Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Συγχαρητήρια Σπανάκη στον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ

Δελτίο τύπου στο Μοσχάτο Live! απέστειλε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου, Βασίλης Σπανάκης, σχετικά με την κίνηση της ΟΝΝΕΔ για το Χαμόγελο του Παιδιού στο Μοσχάτο σας το παραθέτουμε αυτούσιο:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου, Βασίλης Σπανάκης, ήρθε σε επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκο και τον συνεχάρη για τις ενέργειες της Οργάνωσης και την πολύτιμη βοήθειά της στην προσπάθεια ανέγερσης της 11ης στέγης παιδιών του Χαμόγελου του Παιδιού στο Μοσχάτο.

Ο Βασίλης Σπανάκης τόνισε ότι σε δύσκολες εποχές όπως η σημερινή, η αλληλεγγύη και η κοινωνική ευσυνειδησία οφείλουν να έχουν κυρίαρχο ρόλο, ενώ προέτρεψε τους νέους της ΟΝΝΕΔ να συνεχίσουν το κοινωνικό τους έργο με τον ίδιο ζήλο.

πηγή: Μοσχάτο Live!

14 σχόλια:

  1. Ρε καλά γράφει το μοσχατουπολις ότι "ο Σπανάκης ζει και βασιλεύει! Σύμφωνα με την αυτοδιαφήμησή του, ο Βασίλης "ήρθε σε επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκο και τον συνεχάρη" - λέει - για μια καμπάνια της ΟΝΝΕΔ υπέρ του Χαμόγελου του Παιδιού. Δηλαδή, τι θέλει να μας πει ο ποιητής, με το δελτίο τύπου που έστειλε σε κάθε κατεύθυνση; Ότι υπάρχει πολιτικά και ότι και καλά μου εξακολουθεί να ανήκει ακόμη στη ΝΔ; (Φυσικά δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση πως η τακτική του στον Δήμο Μ&Τ πέφτει παρασάγγας μακριά από αυτήν της Ρηγίλλης)
    Πάντως ο Βασιλάκης μετά τις αγκαλιές προς τον Ευθυμίου μόνο για κάτι τέτοια είναι: δηλαδή κανένα δελτίο τύπου (το πολύ-πολύ) για να μην ξεχνιώμαστε..."
    Τον βαρεθήκαμε και είναι ώρα να πάρει δρόμο. Το κακό είναι πως βόσκει εκτός εξουσίας. Παλιά κυβερνούσε η ΝΔ και τον έκανε τροχιοδρομικό και ησύχασε το Μοσχάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ;ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΙ Η ΟΝΝΕΔ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΓΑΜ... ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΑΚΗ. Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ> ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ LIVE KAI O KAΘΕ ΒΑΣΙΛΗΣ.ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΑΛΛΩΝ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την αλήθεια να την πω. Η πράξη είναι πολύ καλή και αξιεπαινη. Αλοίμονο. Εγώ μιλάω για τον Σπανάκη. Τα γυαλιά τα έβαλε τόσο καλά με τα ψέματα του που πάρα πολλοί Νεοδημοκράτες τον μαύρισαν. Εύχομαι μάλιστα να χάσει και στο Πρωτοδικείο σύντομα. Και επειδή πάντα λέω την αλήθεια θα παραδεχτώ ότι μπράβο στο Life που δεν είναι σαν το live του Οικονόμου. Μάλιστα επειδή φοβήθηκα ότι δεν θα βάλετε το σχόλιο μου έκανα ένα αντίγραφο στο μοσχατούπολη. Σόρρυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥΠΟΛΙΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ LIVE ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΡΕΜΜΥΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΧΤΥΠΑΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΠΑΝΑΚΗ. Η ΝΔ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΙΣΧΥΕΙ?
    ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάνοντας το μεσημεριανό τσιγαράκι μου, μετά από το μεσημεριανό γεύμα, πάντα μου αρέσει να ιστιοδρομώ στα διάφορα blogs. Εδώ κάνω αναγκαστική στάση και on behalf of Mosxatoupolis (τρελαίνομαι για αγγλικούρες) θα πω ότι ο κ. Οικονόμου μας είναι παντελώς άγνωστος και αδιάφορος. Όσο για το blog του (το οποίο πάντα έχουμε στο sidebar μαζί με τα άλλα Μοσχατιώτικα), ευχόμαστε να μακροημερεύει εν ...ελευθεροτυπία και εν ελευθερία της γνώμης και του σχολιασμού. Εμείς με το κοινό μας κι αυτός και το blog του με τον δικό τους κόσμο. Γίναμε κατανοητοί πιστεύω!

