Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Email Αναγνώστη για το Πράκτικερ Ταύρου

ΑΝΑΡΩΤΙΈΜΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ ΤΑΥΡΟΥ

ΚΑΤΑΠΑΤΆΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ (ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ)

ΠΕΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ; ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ; ΤΙ;

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΟΛΟΛΗΡΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΩΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ?

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΥΠΌΓΕΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ...

4 σχόλια:

  1. Τα πρακτικερ ειναι μια απο τις μεγαλυτερες επιχειρήσεις του Ταύρου. φέρνει έσοδα στον Δήμο και δίνει δουλεία σε πολλους Δημότες μας. Το θέμα είναι οτι το τελευταίο διάστημα απολύεται κόσμος που δεν θα έπρεπε και καλό είναι να έπεμβει κάποιος σε αυτό.Ο χώρος που καταπατεί το πρακτικερ είναι όντος χώρος δημόσιος αλλά δεν μιλάει κανείς χρόνια τώρα.πιστεύω πως ο Δήμος θα πέρνει το κάτι της του για να κλείνει τον χώρο πίσω από αυτό.Δεν μπορεί να μην πληρώνει την στιγμή που κλείνει δρόμους. Εαν συμβαίνει αυτο είμαστε για κλάματα. Σε αυτές τις εταίριες δεν θα πρέπει να χαρίζεσαι.Δεν μπορεί οι στις μίκρες επιχειρήσεις να τους πέρνεις το κεφάλι και πάντα αυτές να πληρώνουν το Μαρμαρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΕΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ, ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΜΕ ΠΟΡΤΑ Η ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΧΏΡΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΕΙ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΗ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΤΑΥΡΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΦΡΑΧΤΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΝΤΑΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα κάνετε κανένα ρεπορταζ για αυτό το θέμα;ειναι σοβαρό και θέλουμε εξηγήσεις.μπορεί κάποιος να απαντήσει για αυτά που λέει ο 7.14;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com