πήγε. Με όλα αυτά που ακούγοντε για τους κυριους που απειλούν άτομα δεξια και αριστερά, που σαμποτάρουν φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και απο οτι φαινεται στήνουν το δικό τους σύστημα τραμπουκισμού, η κατάσταση μόνο προς το χειρότερο μπορεί να πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η λάσπη που προσπαθείτε να ρίξετε στον Πολύδωρο είναι πρωτοφανής κάποιοι απαίτησαν με το έτσι θέλω να δηλώσει το που άνήκει έχει καμία υποχρέωση να το κάνει?? Προσπαθείτε να μηδενίσετε τις προσπάθειες του. Φοβάστε την σύγκριση?.Το λυπηρό είναι ότι ίδια μέλη του ΤΟΣΥΝ συμμετέχουν σε αυτό. Ατομα που ο ίδιος στήριξε. Είναι προφανές γιατί έγινε ότι έγινε για να τον 'πληγώσουν' να πουν ότι είναι ακατάλληλος για πρόεδρος ότι είναι κρεμμυδικός αρα μίασμα. Δεν περιμένανε όμως να αντιδράσει. Και καλό είναι (και το θεωρώ από τα λάθη του) να σταματήσει να είναι ηπίων τόνων και όταν τον κτυπάνε να γυρνάει το άλλο μαγουλο. Συνέχισε μέχρι τέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τον πολύδωρο εγώ δεν βλεπω να του ρίχνουν λάσπη. Ενα γεγονός απλά που συμφωνώ με κάποιους προηγούμενους που λένε οτι το ΤΟΣΥΝ θα πρέπει να είναι έξω από τις παρατάξεις και ο Πρόδρος του ΤΟΣΥΝ χόρευε σε παραταξιακή εκδήλωση. Ήτανε λάθος. Πως να το κάνουμε τώρα. Δεν είναι λάσπη η γνώμη μας. Ισα Ισα που με τον Πολύδωρο λέμε και μία καλημέρα. Πολιτικό λάθος έκανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο πολυδωρος ειναι πολυ αξιος προεδρος βαστα γερα μην τους ακους....φολες ειναι οτι θελουν λενε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δηλαδή τι λένε μερικοί?
    Ότι ένας νεολαίος δεν μπορεί να ανήκει σε κάποιο ιδεολογικό χώρο, σε κομματική νεολαία ή σε μια τοπική παράταξη.
    Να τον αποστειρώσουμε λέω εγώ το κάθε ΤΟΣΥΝΑ. Θα έχει πολύ γούστο.
    Σημασία έχει κύριοι η προσφορά μεσω του ΤΟΣΥΝ υπερ της Νεολαίας και της Πόλης.
    Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού.
    Αλλα φαίνεται ότι ενώ για μερικούς υπάρχει "πασε-λεσέ", για κάποιους άλλους ισχύει ο ρατσισμός και ο χαφιεδισμός.
    Ντροπή.
    Παιδια: αγόρια και κορίτσια, απελευθερωθείτε από τους γκαουλάητερς και τα μικρομέγαλα που κάνουνε "κονέ
    " με δημαρχαίους και αντιδημαρχαίους.
    Ανοίξτε τα φτερά σας.
    Καμία υποταγή στους δεινόσαυρους του Δημοτικού ή του Κοινοτικού Συμβούλιου.
    Απαιτείστε ισότιμες σχέσεις.
    Άντε πιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανωνυμε 11-4-2011 3:00 δεν σου τα εχουνε πει καλα.Ο επικειμενος χορος του Πολυδωρου-ποτ εχει προκαλεσει τοσο πανικο πια,λες και εκανε καμια ληστεια-δεν ηταν σε εκδηλωση της παραταξης του κ.Κρεμμυδα.Ηταν ο καθιερωμενος χορος του συλλογου,,για τον οποιο εγινε και η εκδηλωση του ΤΟΣΥΝ.Και απλα σας ρωταω κατι απλο:αν ηταν του Κρεμμυδα οπως ολοι λετε,,γιατι τοτε στην συγκεκριμενη εκδηλωση ηταν και ο δημαρχος και η παραταξη του και ο Κ.Σπανακης...τοσο καλες σχεσεις αποκτησανε ξαφνικα!! Μαζευτείτε λιγακι και μην παρερμηνευετε τα γεγονοτα.Αν δεν ξερετε καλυτερα να μην λετε τιποτα.Και κατι αλλο ο Πολυδωρος οσο κι αν τον κατηγορειτε μερικοι ειχε την μαγκια να αποσυρθει εκει που επρεπε...μερικοι ομως αλλον στηριζανε και σε αλλον ταχθηκαν.τυχαιο;και παντα με τον γνωστο και υπουλο τροπο που ξερουν.Και επιτελους μερικοι ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΠΙΑ.....αρκετα ανεχθηκαμε και ακουσαμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O Σπανάκης και οι σύμβουλοί του γιατί δεν πήγανε άραγε?
    Είναι τυχαίο πως μετά την παρουσία του προέδρου στον χορό του Κρεμμύδα η παράταξη του Σπανάκη απείχε από την εκδήλωση?
    Και μην μου πείτε για τον Παπανικολάου γιατί αυτός είναι και μέλος του ΤΟΣΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιατί η μη αρεστή πολιτική φιλία κάποιου, και αν είναι και έτσι,αποτελεί άλλοθι για κάποιους άλλους να μην παρευρεθούν σε μία εκδήλωση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα; Και γιατί απαγορεύεται σε κάποιον να παραβρίσκεται σε μια εκδήλωση δημοτικής παράταξης; Αν θυμάμαι καλά, ο πρώην πρόεδρος του ΤΟΣΥΝ ήταν υποψήφιος και εξελέγη ως τοπικός σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Μοσχάτου, και σήμερα πρόεδρος, με την παράταξη του σημερινού δημάρχου. Και πολύ καλά έκανε. Γιατί όμως δύο μέτρα και δύο σταθμά; Γιατί κάτι είναι δημοκρατικό και πολιτικά ορθό μόνο όταν συμφωνεί με την άποψή μας; Δεν νομίζετε ότι η οπαδική αντίληψη πρέπει να τελειώνει μία και καλή; Όταν κάποιοι αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες που αντανακλούν στο αντικειμενικά κοινό καλό πρέπει να τους συνδράμουμε. με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν χόρευε όμως ζεμπέκικα. λίγο προσοχή. Πρόεδρος είναι της Νεολαιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com