Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Επιστολή προς τον Ανδρέα Ευθυμίου για το πρόβλημα της Μαραθώνος στον Ταύρο

ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ  ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ κ. ΑΝΔΡΕΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΙΚΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΑΥΡΟ ΝΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΕΩΦ. ΧΑΜΟΣΤΕΡΝΑΣ.

ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ (ΔΙΠΛΟΣ ΛΕΦΩΡΕΙΟΔΡΟΜΟΣ ) ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ, ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΑΜΟΣΤΕΡΝΑΣ (24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ), ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΑ, ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΙΧ ΛΟΓΩ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.

Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΒΟΗ ΚΑΙ ΚΟΡΝΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΣΤΕΡΝΑΣ ΜΕΡΑ - ΝΥΧΤΑ.

ΕΠΙΣΗΣ Η ΟΔΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ , ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ (ΕΙΣΟΔΟ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΧΑΜΟΣΤΕΡΝΑΣ)

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ.

ΣΗΜ. Η ΟΔΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΘΗΚΕ ΜΕΡΙΚΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΓΡ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΧΑΜΟΣΤΕΡΝΑΣ.ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙΘΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΘΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

ΟΙΚΟΓ. ΚΩΣΤΑ & ΑΙΚ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 6 - ΤΑΥΡΟΣ

4 σχόλια:

  1. Λύστε το θέμα κύριε Ευθυμίου. Όντως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στο συγκεκριμένο σημείο.Ακουμπήστε στους πολίτες όπως δεν είχε ακουμπήσει ο προηγούμενος Δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όντως υπάρχει πρόβλημα.Θα πρέπει να γίνει κάποιος σχεδιασμός,γιατί δεν είναι μόνο θέμα δήμου αλλά και ΟΑΣΑ.Πρέπει όμως κύριε/α των 3.18 όταν ζητάμε λύσεις, θα πρέπει να κάνουμε και προτάσεις και αυτές θα πρέπει να κάνετε προς την δημοτική αρχή,αλλά και προς την δημοτική κοινότητα Ταύρου.Πάντως συμφωνώ είναι ένα πρόβλημα,που πιστεύω ότι θα υπάρξει ανταπόκριση.ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com