    ΥΓ Θα μας υποχρεώνατε με κάποιο παραδειγματάκι χτυπήματος "κάτω από τη μέση". Thanx...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο αν. γρ. ΟΝΝΕΔ Μοσχάτου-Ταύρου Γιώργος Παπανικολάου έγραψε μεταξύ άλλων για τα μέλη της ΟΝΝΕΔ ότι "...οι περισσότεροι αν όχι όλοι είναι νέοι φοιτητές, νέοι εργαζόμενοι ή και άνεργοι ...", όπως άλλωστε όλοι οι νέοι της Ελλάδας και σε άθλια οικονομική κατάσταση και παιδεύονται με τις οικογένειές τους να τα φέρουν βόλτα.
    Και όλα αυτά γιατί κάποιοι αετονύχηδες άδειασαν τα ταμεία και όταν ζορίστηκαν έκλεισαν, εν μέσω κρίσης, την βουλή και άφησαν την Ελλάδα 6 μήνες ακυβέρνητη για να παραγραφούν οι ενοχές τους και σήμερα μας πουλάν την παραγραφή για αθωότητα και βγάζουν από τον κρυμμένο μπεζαχτά, δήθεν, για φιλανθρωπία αλλά στην πραγματικότητα για να κάνουν φτηνή διαφήμιση στη ΝΔ, μήπως μας θολώσουν και ξαναπιάσουν τα πόστα.
    Την ίδια δωρεάν διαφήμιση προσπαθεί να εκμεταλλευτεί και ο Σπανάκης χωρίς όμως να έχει τα κότσια να βάλει το χέρι στην τσέπη και να πει ότι τα 12.632 τα κάνει 12.650 ή 12.700 ή κάτι τέλος πάντων. Δεν έχει κι αυτός παράπονο. Πέντε χρόνια τα έπαιρνε από παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε Παπανικολάου σαν αν. γρ. ΟΝΝΕΔ Μοσχάτου-Ταύρου γιατί έχετε αυτό τον μένος για τον Βασίλη Σπανάκη; Τα πόστα και τους τίτλους που έχετε από την ΟΝNΕΔ μήπως ξεχνάτε εάν ο Βασίλης Βοήθησε καθόλου… λέω εγώ τώρα. Καλό είναι να προσέχεις τα λόγια σου και να αναζητήσεις αλλού ευθύνες. Τι εξυπηρέτηση δεν σου έκανε και έχεις βγάλει τόσο κακία… λέω εγώ πάλι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν τα λέει φίλε ο Παπανικολάου αυτά που γράφει ο 3,59.Ανωνυμος υπογραφει.μην διαστρεβλώνεις τα λεγόμενα του Κυρίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. IQ ραδικιού! Προφανέστατα ψηφοφόρος του Σπανάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ελληνοδιδάσκαλε ξέρεις και ξέρω οτί το blog το ξεκίνησες για σπρώξιμο αρχικά του Κρεμμύδα(και αφού είστε αντιπολίτευση έχετε αυτόν τον ρόλο) και κατα δεύτερον να πολεμήσετε ότι έχει σχέση με Ευθυμίου, Σπανάκη αλλά και ότι γενικά είναι ποιο ψηλά απο εσας και έχει δύναμη. Θέλετε να φωνάξετε αλλά πιστεύω οτι ακούνε οι ίδιοι και οι ίδιοι. Το να ονοματίζεις και να δίνεις τα ονόματα άλλων bloggers χωρίς αποδείξεις και στοιχεία θεωρείς οτι δυναμώνεις?Θες να ρίξεις την γνώμη του κόσμου χαμηλά για το Μοσχάτο Live και να μπορέσεις να φτάσεις και εσυ εκει και να περνας τα μηνύματα Κρεμμύδα. Έλα τωρα αποκαλύψου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ. ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΛΛΑ Ο ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ, ΟΣΟ ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΔΙΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΟ... ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ Ανώνυμος (καλοθελητής) 5.16
    Η απευθείας ή η έμμεση ονομαστική αναφορά στον ιδιοκτήτη του Live έγινε από άλλους (Ανώνυμος 1.42 και Ανώνυμος 1.48) με τον δεύτερο μάλιστα να καθορίζει και ως εχθρική την σχέση "ΜοσχατουΠολις" και "Μοσχάτο-Live" (!!!)
    Οπότε κομμένα τα περί απρεπούς συμπεριφοράς.
    Προσωπικά δεν γνωρίζω τον άνθρωπο και η μόνη σχέση μαζί του είναι το γεγονός ότι που-και-που γράφω κανένα σχόλιο στο Live… και ότι κάποια από τα σχόλια μου τα έχει φάει η μαρμάγκα (όπως και πολλών άλλων που τολμούν να αμφισβητούν το κολοσσιαίο πολιτικό διαμέτρημα του κ. Ντερέκα, κλπ)
    Κατά τα άλλα εμείς κάνουμε τη δουλειά μας όπως την αισθανόμαστε.
    Όποιος θέλει μας διαβάζει, όποιος δεν θέλει δεν μας επισκέπτεται.
    No problem at all, fellas…
    Tα σχόλια ελεύθερα και τα σκυλιά δεμένα. Μόνο σε μια (1) και μοναδική περίπτωση έγινε παρέμβαση κατά την οποία θιγότανε κατά ελεεινό τρόπο κάποιο δημόσιο πρόσωπο (και μάλιστα της Ευθυμιακής πλευράς) για πράγματα αλλότρια των δημοτικών ζητημάτων.
    Κάπως έτσι αντιλαμβανόμαστε εμείς το blogging και την αρθογραφία μέσω αυτού του ...λαϊκού media.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς 3.59
    Η κοινή δράση ΟΝΝΕΔ και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ δεν είχε κανένα κίνητρο προβολής ή αυτοδιαφήμισης, αν θέλαμε κάτι τέτοιο υπήρχαν πιο εύκολοι τρόποι.

    Προς 4.12
    Όντως κάτι έχεις καταλάβει λάθος. Με το Βασίλη Σπανάκη είμαστε φίλοι, νομίζω ότι αυτό αρκεί.

    Προς 4.20
    Ευχαριστώ τον 4.20 που βάζει τα πράγματα στη θέση τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com