Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Επιστολή του Δήμαρχου Μοσχάτου – Ταύρου που μας προτρέπει να πάρουμε μέρος στην φετινή μεγάλη παρέλαση

Επιστολή του Δήμαρχου Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου που μας προτρέπει να πάρουμε μέρος στην φετινή μεγάλη παρέλαση: Λ. Μακρυγιάννη, Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, 2,30 μ.μ.

Φίλες – φίλοι, σε αυτή τη δύσκολη εποχή που περνάμε, πιστεύω ότι χρειαζόμαστε αισιοδοξία και συμμετοχή. Για το λόγο αυτό το Καρναβάλι όχι μόνο συνεχίζεται αλλά διευρύνεται σε ολόκληρη την περιοχή του Δήμου μας αποκτώντας ένα νέο δυναμισμό. Οι συναντήσεις που είχαμε με εσάς τους εκπροσώπους σχολείων και συλλόγων, ανέδειξε την αναγκαιότητα να πραγματοποιηθεί η παρέλαση μεταμφιεσμένων ομάδων από το Μοσχάτο και τον Ταύρο (ιδιαίτερα για τις μικρότερες ηλικίες) με τα εξής δεδομένα:

1) Σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή πρέπει να γίνονται οι απαραίτητες δαπάνες. Οι εκδηλώσεις κεφιού και χαράς θα είναι δωρεάν για τους δημότες. Όμως, η συμμετοχή στην παρέλαση δεν είναι δυνατόν να επιδοτείται με χρήματα από το δήμο γιατί έτσι επιβαρύνεται με ένα μεγάλο ποσόν ο προϋπολογισμός, τον οποίο καλούνται να πληρώσουν οι ίδιοι δημότες.

2) Η παρέλαση διατηρεί τον οργανωμένο της χαρακτήρα αλλά αποκτά πιο χαλαρό ρυθμό ώστε να εξασφαλισθεί μεγαλύτερη συμμετοχή και περισσότερο κέφι από τα πληρώματα χωρίς την πίεση του χρόνου και των απευθείας τηλεοπτικών μεταδόσεων.

3) Σας καλώ όλες και όλους να δημιουργήσετε τις δικές σας ομάδες στο σχολείο, στο σύλλογο, στη γειτονιά, στην παρέα σας και να επιλέξετε το θέμα μεταμφίεσης. Δημιουργήστε τη δική σας αμφίεση και αξιοποιήστε στολές προηγουμένων χρόνων. Συμπληρώστε, το συντομότερο δυνατόν τα στοιχεία στο δελτίο συμμετοχής.
πηγή: Mytavros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com