Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Kλοπιμαία συμμορίας αλλοδαπών βρέθηκαν στο Μοσχάτο!!!

Φορτηγά γεμάτα με ακριβές μηχανές και μηχανήματα εντόπισε η αστυνομία στο Μοσχάτο. Πρόκειται για κλοπιμαία συμμορίας αλλοδαπών, που τα έκλεβε και τα πουλούσε. Ασύλληπτοι οι δράστες

Δύο ΙΧ φορτηγά αυτοκίνητα με αλβανικές πινακίδες, γεμάτα κλοπιμαία, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Μοσχάτου, σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών.

Εντός των δύο φορτηγών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας κινητήρας γεννήτριας, τρεις ηλεκτρογεννήτριες, ένας δίσκος κοπής ασφάλτου, ένα μηχάνημα οδοποιίας και ένα υδραυλικό σφυρί, που είχε αφαιρεθεί από την περιοχή του Νέου Ψυχικού.

Επίσης, βρέθηκαν πέντε δίκυκλες μοτοσυκλέτες, που είχαν αφαιρεθεί από την περιοχή του Βύρωνα και της Καισαριανής, ένα μηχάνημα έργων, που είχε κλαπεί απο την περιοχή των Σπάτων, ένα "τζετ σκι" και μία εξωλέμβια μηχανή, που είχαν αφαιρεθεί απο την περιοχή των Καλυβίων και της Παιανίας αντίστοιχα.

Από την Ασφάλεια Μοσχάτου κατασχέθηκαν τα δύο φορτηγά οχήματα, ενώ τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους κατόχους τους.

Σύμφωνα με την Ασφάλεια, οι κλοπές διαπράχθηκαν από σπείρα που δραστηριοποιείται στη διάπραξη κλοπών οχημάτων, γεννητριών παραγωγής ρεύματος και κυρίως δίκυκλων μοτοσικλετών μεγάλου κυβισμού, με σκοπό τη μεταφορά τους εκτός Ελλάδας. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των δραστών.

πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com