Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Φιλική Ήττα Για Τον Άγιαξ Ταύρου(VIDEO)

Στο πρώτο φιλικό για τη νέα σεζόν η προοδευτική σημείωσε τη νίκη με 4-3 απέναντι στον Αγιαξ Ταύρου. Η ομάδα του Ταύρου έδειξε καλά στοιχεία στον αγώνα τουλάχιστον επιθετικά, αφού πήρε και προβάδισμά με 1-2. Βέβαια θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η περίοδος της προετοιμασίας ήταν πολύ κουραστική και ένα φιλικό δεν μπορεί πάντα να είναι το σωστό κριτήριο αξιολόγησης.Είναι αρχή και όλες οι ομάδες έχουν δρόμο μπροστά τους για το δύσκολο πρωτάθλημα που τους περιμένει. Δείτε τα βίντεο του αγώνα.

Για εξοικονόμηση χώρου βάλαμε Μόνο τα Γκολ του Άγιαξ Ταύρου


1-1(Ισοφάριση της ομάδας του Ταύρου, καταπληκτικό γκολ από τον Θεοφάνους)

1-2 (Μπροστά η ομάδα του Ταύρου με τον ίδιο σκόρερ τον Θεοφάνους)

4-3( Μειώνει η ομάδα του ταύρου σε 4-3)

2 σχόλια:

  1. Αγαπητοι ποδοσφαιροφιλοι μπλογγερς:
    οταν απο την δικη μας πλευρα κανουμε αναρτηση υλικο η κειμενο απο αλλα μπλογκ η σαιτ, δινουμε και τα credits...δηλ αναφερουμε και απο που τα πηραμε.
    Απο σημερα το βραδυ, θα ανεβουν πολλα ακομα βιντεακια με την ροη ολοκληρου του φιλικου αγωνα ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ - ΑΙΑ ΤΑΥΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί Μπλογγερς. Tο Κείμενο είναι του ‘’Μοσχάτο Ταύρος Life’’ ενώ τα βίντεο Αναγράφουν ότι είναι από το youtube.Τα οποία όπως γνωρίζουμε είναι κοινής χρήσης αλλιώς θα αφαιρούσατε την html για να μην μπορεί κανείς άλλος να το κάνει χρήση. Κάλλιστα κάποιος, θα μπορούσε επάνω στο video, να πατήσει στην λέξη youtube και να δει μέσα από την σελίδα κοινής χρήσης, ποιος ανέβασε το video.Δεν κρύβουμε ποτέ τις πηγές μας γιατί δεν έχουμε λόγο. Eμείς ενημερώνουμε τον Κόσμο του Μοσχάτο - Ταύρος για τα τεκταινόμενα και πάντα βάζουμε τις πήγές μας. Στο συγκεκριμένο θέμα πιστεύω ότι είναι άδικη η κατηγορία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com